CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Diaconescu da de pamint cu ”Shrek” Lis: ”A fost nimeni in PNTCD”

0 comentarii / 2410 vizualizări / 10 martie 2011

Comportamentul monden, sau senil, cum ar spune gurile rele, al fostului edil țărănist, Viorel Lis, care s-a travestit în straiele lui Shrek ori ale supereroului Spiderman și s-a cocoțat legat cu frânghii, mai apoi, pe pereții unui mall, este taxat în termeni duri de fruntașul creștin democrat Ion Diaconescu, în exclusivitate pentru Inpolitics.
”Lis a ajuns primar doar pentru că nu a vrut Ciorbea funcția asta”
De ceva vreme, fostul primar țărănist al Capitalei, Viorel Lis, ține afișul presei tabolide și al emisiunilor mondene cu apucături de clovn: apare, alături de soție, deghizat în familia Addams, în Shrek ori în Spider-Man, face declarații trăznite, își face operații estetice etc. O atitudine care îi face pe tot mai mulți să se întrebe cum a fost posibil ca el să fie candidat pentru una dintre cele mai importante funcții în stat al unui partid, PNȚCD, condus de oameni care au stat în pușcării pentru crezul lor politic.
Fostul lider țărănist din perioada cînd Lis era primar, l-am numit pe Ion Diaconescu, nu e, nici el, prea încîntat de isprăvile unchiului Fester, dar încearcă să minimalizeze rolul acestuia în ecuația politică țărănistă: ”Actele mondene ale lui Viorel Lis nu ar trebui să aducă prejudicii de imagine PNȚCD. El nu mai are nici o legătură cu partidul de foarte mulți ani. Lis era cândva pe undeva pe la Sectorul 2. La câte probleme are PNȚCD, doar Lis mai lipsea…” spune Diaconescu, pentru Inpolitics.
Țărănistul explică ascensiunea lui Lis prin aceea că: ”El a ajuns primar la București din pricina norocului. Atunci, știu că a refuzat Victor Ciorbea să fie edil și, doar astfel, a ajuns Lis în funcție. În alte condiții nu ajungea niciodată nimic. Sincer vă spun, Viorel Lis a fost nimeni în partid. În PNȚCD habar nu avea nimeni de el. Apoi, s-a făcut remarcat altfel. A făcut partidul Noua Generație și i l-a vândut, pe bani, lui Gigi Becali”, mai spune fostul lider. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998