CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ipoteza fierbinte: Elena Udrea – cea mai bogata femeie din Romania?

3 comentarii / 3713 vizualizări / 31 iulie 2021

Elena Udrea ar putea fi, conform unor indicii recente, cea mai bogată femeie de afaceri din România, ”înfiptă” într-un business imobiliar gigant care va aduce cîștiguri de peste un miliard de euro.

O anchetă publicată de Ziarul de Cluj denotă conexiuni multiple între fostul consilier prezidențial și ministru al Dezvoltării și proiectul imobiliar Transilvania Smart City, de la Cluj, cel mai mare din România, care va livra pieței 10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel şi un aparthotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferinţă.

Cine va beneficia de respectivele cîștiguri?

”In mare parte, Elena Udrea, care are toate sansele sa devina cea mai bogata femeie-detinut din lume, dar, cu siguranta, cea mai bogata femeie din Romania. De unde stim noi ca Elena Udrea INCA face parte din acest vast proiect imobiliar, de vreme ce toate articolele din presa platita se chinuie sa ii ignore numele? „Semnele” sunt clare, chiar foarte clare” scriu cei de la publicația clujeană. Citiți mai mult aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Nancati, coate goale si neispraviti.

    • Clujul securistului mic și prost, Boc, controlează toată dezvoltarea imobiliară din județ, adică mafia securistă interzice prin CJ construirea de locuințe de către dezvoltatorii care nu fac parte din mafia securistă.

      Spre deosebire de mafia lui Putin, mafia securistă acționează la nivel de hoți retardați.

  2. Si daca Elena Udrea e doar o amarita de interfata? Pentru cine ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998