CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu: ”Geoana – un caz psihiatric, pe cale sa se angajeze sofer la camioneta lui Voiculescu”

0 comentarii / 1439 vizualizări / 10 decembrie 2010

Analistul Ion Cristoiu îl ia peste picior pe fostul lider al PSD, Mircea Geoană, despre care afirmă că este ”un caz psihiatric fără echivoc”, pe cale să devină șoferul camionetei lui Dan Voiculescu.

Într-un material postat pe reportervirtual.ro, Cristoiu ironizează gestul lui Geoană de a-și lua singur un interviu video în care readuce în discuție pierderea alegerilor, pe care apoi l-a postat pe blogul propriu, jurnalistul susținînd că e vorba de o premieră absolută.
” E întîia oară cînd un politician îşi face o plăcere sadică din a reaminti celorlalţi unul dintre cele mai ruşinoase momente din cariera sa.(…)Ca şi în cazul blenoragiei de juneţe, bărbaţii politici preferă să uite momentele cînd au luat-o peste bot. Caz psihiatric fără echivoc, Mircea Geoană îşi face o plăcere din a a-şi aminti şi a ne reaminti de momentul cînd a ţopăit ca o capră” susține reputatul jurnalist.

El mai remarcă modul în care ”Gestul nefericitului candidat a tulburat profund băltoaca politică din România. Conducerea PSD s-a deplasat în afara Bucureştiului, în boscheţii provinciali, pentru a discuta acolo, pitită pe vine, să n-o audă presa, declaraţiile rebelului pe cale de a se angaja ca şofer la camioneta lui Dan Voiculescu”. Concluzia bășcălioasă a lui Ion Cristoiu e că, prin interviul său, Geoană ”a contribuit decisiv la aşezarea blogului în rîndul mijloacelor majore de comunicare publică. O revoluţie asemănătoare celei prin care epigrama ar fi pusă alături de tragedia shakespeareană”.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998