CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ipoteza lui Stochita: ”Crin are un proiect de racolare a fostilor colaboratori ai presedintelui!”

0 comentarii / 1395 vizualizări / 7 martie 2013

Crin Antonescu si-a angajat niste consilieri politici care au elaborat un proiect de racolare a foștilor colaboratori ai președintelui Traian Băsescu – Sorin Frunzăverde și Mihai Stănișoară sunt doar două exemple – afirmă Cătălin Stoichiță, finul primarului Marian Vanghelie.

”In drumul disperarii catre oniricul deal al Cotrocenilor, Crinutz face pe dracu in patru si partidul tandari. PNL acest partid istoric a trecut si prin vremuri mai bune, a evoluat de la partidul ascuns in debaraua lui Radu Campeanu, la partidul aschie cu ramurile: Cerveni, Horia Rusu, Tariceanu, Patriciu pina la partidul mobila de bucatarie al lui Catarama ajungand un partid de guvernamant la cheremul lui Hrebe & Co. Perioada guvernarii lui Tariceanu a fost singura epoca de glorie liberala din ultimele decenii (…) Antonescu a preluat partidul la cheie de la Traiceanu si a lasat intacta mostenirea liberala. Plus Chiliman, plus Orban, poate singurii liberali de moda veche din Romania. Numai ca Antonescu a fost mai smecher decat Traiceanu si a angajat niste consilieri politici mai dibaci sau cum a zis nea Ghita: „consultanti pe probleme de informatii si comunicare”. Astia fiind experti in practicile securisto-comunistoide i-au facut un plan de racolare a tuturor factorilor de putere care ii pot pava drumul spre Gloria Cotroceniului.
Bornele kilometrice ale preamaririi Antonescului sunt azi: Frunzaverde, SRS- un factor de bruiaj impotriva SRI, Becali- jumulit ca o oaie si folosit ca un berbece impotriva dizidentilor liberali, Johanis- o usa sparta catre axa Germania-Franta, Stanisoara-stapanul secretelor de la Cotroceni. Cam tot ce misca in centrele de putere din Romania: servicii secrete, topul miliardarilor, mafia imobiliara, mass-media, masonerie se indrepta incolonati catre liberali si nu m-ar mira sa vina si Biserica alaturi de Crinutz”, scrie Cătălin Stochiță, pe blog-ul propriu. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998