CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu, despre ciocoii PSD si beizadelele lor miliardare

0 comentarii / 2117 vizualizări / 23 februarie 2016

Într-o țară în care mulți elevi n-au bani să-și cumpere un laptop, fiul liderei PSD Rovana Plumb se afișează cu mașină de 250.000 de euro! Dacă aş fi analist, m-aş grăbi să scriu despre cele două evenimentele politice ale zilei de luni, 22 februarie 2016. Mesajul prezentat în Parlament de Klaus Iohannis. Înlocuirea lui Cristian Buşoi cu Ludovic Orban de către PNL drept candidat la Primăria Capitalei. Despre Mesaj ce să scriu?

L-am citit şi l-am recitit cu o bunăvoinţă ieşită din comun, ivită prin reacţie la tăbăcirea lui Klaus Iohannis de către presa care pînă nu demult îi făcea masaj.
Cu toată strădania mea, n-am întîlnit o idee, o expresie, o apreciere, o iniţiativă care să-mi atragă atenţia.
Un text peste care privirea lunecă de la un capăt la altul ca şi cum ar fi pe un patinoar.
Un editorial mediocru scris de Dan Mihalache interpretat dezastruos de Klaus Iohannis.
Preşedintele a mai bifat o acţiune de Raţă Mecanică.

Despre înlocuirea lui Cristian Buşoi cu Ludovic Orban, ce dracu să scriu?
Indiscutabil, Ludovic Orban e un politican redutabil. Da, dar e un politician vechi, uzat în bătăliile pierdute pînă acum de a fi primar general și preşedinte de partid.
Nefericitul de Cristian Buşoi avea măcar un avantaj:
Era nou.
După atîta gălăgie cu înnoirea clasei politice, tot la Ludovic Orban ne întoarcem!

Eu însă nu sînt numai analist.
Sînt şi scriitor.
Şi-n calitate de scriitor mi-a sărit în ochi acest articol publicat luni de mai multe site-uri.

”Asta înseamnă sa fii putred de bogat! Bozo și Printisorul de la Tărtășești au mers la Brasserie cu 377.000 € la ei!!!
Unul este fiul Rovanei Plumb, altul băiatul primarului din Tărtășești, iar cei doi au o pasiune comună: mașinile de lux de peste 100.000 de € cu care merg prin oraș, cluburile de noapte, restaurantele de top și fetele frumoase.
Așa s-a întâmplat și vineri seara, atunci cândRăzvan Bozo Plumb și Costin Rusu, cunoscut ca Prințișorul din Tărtășești, au descins la Brasserie, un local din zona Herăstrău. Au venit la volanul bolizilor de lux, așa cum le stă bine unor băieți putrezi de bogați.
Prințișorul conducea un BMW X6M care costă 110.000 de euro, preț de catalog, iar fiul Rovanei Plumb un Mercedes S Coupe 65 AMG în valoare de 250.000 de euro. Când și-au parcat bolizii, cei doi au atras toate privirile din zonă.
Bozo și Costin au intrat în Brasserie, acolo unde aveau masa rezervată. Au comandat tot ce era mai bun din meniu, însă au simțit nevoia să se și pozeze, ca să aibă o amintire frumoasă la bătrânețe. A urmat un spritz elegant, că vorba aia, o dată e vineri seara într-o săptămână.
Fiul Rovanei Plumb cu trabucul în mână, că așa îi stă bine unui miliardar, iar Prințișorul, cu 17.000 de euro pe mână. Ne referim la Audemars Piguetul Offshore de pe mâna stângă.

Asta înseamnă să fii sâcâitor de bogat! Făcând un calcul așadar al celor două mașini și al ceasului, fără să adăugăm altele și cashul din buzunare, băieții au fost la Brasserie cu 377.000€ la ei. Băieți, băieți!” (Ion Cristoiu – citeste mai mult AICI)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998