CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Ion Cristoiu: ”Marcel Ciolacu să fie bărbat și să-i ceară demisia Gabrielei Firea”

6 comentarii / 2336 vizualizări / 10 iulie 2023

”Normal ar fi ca dl.Marcel Ciolacu să fie bărbat și să-i ceară demisia Gabrielei Firea” afirmă analistul Ion Cristoiu în tableta sa de azi, în contextul scandalului căminelor de bătrîni din Ilfov.

”Problema este pentru Marcel Ciolacu că dacă face asta ar fi o premieră în viața lui, pentru că el vrea ca Gabriela Firea să demisioneze ea, să zică ”gata”, să anunțe că nu va mai candida la București, și cred că partidul lui Dan Voiculescu abia o așteaptă. Gabriela Firea a scris pe Facebook că nu demisionează. Marcel Ciolacu, dacă îi cere demisia, va trebui să aducă și argumente. Aștept cu mare înfrigurare să văd ce va face Marcel Ciolacu. Are două posibilități: să facă ciocul mic, sau să iasă și să-i ceară demisia” a mai spus reputatul analist. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. poziţie în care a plasat-o soţul Pandele, sforarul din culise.
  Gabriela Firea apare în fotografie – în articolul „Clanul Pricopsiţii, oamenii lui Orban şi Iohannis (II)” – cu Marcel Ciolacu când l-a adus pe Dănuţ Pricopsitu în partid (şi el în fotografie), care a devenit astfel cel mai bogat parlamentar din România, cu o imensă avere în SUA, făcută în România ca şef la primăria sectorului 2 şi la capitală (unde era la butoane încă de pe vremea primarului corupt Sorin Oprescu), Dan Cristian Popescu (sau Dănuţ Pricopsitu) fiind tovarăş de afaceri politice şi cu Pandele, soţul Gabrielei:
  (Apare şi Iohannis în schema mai veche a Pricopsiţilor, căci l-au ajutat să ajungă preşedinte în 2014 – detalii în articol.)
  Chiar înainte de a părăsi Primaria Capitalei, Firea a semnat „pe ochi frumoşi“, cu o largheţe de mafioată, contracte de zeci de milioane din bani publici (bani care nu existau încă, căpuşând viitorul buget al capitalei, şi aşa îndatorată) pentru firmele de construcţii de reabilitare de blocuri ale mafioţilor (care apoi subcontractează lucrările la firme fără trecere, pe mult mai puţini bani, ei rămânând cu un bogat profit nemeritat), precum cea controlata de fratele deputatului PSD Dan Cristian Popescu (pe care ea, Firea, l-a adus în PSD de la PNL), cel mai bogat.
  Dan Cristian Popescu, sau Dănuţ Pricopsitu, deşi e de la PSD (via Gabriela Firea) este fratele lui Mişu Pricopsitu (Dan Gabriel Popescu), cel cu firma de construcţii, politician la de la PNL. Suntem în faţa unei frăţii pentru bani transpartinică.
  Dan Cristian Popescu a fost şi tovarăş de „chestii-şmecherii“ cu foarte mulţi bani cu Pandele, soţul Gabrielei Firea.
  DNA nu există pentru toată lumea

  • Amice… esti foarte prost :))
   Prostule, care esti prost… pe fratii Popescu, de la Primaria Capitalei i-a decuplat OPRESCU!
   Oprescu le-a demolat panourile ilegale, Oprescu i-a controlat la “autorizatii” samd!
   Ma rog, ca fratele lui “Pisica” – asta e ala de-a fugit in America (stiu… poreclele din copilarie nu le cunoasteti, tot asa cum nu le stiti prietenii de atunci… Cristi va spune ceva?! … Erbasu, pentru necunoscatori.. si Razvan, var cu Dudu… pentru alti necunoscatori.. actualul protector al lui Cristi, din calitatea de fost angajat al asa-zisului sinugicas!)- si-a gasit loc in PeSeDeee, nu-i vina lui Firea!… ea doar s-a folosit de oportunitate!
   Ciolak nu-i va face nimic lui Firea – ameninta Pandele, cum stie el mai bine – cat timp banii vorbesc!

   • Pur si simplu mananci cacat imputit pentru ca iti place gustul.
    Popescu-Pricopsitu si Oprescu au fost frati de hotie..
    De ce l-a angajat Oprescu la Capitala pe Dan Cristian Popescu – Pricopsitu?
    Ca doar nu a fost ales Pricopsitu la cabinetul primarului?
    Nimic n-ai spus, decat ai duhnit diversiuni.
    Gabriela Firea a semnat contractele, inainte sa paraseasca primaria (in plină campanie electorală, pe 14 și 16 septembrie 2020,), cu firma controlata de Misu Popescu-Pricopsitu – General Management Construction Group (GMCG) -, nu mortul de Erbasu.
    A se vedea articole din 2020 precum:
    „Pe ultima sută Firea a semnat contracte de 23 milioane de euro pentru reabilitare termică de blocuri”
    si
    „Ultimele contracte ale Primăriei în mandatul Gabrielei Firea”
    Faci jocul lui Firea si Pandele pe aici, sobolane sub acoperire de pisoi scopit?

   • Te dai pisoi de mahala pe aici?

   • In 2008, Oprescu zicea ca va demonta panourile ilegale, intre care si ale Pricopsitilor, dar nu a facut-o (titlu din Adevarul din 2008: „Primăria va demola panourile ilegale“).
    In 2011, ministrul Elena Udrea îi da peste nas primarului Oprescu – „Udrea: Voi demonta panourile ilegale din Bucuresti, daca Oprescu nu o face” (titlu din Ziare.com din 2011).
    Oprescu a demolat altceva, celebra Hala Matache, o clădire istorică, de patrimoniu, care funcţiona, iar recodiţionată ar fi păstrat ceva din parfumului vechiului Bucureşti.
    Zici că îl ştii pe cel care a tăiat-o în America, Mişu Pricopsitu, lider PNL Diaspora şi frate al deputatului PSD Dan Cristian Popescu („Cristi“; faci pe deşteptul că doar tu ştii de Cristi, fiind întruchiparea prostiei, căci nu vezi că comentezi la o postare cu referire la D.C. Popescu-Pricopsiti). Vezi că Mişu Popescu-Pricopsitu s-a repatraiat de un an de zile şi aleargă dimineaţă prin Herăstrău, pusa de nevastă-sa cea nouă, de vârstă cu fiică-sa. Mai are puţin şi îşi varsă ficaţii îmbibaţi de alcool pe acolo la cum gâfâie ca un porc. Ce să facă băiatul cu banii vărsaţi în conturile firmei găştii de către Gabriela Firea. I-a luat un inel cu diamant noii neveste, în valoare de sute de mii de euro, în timp ce Primăria Capitalei funcţionează prin credite luate de la bănci.

 2. Daca exista vointa, problema poate fi rezolvata. Trebuie mers pana la capat si taiat in carne vie. Dar cum toti sunt mai mult sau mai putin bagati in acesta putreda increngatura……Daca Ciolacu vrea, cu toate riscurile, trebuie sa taie coada matei. Si mai trebuie sa desfiinteze multimea de directii, agentii care nu sunt altceva decat plapumioare pentru protejati, altfel taietori de frunze la caini pe bani multi. De aici ar face economie la buget, nu din marirea tva-ului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998