CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu, ipoteza-soc: Ioana Petrescu, agent al SIE?

1 comentariu / 2644 vizualizări / 18 iulie 2014

Misterioasa biografie ante-americană a Ioanei Petrescu, ministrul de Finanțe, ar putea ascunde apartenența la un serviciu secret autohton, cel mai probabil SIE. Ipoteza e lansată subtil, azi, într-un editorial, de către reputatul analist Ion Cristoiu, pornind de la relația interesantă dintre aceasta și președintele Băsescu.

Comentînd îngăduința față de ministru a președintelui, după recenta întîlnire de la Cotroceni pe tema reducerii CAS, Ion Cristoiu reamintește, astfel, un episod mai vechi:

După numirea Guvernului Victor Ponta 3, într-o posibilă polemică cu cei care-şi expuneau îndoiala faţă de competenţa proaspăt numitei, Traian Băsescu a declarat luni, 31 martie 2014, la B1TV:

„Mie îmi place doamna asta. Sunt convins ca poate mult mai mult decât păreți că vreți să acceptați. Sunt convins că o să le puna pielea pe băț prin Ministerul de Finanțe, în câteva luni. Eu exprim mai mult o speranță, că nu o cunosc”.

Să fie sentimentele unui tată cu o fiică de vîrsta Ioanei Petrescu?

Sau să ştie Traian Băsescu ceea ce noi nu ştim:

Că Ioana Petrescu e colega noastră de unitate?”.

Cum Traian Băsescu a fost acuzat de nenumărate ori pînă acum, inclusiv de fostul președinte Emil Constantinescu, de faptul că ar fi ofițer acoperit al SIE, ”colega de unitate” în cazul Ioanei Petrescu ar însemna, logic, apartenența la același serviciu.

Să fie aceasta explicația enigmaticei absențe a oricăror date personale despre Ioana Petrescu, cu excepția perioadei de după integrarea în sistemul de învățămînt american? Pînă vom afla adevărul, să spunem că nu e deloc exclus. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998