CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Ipocrizie la cote apocaliptice – Viktor Orban nu vrea imigranți non-europeni. Dar ai noștri politicieni vor?

39 comentarii / 8737 vizualizări / 29 iulie 2022

Continuă să facă valuri pe mapamond declarația onestă a premierului ungar conform căreia țara sa nu vrea să devină ținta unei mari imigrații a popoarelor non-europene. Revoltă maximă la o droaie de politicieni, inclusiv autohoni, precum Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă. Cu toții sunt deranjați de teza ”nazistă” conform căreia imigranții ar fi dăunători popoarelor europene, conform lui Orban. Cum să spui așa ceva, doar trăi în mileniul 3, al toleranței și al progresismului. Doar că sunt puțini ani de cînd bravii politicieni mioritici aveau cu totul alte viziuni, trăgînd sirena lui Roaită cu sute de decibeli peste ce a spus Orban la Tușnad.

Ipocrizia nu e doar apanajul liderilor români, ci și internaționali. Lărgirea UE a adus isteria occidentală împotriva românilor, bulgarilor, polonezilor, în special a țiganilor, ne amintim. Marea Britanie, Olanda, Italia, Franța, Spania, Danemarca, Suedia au fost țări în care s-a denunțat vehement ceea ce se numea invazia barbarilor din Est. S-au propus legi de stăvilire a imigrației din Est, care încălcau tratatele europene și dreptul la liberă circulație. S-au propus rezoluții în PE șamd.

Românii, polonezii, bulgarii vin să ne ia slujbele, suna retorica vestică.

Europa era vexată nu de popoare non-europene, ci de cele din interiorul UE.

Distinsul intelectual și teolog Theodor Baconschi, ministru de Externe, spunea acum mai mulți ani lucruri mai rasiste decît Orban: ”Avem nişte probleme fiziologice, naturale, de infracţionalitate în sânul unora dintre comunităţile româneşti, în special în rândul comunităţilor cetăţenilor români de etnie romă.”
Emil Boc, cel foarte indignat azi de spusele lui Orban, în calitate de premier nu îl demitea din funcție, în pofida reacțiilor vehemente, iar Băsescu îi lua apărarea.

Viktor Orban e pus la zid acum pentru că spune ceva mult mai soft. Premierul ungar atrage atenția nu asupra invaziei altor rase – a fost fie o exprimare neinspirată, fie o traducere doar aproximativă – și asta pentru simplu motiv că Europa nu e asaltată de alte rase. Arabii, afganii, evreii, indienii, pakistanezii, iranienii, sirienii șamd sunt toți de rasă albă. UE nu e amenințată nici de rasa mongoloidă nici de cea australo-negroidă; vin și negri din Africa, e drept, dar nu în număr impresionant.

Nu de rase se teme Orban, ci de alte civilizații și religii.
Iar aici, nu e singurul.
Ideea doamnei Merkel de a deschide larg Europa pentru imigranți din Siria, Turcia, Afganistan, Iran, Irak, Yemen, Maghreb etc a produs deranj imens în ultimul deceniu, iarăși ne amintim.

România s-a strîns după 2015 ca un arici, decretînd prin însăși gura președintelui Iohannis că nu putem asimila mai mult de 2-3.000 de asemenea imigranți.
Azi, tot el anunță mîndru că peste un milion de ucraineni au intrat în România, iar cca.100.000 vor să se stabilească aici.

De la 2-3000 la 100.000 e ceva distanță. Care să fie explicația?
Simplu: ucrainenii sunt creștini, blonzi cu ochii albaștri și educați în stil european.
Orientalii sunt măslinii, musulmani și cam refractari la civilizația occidentală.

Adică exact problemele punctate deschis, bărbătește, de Orban la Tușnad.
Iohannis uită acum mesajele îngrijorate de acum cîțiva ani contra imigrației non-europenilor. Mesajele prin care informa că e greu cu refugiații și nu putem integra mai mult de 2-3.000.
Și nu doar el se scaldă acum în ipocrizie.

Așa că vom face un scurt remember legat de cum se poziționau indignații de azi pe vremea cînd orientalii băteau vehement la porțile Europei, și UE se umpluse de Viktori Orbani

Mircea Geoană, președinte PSD, noiembrie 2007: „E un teren fertil în Italia pentru astfel de acuze la adresa imigranţilor. Terenul este fertil pentru că au fost acolo africani, marocani, de prin Etiopia, există acolo o respingere a acestui val de imigrare, în special din partea africană”.

Horia Grama, deputat PSD, aprilie 2011: „Nu ştiu, chiar nu mi-am format o părere despre treaba asta (imigranți n.n.), dar România în momentul de faţă nu e în stare să aibă grijă de cetăţenii ei şi i-a adus în stadiu de sărăcie. Nu ştiu în ce măsură mai putem să ne îngrijim şi de alţii”

Iulian Urban, senator PDL, iulie 2011: „Există milioane de naţionalişti în Europa, continent lovit de multiple atentate săvârşite de musulmani. UE a ajuns să dea bani pentru a convinge imigranţii non-europeni să plece acasă la ei, Franţa, UK, Germania declară oficial că ‘”multiculturalismul e mort'”, iar Merkel spune că dacă vrei să trăieşti şi să munceşti în Germania atunci înveţi germana şi adopţi valorile germane. (…) Franţa sau Italia au creat isterii naţionale împotriva ţiganilor, Franţa a interzis burka, în Ungaria defilează detaşamentele anti-ţigăneşti, adică politicienii europeni împing conştient sau nu politica europeană către o formă de extremism ce transformă Europa în cazanul de pulbere al planetei”.

Liviu Dragnea, președinte PSD, septembrie 2015: „Am văzut cum câteva mii de oameni s-au organizat în câteva minute şi au decis să plece în marş de acolo pe străzile Budapestei şi parcă nu aş vrea să văd mii de imigranţi pe străzile Bucureştiului. Cred că este normal să cer, atât cât pot eu, tuturor instituţiilor statului ca într-un termen rezonabil, rezonabil însemnând rapid, ca România să aibă o analiză foarte serioasă asupra capacităţii de a primi sau nu imigranţi, câţi imigranţi poate primi în condiţii decente”.

Klaus Iohannis, președintele României, septembrie 2015: ”La noi, numărul de refugiaţi nu poate să crească, decât dacă noi vrem să primim mai mulţi. România nu este membră Schengen şi atunci nimeni nu poate să intre în ţară fiindcă aşa doreşte, ci doar dacă îndeplineşte condiţiile cerute de lege. Nu avem probleme de această natură şi de aceea spun: chestiunea se pune de principiu, fiindcă la noi nu se va întâmpla ceea ce s-a întâmplat la unii vecini, să ne trezim cu oameni în ţară. (s.n.) Aşa ceva pot să exclud.”

Daniel Gheorghe, deputat PNL, noiembrie 2015: „Dle Președinte, România are o singură variantă legitimă și morală în acord cu principiile de viață ale neamului românesc: respingerea categorică a oricărei formei de migrație necontrolată și impusă. Aceasta ar putea afecta în viitor securitatea națională și economia și ar duce la apariția unor conflicte religioase și culturale. Nimeni nu își dorește asta”.

Victor Ponta, premier PSD, septembrie 2015: „Facem toate eforturile atât pe plan european cât şi în ceea ce priveşte teritoriul naţional pentru a gestiona ceea ce este în acest moment criza numărul unu pentru Europa şi anume situaţia refugiaţilor. Vreau să precizez, pe de o parte, că toate instituţiile din România au o opinie coordonată vizavi de posibilităţile noastre actuale şi de poziţiile pe plan european, dar în acelaşi timp să spun foarte clar că România nu este de acord şi nu va aplica măsuri antidemocratice împotriva regulilor internaţionale, câini de pază, garduri electrificate şi armată”.

Kelemen Hunor, președinte UDMR, septembrie 2015: ”Dacă ne-am trezi noi, România, cu 45.000 de imigranţi la uşă de la o zi la alta, pun şi eu întrebarea cât de mult suntem pregătiţi?”

Traian Băsescu, fost președinte al României, septembrie 2015: „România ar trebui să refuze să primească migranți pe teritoriul ei. Nu este jocul nostru, nu este problema noastră, nu noi suntem magnetul pentru acești oameni, pe de o parte. Suntem în faţa celui de-al doilea risc ca magnitudine de la al doilea Război Mondial încoace. Cred că problemele de securitate sunt extrem de severe şi uşurinţa cu care oamenii politici europeni reacţionează mi se pare condamnabilă atâta timp cât nu sunt soluţii ca acest val să fie oprit. În România poate să apară oricând un act terorist. Şi eu vă spun un lucru. Nu există serviciu secret în Europa sau în lume, introducem aici, în această oală, şi servicile secrete americane, care să poată garanta că un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa, din Orientul Mijlociu, din Afganistan şi din Irak, nu sunt finanțați să vină chiar de Statul Islamic. (…) Ce pierd din vedere oamenii din stat şi oamenii de decizie e faptul că Statul Islamic controlează producțiile din rafinăriile de țiței din Libia și Irak, controlează fluxurile teroriste din Orientul Mijlociu și Africa. Nu-i de joacă. Ei pot finanța ca printre acești amărâți să plaseze o rețea organizată în interiorul Uniunii Europene. Şi eu nu uit, aduceţi-vă aminte declarația Statului Islamic: Califatul va cuprinde Balcanii și România”.

Marian Oprișan, PSD, președinte CJ Vrancea, noiembrie 2015: „Domnule Președinte, domnilor colegi parlamentari (…) nu acceptați imigranți! Viețile românilor noştri sunt mai importante decât orice fel de sancțiune! Trebuie să acționăm uniți împotriva terorismului și să nu acceptăm nici o cotă de refugiați deoarece, din păcate, în rândul acestora se infiltrează și membri ai grupărilor teroriste islamice”.

Mihăiță Calimente, deputat PNL, noiembrie 2015: „SIE, spun eu din cele relatate, şi-a făcut datoria, neîncurajând în ţările de origine migranţii să vină înspre România. Cît timp sunt deschise rutele care funcţionează la ora actuală prin Balcani spre Europa centrală şi vestică, nu este nicio tentaţie pentru fluxurile de migranţi de a veni înspre România.”

Traian Băsescu, fost președinte al României, martie 2016: „În Siria, în Irak, în Afganistan sau în Yemen, grupările teroriste islamiste sunt atacate de armate regulate, trupe speciale şi forţe aeriene ale NATO, Federaţiei Ruse, Iranului sau ale Arabiei Saudite cu riscul major de a fi decimate. Era logic ca, odată cu valul migrator islamist, organizaţiile teroriste să-şi transfere adepţi cît mai mulţi la loc sigur, în Europa, unde fac ce ştiu cel mai bine: UCID. Dramatic este că nu liderii politici europeni, de altfel foarte bine păziţi, vor plăti factura nesăbuinţei, ci cetăţeni europeni nevinovaţi. Este clar că forţele de securitate nu pot asigura viaţa cetăţenilor europeni”.

Theodor Paleologu, deputat PNL, aprilie 2016: ”Acum, legat de criză refugiaţilor, eu înţeleg atitudinea lui Orban. Sigur că a avut accente mai deranjante, fără îndoială, dar pot să înţeleg, pentru că au trecut dintr-o dată pe la ei sute de mii de oameni. A dat ţara peste cap, da? Deci e şi o reacţie de autoapărare pe care o pot înţelege, adică mie nu-mi plac dătătorii de lecţii occidentali gen Laurent Fabius care înfierează, îşi permite să înfiereze atitudinea guvernului maghiar. Pot să înţeleg, deşi, repet, n-am simpatie pentru personaj, nu-mi place, dar pot să înţeleg lucrul ăsta. Şi, din păcate, criza UE nu o văd având o soluţie aşa curând. Problemele vor lua amploare, afluxul de imigranţi nu se va opri, dimpotrivă, va creşte.”

Una peste alta, întrebarea e unde sunt vocile indignat-îngrijorate din acele vremuri, care vremuri doar au luat o pauză, dar vor reveni curînd în actualitate? (Bogdan Tiberiu IACOB)

foto: UNHCR

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

39 Comentarii

 1. Europa e, in mare masura, rezultatul luptei si asimilarii popoarelor migratoare…chiar Orban, speriatul de „intinarea valorilor crestine”, e mandru de ascendenta sa hunica…Noi chiar nu avem de ce ne face probleme, am luptat si supravietuit popoarelor migratoare, mai agresive si mai salbatice decat orice „val” emigrant de azi, din fericire (sau nu) migratorii istorici (cei neasimilati local) sunt la vest si ne „ajuta” cu forta sa asimilam valorile civilizatiei lor, azi, din nou, pagane…De vreo trei decenii emigrantii orientului mijlociu, sau extrem, isi gasesc „acasa” la noi, multi (majoritatea) au devenit cetateni utili societatii, n-am vazut niciun semn de indignare ca magazinul din colt e tinut de kurzi, ori ca doctorul de familie e iordanian, sau ca stomatologul e iranian (‘pers”, cum spune el), am intalnit sirieni crestinati (dupa sotie) citind cu nesat biblia, am vecini chinezi care (in ciuda legendelor) ingrijesc niste catzei midanezi din dragoste pentru animale…N-am o problema cu migratia atata vreme cat e un fenomen natural, pe mine ma sperie cand lucrurile „sunt puse cu mana”, asa cum se intampla in ultima vreme…e usor sa empatizezi cu migrantii (economici, n-au nicio legatura cu razboiul!) cand esti in Bucuresti, dar, daca esti in Koln, Berlin, Stocholm, ori Paris lucrurile se schimba radical, pentru ca, atunci cand iti e atacata prietena, fiica, ori alta femeie pe motiv ca are fusta scurta (in occident e greu sa mai intalnesti o tanara cu sort, daca vrei sa vezi picioare goale europene mergi in Africa neagra, vestica, unde islamismul e radical si unde turistii nordici sfideaza orice sentiment localnic), ori pantaloni stramti si e si machiata, intr-un mare magazin, ori pe strada, atunci toate sentimentele „anti”dau navala si faptul ca atacatorii sunt „ele”, niste imburkate radicalizate, marea majoritate native occidentale, care „si-au gasit calea” te ajuta prea putin…Despre „baietii” musulmani care si-au facut temele anticrestine si ataca fetele ‘indigene” pe motiv ca orice nepurtatoare de burka vrea si e curva, ca asa le-a zis lor mamele lor ca scrie in Coran (interesant e ca toate ONG-urile, inclusiv alea feministe, sunt de partea lor si baietii astia sunt la curent cu prevederile legilor occidentale si profita maximum de ele)…mai e si latura cealalta, cand adevaratii persecutati sunt trimisi acasa, chiar cand acolo ii asteapta moartea (dar, asta-i cam ca vaccinul inutil si exorbitant de scump anticovid, sau antimaimuta, in vreme ce copiii africani mor pe capete de difteria care se previne cu un vaccin de un dolar doza)…Cum, naiba, sa crezi intr-o noua ordine cand aia care vor s-o impuna creaza haos la orice incercare de impunere…apoi, suntem supravietuitorii unui astfel de experiment si tare n-am vrea s-o luam de la capat…nu mai cred in nicio constructie care are nevoie sadarame si sa rada si amintirea celei vechi, civilizatia si umanitatea ar trebui sa se dezvolte construind, nu calcand pe ruinele luptelor de clasa

  • Logorea asta a ta nu e comentariu. E o boala mintala sub forma unei diaree.
   Toti frustratii patologici, toi ratatii si handicapatii mintali sunteti la fel.

   • Nu mai vorbi privindu-te in oglinda! Mai bine pune de-o cheta la trolii tai, sa-ti platesti un tratament de specialitate…

    • E o diaree de bolnav tot ce debitezi , „mizantropule” („ins nesociabil, neprietenos, ursuz”) .
     De ce nu debitezi rahaturile astea kilometrice o pe o pagina PERSONALĂ de socializare?
     Ai venit aici sa parazitezi, nesimtitule?
     NU TE BAGA NIMENI IN SEAMA in viata si te arunci pe aici, doar doar…
     Iaca te-am bagat in seama. Voiai sa te bag in pizda ma-tii? Meritai.
     Tu trolezi cu nesimtenie, scarba, nu mai vorbi de altii!
     Daca esti mizantrop (nesociabil si scarbos) ramai cu privirea in oglinda ta.
     Nu mai vrei? Vezi un bou acolo?

     • .

    • Doar vorbe de prost ies din tine, mizantroape. Un rahat inutil.

  • Numai prostii, nesimtitii si psihopatii fac postari („comentarii”) interminabile.
   Valea la munca, tulburatilor!

 2. „Ai noștri politicieni” – spune titlul.
  În acest stat eşuat aproape că nu există politiceni.
  Sau, dacă există, îi poţi număra pe degete şi nu au nici o influenţă în aşa-zisa politică de la noi.

 3. Slugile care conduc Romania ,au stat la plaja o saptamana la plaja dupa declaratiile V Orban.Vazand cat de puturoase sunt slugile ,stapanii lor i-au intepat cu o tepusa in kur sa iasa la munca.Toti dau din mana in mana hartia scrisa la Bruxelles cu ce sa declare fiindca sunt atat de prosti ca nu sunt capabili sa lege doua vorbe singuri.

 4. « În timpuri de criză, înțelepții construiesc poduri iar proștii ridică garduri »
  –––
  Stăpâni pe „sângele economiei planetare” – dolarul; stăpâni pe cea mai puternică armată și pe cel mai puternic complex militaro-industrial din toate timpurile; stăpâni pe „global-media”; lideri în cercetarea fundamentală etc. „civilizații Occidentali” și-au uitat trecutul, și-au pierdut controlul și au ajuns să creadă că „totul li se cuvine”, că-și pot permite orice.
  Și, cu o nemăsurată îngâmfare, ei cred că nu datorează nimănui și nimic…

 5. Asa ceva nu exista nicaieri in lume.
  In Asia nu sunt invadati de non-asiatici.
  In Africa nu sunt invadati de non-africani.
  In America Latina nu sunt invadati de non-latini.
  Israel nu este invadat de non-evrei. Tarile arabe nu sunt invadate de non-arabi.
  Doar tarile europene sunt invadate de non-europeni.

  Acest tabu cretin creat din cauza lui Hitler de a discuta despre situatia demografica a tarilor din Europa nu exista pe alte continente. Chinezii nu au nicio problema in a spune ca nu mai vor studenti africani si atunci statul ii deporteaza. Sau tarile Nord Africane in mod sistemic deporteaza si lupta impotriva negrilor ce ii invadeaza granitele si societatea.
  Israel sterilizeaza negrii si arabii, ii baga in colonii penintenciare daca incalca granita. Deporteaza strainii ce stau peste sederea maxim alocata de lege.
  Ungaria, Serbia, Polonia ne arata curajul necesar in a aborda in mod corect problema non-europenilor.

  Un asemenea fenomen de invazie si tolerare (din slabiciune) a invadatorilor are loc doar in societati, in civilizatii decadente si degenerate aproape de extinctie. Sumer, Babilon, Roma, Bizant, Califatele, Imperiile central-asiatice, imperiile indiene, Africa de Sud.
  Roma cand a invadat Judaea a comis un genocid asupra populatiei si a trimis in bejanie un popor timp de 2000 de ani. Roma a fost invadata de germanici si pusa la pamant. Califatele si imperiile central-asiatice au fost invadate de turci, mongoli de alte rase ce au comis genocide asupra populatiilor levantine, arabe, persane. America de Sud a fost invadata de spanioli, amerindienii au iesit din istorie si au fost transformati in corcituri. Chinezii cand au invadat Xinjiang au inceput un proces amblu de exterminare a etniei native uyghure (care este un mix turcic) cu chinezi(pur asiatici), aducand colonisti chinezi, casatorind chinezi cu uyghuri. Triburile australoide din Sud-Estul Asiei au fost exterminate de asiaticii migratori si colonizatori din insule.

  In Europa nu se poate justifica cultural, religios, etnic, economic, politic, valoric, social situatia non-europenilor. Este o anormalitate profund toxica ce o simtim toti, o gandim toti, o stim toti, dar putin o spunem deoarece suntem conditionati prin propaganda, manipulare, fake-news si legi restrictive facute impotriva noastra.
  Nu suntem invadati de coreeni, de elvetieni, de israelieni, de finlandezi, de irlandezi, popoare extrem de inteligente, nobile, stilate, suntem totusi invadati de creaturi din pakistan, africa, nepal, siria si alte specimene.

  Pe scurt, istoria ne arata ca apar conflicte cand doua rase diferite impart acelasi teren, aceleasi resurse. Pentru a evita situatiile conflictuale intre rase, acestea trebuie sa traiasca in granite separate, adica fiecare in tara lui. De aceea exista tari si de aceea s-au purtat atatea conflicte. Istoric, majoritatea conflictelor sunt intre straini, nu intre apropiati.

  Romania a aderat la Uniunea Europeana, nu la Uniunea Africana sau Uniunea Araba sau Uniunea Asiatica.
  Acelasi lucru este valabil pentru fiecare tara U.E..

  Sa nu uitam unul dintre marile motive pentru care au votat britanicii BREXIT-ul pentru a iesi din U.E. , din cauza tiganilor…, erau reclame la televizor, pe YouTube, pe Facebook ca vor scapa de tigani daca voteaza BREXIT.

  Citat din fostul P.M. al Israelului
  „Without the fence, “we would be faced with … severe attacks by Sinai terrorists, and something much worse, a flood of illegal migrants from Africa,””

  Citat din Charles de Gaulle
  „‘It’s a very good thing that there are yellow French people, black French people and brown French people. It’s a sign that France is open to all races and that it has a universal vocation. But on condition they stay a minority. If not, France wouldn’t be France anymore. After all, we are an European people from white race, Greek and Latin culture, and Christian religion. Try to mix oil and vinegar together. Shake the bottle. After a while, they get separated again. The Arabs are the Arabs, the French are the French. Do you believe that the French nation is able to integrate ten million Muslims who shall be twenty million tomorrow and forty million the day after? If we integrated them, if all the Arabs and Berbers were considered French, how could we prevent them from moving to our home country where the standard of living is so much higher? My village wouldn’t be named Colombey-les-Deux-Églises (Colombey of the Two Churches) anymore, but Colombey-les-Deux-Mosquées (Colombey of the Two Mosques)!””

  • De la caniculă a dat logoreea goală în psihopaţi, dar vă mănâncă şi să vă faceţi numărul.
   Chiar că Toti frustratii patologici, toi ratatii si handicapatii mintali sunteti la fel.
   Sunteţi degeaba pe lume peste tot.

   • .

    • Nesimtitii dracului

     • .

    • Du-te dracu cu postarile tale kilometrice, dementule nesimtit.
     Cine dracu citeste logoreea ta bolnava? Doar iti bati joc de posibilitatea de a comenta, jigodie.

 6. … ce a spus, in fond, Viktor Orban?!
  Ca daca amesteci mere cu pere, compotul nu va fi nici de mere si nici de pere?! Fals, cumva?!… Nuuuu
  Ca la ei, prin referendum (!!!): TATAL este un BARBAT, iar MAMA este o FEMEIE!?
  De fapt, nu afirmatiile legate de popor, de natie sunt cele care au enervat, ci cele referitoare la “identitatea de gen”! … dar, astea sunt ocolite
  Hai s afacem un exercitiu de “imaginatie”: Adam a fost femeie, iar Eva transgender… cam cat de cretini putem fi crezuti!?!?
  Am inteles ca trendul este de fete cu fete si baieti cu baieti… dar, daca imi spui ca femeia e barbat si barbatul femeie, ca negrul e alb, iar albul negru… ca bine ar di sa nu mai avem nicio directie si niciun azimut, ca – de fapt – e normal ca pisica sa reguleze cainele, iepurele sobolanul si tot asa – ca, deh, sunt mamifere a inseamna ca ne-am tampit complet!
  V. Orban a spus/vocalizat ceea ce gandim toti astia de mai suntem normali ma cap!
  Ca statul este natiune!
  Articolul 1, ali. 1 di. constitutia Romaniei spune asa: “ România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
  Pai… national!… pai, V. Orban a spus ca daca bagi peste un popor alte popoare… se cam alege praful de national!
  Okei… am inteles: tre’ sa fim deschisi si sa ne-o tragem intre noi, sa ne sodomizam, sa ne “iubim” copiii – oriunde si oricum, sa ne alegem “genderul” pe la 18-21 de ani (o data cu religia), pentru ca asta inseamna sa fim evoluati, nu retograzi/nazisti/dictatoriali si alte cretinisme echivalente…
  Pw bune!?!?
  Daca e asa, am o rugaminte: schimbati Constitutia si scrieti ca nu exista romani, ci europeni!
  Daca este asa, nu exista, neamt, francez, olandez – favoritii mei, aia de ne calca-n picioare aproape etern, as putea spune – spanioli sua italieni… to nMe only a few!
  Bah CRETINILOR!!!
  Daca ceilalti ne considera ROMANI, cum Dumnezeu vreti voi sa insinuati ca isirianul nu e sirian, ca afganul e roman si tot asa!
  Ce a spus Orban de ati luat toti foc, la comanda?!
  Ca ungurul e ungur – prin obiceiuri, religie, LIMBA, apartenenta la niste traditii (bune sau proaste… asta e irelevant!) – ca romanul e roman si tot asa!
  Daca nu ai aparteneta, normal ca te declari cetatean universal, de nationalitate incerta!
  Din fericire, romanii au rezonat cu vorbele lui V. Orban! – vremelnicii lor conducatori, la ordin (dupa o saptamana) au inceput sa bata campii! Da, daca esti roman, stii foarte bine ca nu poti fi neamt!
  Asa ca, hai sictir celor care incearca sa creeze falsa impresie ca femeia e barbat, ca barbatul e femeie, ca un copil poate fi adult… iar ca neamtul e bulgar!
  Si, in ultima instanta, daca tot v-a casunat pe declaratiile lui V. Orban – retarzilor ce sunteti – cum explicati dublul discurs de-l aveti cand vine vorba de secui, de Tinutul Secuiesc, de partida dd fotbal?!?! Pai, asta nu e discriminare, asta nh e discurs nationalist/nazist?!
  Daca nu mai exista natiuni si popoare, atunci de ce v-ati electrocutat, la mecoul sla de forbal?!
  Concluzionand: unguru’ nu e roman, bulgaru’ nu e turc… si, ca atare, daca facem talmes-balmes nici ca mai putem sti cine e cine!
  Dar, i. Esenta. Orban v-a enervat cand v-a reamintit ca Tatal este Barbatul, iar Mama este Femeia!

  • Chiar acum. Poate mai scapi, dar nici asa nu e sigur.

   • Cine te-a ranit in viata? Cine te-a abuzat de injuri pe toata lumea si indemni oamenii sa se sinucida?

    Tu esti cel mai ratat si trist postac de aici, te vede lumea de la o posta ca esti „ala care injura porcos „, activitatea ta este sa injuri oamenii la fiecare comentariu, nu ai nimic de zis, cat de plictisit si frustrat cu viata ta poti sa fii?
    Mergi la un doctor, ia pastile, cauta ajutor, sa nu iti fie rusine sa ceri ajutor. Se vede ca ai nevoie.
    Daca ai ajuns sa indemni oamenii sa se sinucida pentru opiniile lor, inseamna ca ai o problema, esti bolnav mintal, interneaza-te !

    • Musca de oua, ma-ta, scroafa.
     Asa te-a facut si pe tine. A muscat de oua pe tac-tu (cine o fi ala, ca ea a muscat toata strada, pe cine prindea) si apoi s-a scuipat singura in fofoloanca.
     Tu crezi ca ai ceva se zis? Esti de o prostie crasa. Du-te-n cacat cu sinuciderile tale.

     • .

    • Aceasta le e metodă îndelung exersată. Provoacă în fel şi chip şi apoi “inculpă“ pe cine răspunde sau are vreo reacţie la lăturile pe care le revarsă ei (el şi ea).
     Fac special mizeria de aici cu false comentarii kilometrice, provocatoare.
     Hiene experimentate la provocari şi acuze, şcoliti de servicii.

    • Se vedeeeeeeeeeeeeeee…neamu prost.

 7. partea inacceptabila e aia cu „tzara lui”,
  64 de comitate,trianon,
  bla,bla,bla
  (am auzit boanghini la „workshop” de indoctrimarea tinerilor:
  „trianon,romania,serbia,slovacia,
  trianon,romania,serbia,slovacia,
  trianon,romania,serbia,slovacia,
  parca dadeau descantec;
  dupa aia le-a dat gulas).

 8. @ De observat, etc. și politicile imigrației din SUA, ?

 9. & Probabil că sunt dintre mâncătorii de carne de porc de la arabi, la arabi rămânând „nucleul dur al nisipurilor” , ?

 10. & Ăia de la Dinamo, „câinii roșii”, cu Cornel Dinu, s-au supărat că Budescu și Alibec mâncau fripturi la Astra, ăia de la Astra au ajuns în liga a trei și s-au luat și „câinii roșii” după ei, ?

 11. & Gheorghe Becali se zice că l-ar fi luat la FCSB și pe „micuțul David” (Miculescu), „cu praștie” , „care paște oi”, „așteptându-l” probabil și pe „Goliat” ,de la fotbal, ? La FCSM mai joacă și Ivan Mamut ,?

 12. & Corectură. La FCSB mai joacă și Ivan Mamut ,?” Epoci diferite”,? Mamut, „oi”, „măgari”, David, etc., ? „Câinii roșii”, „sub efectul Pavlov” ,probabil, caută fripturile, din alte vremuri, cu, „abilitățile canine”,?

 13. & Probabil pentru a crește prețul de transfer al lui Miculescu, da UTA la echipa lui Becali, Bureanu, absolvent de școaă[ superioară de tunuri, militară, l-a suspendat pe Iftimie de la Botoșani , „ghetuțe roșii”, ?

 14. & Dacă Gheorghe Becali a prins curaj la transferuri după golul lui Risto Radunovic, din penalti, deși avea și atacanți și mijlocași pe teren, lui Budescu „reproșându-i-se” „exterioarele”, ?

 15. & Dacă Gheorghe Becali se străduie și să „constituie”, la FCSB, o „distribuție”, „asemănătoare”, celei din „Ice age”, probabil pentru „scăderea temperaturilor” și oierit, ?

 16. & La transferul lui David Miculescu, ce amintește și de oierit și aruncarea de pietre cu praștia ,după „Goliat”, sunt și „specialiști” care, ,,Acuzații șocante de blat pentru Ionuț Luțu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali! Dănuț Lupu și Ion Crăciunescu, atac devastator la fostul fotbalist al Universității Craiova: „Nu putea să dea gol la penalty! A avut în sarcină să rateze”” , ?

 17. & Ar putea fi, la FCSB , Mamut în rolul mamutului Manfred „Manny”, Octavian Popescu, are trăsături, în rolul Sid, Ovidiu Popescu în rolul Diego, în rolul Scrat cu Ianis Stoica etc. , alergând după „alunta”, „tare” ,lin , „Dik” fiind , „mentorul” echipei, posesie mai mult cu picioarele și mai puțin cu mâna și să o atingă și să o șuteze cu Risto, din Muntenegru, la indicațiile antrenorului echipei lu’ Gheorghe Becali , „de la stână” , ?

  • (,alergând după „aluna”, „tare” ,lin , „Dik” fiind , „mentorul” echipei,) ,, ?

   • Hai! Baga!

    • @ Ai experimentat , ?

 18. Toate astea (migratia economica) are loc din cauza lacomiei si avaritiei celor bogati si a culturii banului. Astia au pierdut ratiune cifrelor mari. Dupa ce trec de 1 milion de Euro se cred zei. Nu mai au nevoi pecuniare, singura lor grije este competitia cu ceilalti bogati si se concureaza in cifre si conturi bancare. Nu mai este nimic moral si etic in legile care guverneaza societatile umane. Asa apar asasinii economici, care falimenteaza tari intregi si aduc populatiile respective la situatia in care nu pot subzista material. Astia trebuie sa migreze, dupa hrana si cele mai elementare nevoi materiale. Asa apare vanzoleala asta de populatii.
  Doar interventia divina mai poate sa puna ordine, in lumea asta care a luat o razna.

 19. & Alergând după „ghindă”, că era ghindă, nu alună, în Ice Age, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998