CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ipoteza lui Zoe Petre: Iohannis – agent de influenta al Germaniei?

2 comentarii / 3120 vizualizări / 16 septembrie 2014

După ce analistul Ion Cristoiu a lansat, ieri, ipoteza incendiară că Iohannis ar putea fi agent acoperit al serviciilor secrete germane, motiv pentru care se dorește eliminarea sa din cursa prezidențială de către Traian Băsescu și serviciile de informații române, apare o nouă teorie pe piață.

Concret, într-o intervenție, pe Facebook, într-o dezbatere pe marginea posibilului statut de agent acoperit al lui Iohannis, fostul consilier prezidențial Zoe Petre atrage atenția că ar mai fi loc de o variantă: ”În afară de agenți, există și agenți de influență. Nu vreau să votez ce vreau eu și apoi să fiu condusă de PPE prin procură” spune reputatul istoric.

Prin definiție, agentul de influență este o personalitate reputată (uneori chiar șef de stat ori premier), aflată în slujba unor servicii străine, care se folosește de poziția ori autoritatea sa în scopul influențării unor decizii majore.

Recent, în Parlamentul European a izbucnit un scandal de proporții după ce Tatjana Zdanoka, membră a Alianţei letonilor ruşi, care a fost unul dintre observatorii de la referendumul din Crimeea, a fost acuzată că ar fi agent de influenţă rus în Letonia şi în Parlamentul European, într-o situație asemănătoare aflîndu-se și europarlamentarul ungar de extremă dreapta Bela Kovacs. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Jawohl! Herraus! Scheise!

  2. Sunt convins ca Iohannis este daca nu agent secret cel putin „nt de influenta”. Am stusiat putin biografia neromantata a lui Ihannis si mai demult am constatat acest lucru. Iohannis are parintii in Germaqnia iar el a ramas aici, decortiile primate numai din fostele tari care au facut parte din AXA, retrocedarile proprietatilor Grupului Etnic German si a bisericii Reformae confiscate prin decret regal in toamna anului 1944 la cererea tarilor aliate, etc., etc, Sub presedentia lui Iohannis Romania isi va pierde din nou independent.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998