CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu paraseste B1TV dupa insultele lui Radu Banciu

0 comentarii / 1520 vizualizări / 18 noiembrie 2013

După ce a fost atacat pe post de către Radu Banciu, surogatul beunutevist al lui Mircea Badea, analistul Ion Cristoiu a decis, ieri, să părăsească definitiv postul TV amintit, mesajul de despărțire fiind postat pe pagina sa de Facebook.

”Avînd în vedere că:
Domnul Radu Banciu nu și-a cerut scuze, fie și măcar într-o formă subtilă (în definitiv, dacă ai un minim respect față de colegul de post, îl suni sau îi dai un SMS pentru a te lămuri- Sabin Orcan a scris ceva politicos pe facebook);
Conducerea postului s-a făcut că plouă la acest Scandal, deși era obligată cu o explicație măcar față de subsemnatul ( n-o să vă vină să credeți, dar, deși conducerea postului e alcătuită dintr-un număr de persoane, nici una n-a cadacsit să mă întrebe ce s-a întîmplat și cum mi-ar putea trece supărarea;
Am decis să întrerup orice colaborare cu postul B1tv.
În această dimineață, după cum l-am anunțat pe Dan Andronic, nu mai merg la emisiunea EVZ de pe B1tv, din simplul motiv că astfel mutra mea ar apărea pe B1Tv .
Contrar zvonurilor și părerilor neghioabe, nu merg la nici o altă televiziune. Ar fi culmea să schimb Biserica Adorarea lui Băsescu cu Biserica Adorarea lui Ponta.
Prostiilor care se vor răspîndi despre mine le voi răspunde cu un raționament. Dacă Radu Banciu își cerea scuze față de atacarea pe post a unui coleg pentru o emisiune făcută pe post, conflictul era încheiat și eu continuam să colaborez. Așadar, plecarea n-a depins de mine, ci de conducerea postului.
Cine s-a uitat la emisiunea cu Aurelian Pavelescu va fi observat că n-am suflat o vorbă despre Scandal și despre Radu Banciu, deși, vă imaginați, aveam posibilitatea s-o fac. N-am făcut-o, pentru că mi s-a părut o lipsă de bun simț să mă răfuiesc cu colegii de post în direct.
N-aș fi scris această poliloghie dacă n-aș fi sesizat printre cititorii acestei pagini de facebook și numeroși autori de comentarii definite printr-un bun simț de invidiat de către cei care conduc țara asta” anunță reputatul jurnalist în postarea sa.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998