CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ion Diaconescu: ”E la fel de rau ca in cea mai neagra perioada comunista”

0 comentarii / 1817 vizualizări / 29 mai 2010

Presedintele Traian Basescu si Guvernul Boc sunt capii unui regim autoritar si anti-democratic, actuala criza politica si financiara semanand cu anii drastici ai dictaturii comuniste, sustine fruntasul taranist Ion Diaconescu.

“Nu am nevoie de pensie, abia ma mai tarai”
In varsta de 93 de ani, crestin-democratul explica, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca, desi guvernantii ii vor taia din pensie, acest lucru nu il deranjeaza aproape de loc. “Sincer sa fiu, nu prea ma intereseaza ca Puterea imi taie pansia. Nu imi mai bat eu capul cu ei. Si nici cu banii nu ma stresez. Eu am 93 de ani si, la varsta asta, abia ma mai tarai. Oricum, nu as putea sa imi valorific pensia. Este trist, insa, ca aceste masuri ingreuneaza viata oamenilor care chiar au nevoie de banii acestia pentru a-si duce viata de zi cu zi”, precizeaza taranistul.

Basescu, Boc si anii dictaturii comuniste
“In tot cazul, actiunile actualei puteri nu reprezinta manifestari ale unui regim democratic. Asta este politica unui Guvern strain de caile democratiei. Este calea spre autoritarism. Ce se intampla acum ma duce cu gandul la anii cei mai drastici ai dictaturii comuniste, e la fel de rau ca in cea mai neagra perioada comunista. Demagogia este prost inteleasa drept democratie. Cei care ne conduc ar trebui sa aiba o directie sanatoasa, sa puna pe primul plan interesul national”, a specificat Ion Diaconescu. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998