CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Ipoteza-soc a unui sociolog de top: Iohannis are probleme psihice

10 comentarii / 13132 vizualizări / 9 septembrie 2015

Reputatul sociolog Alin Teodorescu, unul dintre cei mai vechi actori în domeniul său de pe piață, fost consilier al mai multor lideri politici de prim rang, lansează pe piață o ipoteză stupefiantă, sugerînd că președintele Klaus Iohannis ar putea avea oarece probleme psihice. O ipoteză care se adaugă suspiciunii de autism care s-a vehiculat în ultimul an prin mediile de socializare virtuală.

Întrebat, astfel, într-un interviu din EVZ, dacă Iohannis chiar e președintele care tace și face, Teodorescu îi pune, brutal, o etichetă nemiloasă: ”Ludwig al ll-lea al Bavariei”.

”Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străintate sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media… ” afirmă Teodorescu.

Reamintim că Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stîrnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, pînă cînd a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase pînă azi învăluite în mister. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense, lucru pe care Alin Teodorescu îl știe, cu siguranță, foarte bine, ceea ce face cu atît mai ciudat demersul său. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Boala se numeste „Sindromul Asperger”! Simptomele sunt vizibile si pentru un profan!

  • sunt profan, poti sa ma lamuresti? ma intereseaza aspectul..

   • Ce este așa greu să cauți pe net simptomele, mai ales că acum ai aflat și afecțiunea ? Când atâția sunt experți în Covid, bolile psihice ale lui Iohannis sunt o bacatelă.

 2. […] Sursa: InPolitics.ro […]

 3. […] sursa: inpolitics.ro […]

 4. […] sursa: inpolitics.ro […]

 5. Traiesc intr-o tara in care , orice este posibil ! Nu as fi surprinsa deloc… daca la urmatoarele alegeri prezidentiale , romanii ar vota cu Bercea Mondialul !

 6. Intr-adevar are mari probleme la mansarda! Habarnist, arogant,razbunator, subiectiv si impotriva romanilor.Mare si prost!

 7. […] a obținut primul mandat. Următoarele rânduri sunt din InPolitics.ro (Bogdan Tiberiu Iacob), articolul fiind din 9 septembrie 2015: Reputatul sociolog Alin Teodorescu, unul dintre cei mai vechi actori […]

 8. […] sindromul Asperger. Fără probe, fără nume, deci ”subțire”.Cîteva luni mai tîrziu, într-un interviu acordat Evenimentului zilei de către reputatul sociolog Alin Teodorescu, a mai apărut un semn de […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998