CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ipoteza deliranta a PC: Basescu provoaca Rusia pentru a-si prelungi mandatul

1 comentariu / 1859 vizualizări / 15 iunie 2014

Deputatul PC Constantin Avram lansează o ipoteză halucinantă, într-o declarație politică oficială, potrivit căreia președintele Băsescu e interesat în accentuarea crizei geo-politice în Estul Europei, provocînd Moscova, doar pentru a-și prelungi mandatul.

Dacă am analiza la fel de atent declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, tot mai incitante şi supărătoare pentru Federaţia Rusă, am putea crede că preşedintele stârneşte ursul rusesc să se apropie tot mai mult de graniţele României, pentru crearea unei noi situaţii geopolitice în zona Mării Negre, care ar putea genera o criză nemaiîntâlnită până acum, cu presiunea evidentă de prelungire a mandatului prezidenţial şi suspendarea alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014. Este clar pentru toată lumea că lipsa de fermitate a UE şi SUA pe problematica situaţiei nou-create în Ucraina ar putea fi catalogată ca „o invitaţie pentru ruşi” de a se apropia de gurile Dunării prin sud-estul Ucrainei. Apariţia unei astfel de situaţii de criză majoră în toamna acestui an, alăturată crizelor catastrofale sau de război, ar crea premisele constituţionale de prelungire a mandatului prezidenţial al lui Traian Băsescu” afirmă Avram în declarația rostită în parlament.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. O provoca cineva, da’ nu Basescu. Face cineva ceva important in tara asta fara sa fie tras de sfori de stapanul din afara ?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998