CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Cristoiu se desparte de Realitatea TV: ”Finantatorul postului e consultant politic al Elenei Udrea!”

1 comentariu / 2115 vizualizări / 12 noiembrie 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu a decis să rupă contractul cu postul Realitatea TV, deranjat de unele campanii ale acestuia, pe care le consideră periculoase pentru democrație, anunțul oficial fiind făcut pe blogul propriu.

”Am trimis în dimineața asta acest e-mail lui Bogdan Rareș, prin care solicit desfacerea contractului dintre mine și Realitatea Tv:
„Stimate domnule Rareș Bogdan,
Avînd în vedere evenimentele petrecute în ultimul timp (anularea fără a fi înștiințat a emisiunilor de miercuri și duminică, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gușă), v-aș ruga să întreprindeți diligențele necesare pentru întreruperea contractului dintre mine și Realitatea Tv începînd cu 1 noiembrie 2014.
Apelez la acest mijloc întrucît semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastră.
Cu stimă,
Ion Cristoiu”

Știu că telespectatorii și cititorii sunt ocupați cu lucruri mult mai importante decît noul meu divorț de o televiziune (l-am bătut pe Tăriceanu la divorțuri!), cum ar fi, de exemplu, implicarea Serviciilor secrete ale României în confruntarea pentru turul al doilea, dacă va reuși sau nu manevra acestora cu organizarea unor demonstrații de stradă, după modelul Primăverii arabe.

De aceea, nu voi trece în revistă întîmplările care m-au dus la concluzia că e ceva în neregulă în atitudinea celor de la Realitatea Tv față de mine, inclusiv a lui Rareș Bogdan.

Voi menționa un singur lucru.
Plecînd de la premisa că vîrsta, experiența, dar și solidaritatea față de post îmi dau dreptul (în definitiv, ce se spunea despre Realitatea Tv mă privește și pe mine, fie și ca simplu colaborator), mi-am permis să-i atrag atenția lui Rareș Bogdan, într-un comentariu din Evenimentul zilei, că e nu numai falsă, dar și periculoasă pentru interesul național teza vehiculată de Realitatea Tv în toate emisiunile și pe toate burtierele că alegerile din primul tur n-au fost libere. Drept răspuns, un domn – Cozmin Gușă – despre care am aflat că e finanțatorul postului, deși eu știam că e consultantul politic al Elenei Udrea (ceea ce explică multe derapaje ale postului în favoarea Doamnei!), îmi atrage atenția pe site-ul Reporter virtual că el mă plătește și să-mi bag mințile-n cap, că la adică îmi reziliază contractul” scrie analistul. Mai mult aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Mare om, mare caracter, acest mancator de rahat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998