CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9024 RON DOWN | 1 USD = 4.4632 RON DOWN | 1 GBP = 5.4966 RON DOWN

Ipoteza exploziva: denuntatorul lui Nastase si-a inscenat moartea?

3 comentarii / 3502 vizualizări / 23 septembrie 2015

Adrian Năstase lansează, voalat, o ipoteză explozivă pe blogul propriu vizavi de informația recentă potrivit căreia denunțătorul său în dosarul Tamara, Genică Boierică, și-ar fi aflat sfîrșitul în Mexic.

”După ce doctorul in drept Genică Boerică si-a făcut datoria fată de statul de drept, formulând un denunt patriotic din inchisoare impotriva mea, in cunoscutul dosar „Mătusa Tamara”, desi a fost condamnat in alte dosare la 10 ani si respectiv 6 ani de inchisoare, el a reusit să plece, printre berbecuti, in Mexic, de unde, recent, au venit vesti triste. Dumnezeu să-l ierte si pe el!” scrie Năstase.

”„Surse apropiate familiei lui Genică Boerică susțin că acesta ar fi murit în Mexic, acolo unde ar fi fugit după ce fusese condamnat la închisoare cu executare”, a anunțat prima dată publicația punctochit. info. Republicaoltenia. ro detaliază, precizând că acesta ar fi murit marți. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dolj nu au putut nici confirma, nici infirma decesul acestuia. „Noi nu am fost anunțați de un eventual deces. Nu știm să fi murit. Familia anunță autoritățile. Noi nu avem informații în acest sens nici de la familie, nici de la Ambasada din Mexic”.” mai punctează fostul premier, care conchide, cu substrat:

”Evident, m-as bucura ca Boerică să nu fi murit iar acest anunt să fie doar o modalitate de a incerca să scape de mandatul Interpol”.

Demn de menționat faptul că siteul care a anunțat știrea, în premieră, nu a mai revenit cu amănunte nici pînă acum, deși a promis acest lucru în mod public. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] sursa: inpolitics.ro […]

  2. De cand Ambasa Americana a preluat fraiele justitiei, Romania s-a intors in timp. E drept, nu-i mai bate ca la securitate, dar ii transorma in legume, le distruge viitorul. Rezultatul este cam acelasi, desi metodele sunt oarecum diferite.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998