CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu: Politia rutiera a blocat dosarul penal al lui Nistorescu

0 comentarii / 1712 vizualizări / 11 martie 2011

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că Poliția Rutieră încearcă să-i salveze pielea lui Cornel Nistorescu, autor al unui grav accident de circulație, prin blocarea cercetărilor pînă la trecerea termenului de prescriere a faptelor.

Ion Cristoiu reamintește, într-un articol postat pe reportervirtual.ro, accidentul produs de Nistorescu pe 6 decembrie 2008, la volanul unui jeep BMW care a lovit o motocicletă. Doi tineri au avut nevoie, în urma impactului, de 90 de zile de spitalizare. Cu toate acestea, dosarul faptei continuă să se afle, după mai mult de doi ani, la Biroul Cercetări Infracţiuni Rutiere din Cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. ”Un caz atît de limpede în ce priveşte vinovăţia şoferului de la volanul BMW- X5, încît îl putea rezolva, într-o zi, pînă şi un poliţist de cătun” afirmă analistul.
”Se înţelege că ştabii de la Biroul de Cercetări Infracţiuni Rutiere, la ordinele venite de sus (de la Poliţia Capitalei? de la Ministerul de Interne?) ţin dinadins acest dosar în sertare pentru a se împlini termenul de prescripţie” mai scrie Cristoiu.

”Cornel Nistorescu denunţă seară de seară la televiziunile moguliene corupţia din regimul Băsescu. Mulţi nu-l cred, zicînd că el face asta ca mardeiaş al lui Sorin Ovidiu Vîntu, mai noul lui Stăpîn, şi nu ca jurnalist. Eu însă îl cred. Cel puţin în privinţa Poliţiei Române. Pentru că numai o instituţie coruptă pînă în măduva oaselor poate ţine în sertare timp de doi ani şi trei luni un dosar precum cel al lui Cornel Nistorescu” conchide jurnalistul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998