CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Ipoteza soc: Serban Nicolae – ras din PSD din cauza tezaurului BNR

6 comentarii / 5429 vizualizări / 13 decembrie 2020

Fostul senator PSD Șerban Nicolae ar fi fost eliminat de pe listele de candidați de către social-democrați din cauza demersurilor sale legislative pentru repatrierea aurului BNR din Marea Britanie. Ipoteza e lansată în spațiul public chiar de către senator, în replică la o postare a avocatului Dan Chitic, pe Facebook, în care acesta se întreabă cum a rămas cu aurul de la Londra.

”Unii spun că, în principal, de la asta mi s-a tras. Și de la aia cu suspendarea înstrăinării participațiilor statului…” a comentat, sec, fostul pesedist.
Șerban Nicolae a iniţiat şi susţinut legile care impuneau ca rezerva de aur a României să fie ţinută în ţară, ca participaţiile statului în economie, mult diminuate în comparaţie cu celelate state ale Uniunii Europene, să nu fie înstrăinate și ca scoterea lemnului brut din ţară să fie interzisă şi sancţionată ca infracţiune. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Nu ar fi exclus. Pai si tu Brutus (PSD)? Deci colonia pe taraba. De aia or fi deschis pietele….

  • Păi cu Dâncu, Grindeanu și Ciolacu la conducere te aștepți la altceva?

 2. Ma bantuia gandul ca PSD-ul ar putea fi atat de inteligent, incat sa aleaga opozitia in perioadele tulburi ale omenirii si sa-i lase pe dreptaci sa se faca de ras…numai ca m-am dumirit repede cand am vazut cu ce garnitura defileaza. Conform pohtei cotroceniste si-a rechemat tradatorii, i-a spalat de scuipat si i-a afisat la gazeta de perete…sa ramana aliniati si atasati interesului etranjer, sa nu iasa din matrita tzucalului in care ne-au inghesuit noii tatuci…Brava politicieni si brava popor care inghiti toate mizeriile si te bucuri ca ti se rezerva un loc de sclav la galere pentru copilul tau…ca asa ti-a spus tie ala ca bradu din deal – „copiii pot fi invatati cu lucruri rele”…si romanii se executa….imi amintesc de un banc din zorii capitalismului nostru de plantatie si ma intreb daca nu-l ustura curul pe roman de atatia investitori…

 3. Cine a cerut PSD sa-l taie de pe liste pe SERBAN NICOLAE? Sa fie masonul turnator Manole?
  Fara legatura cu tezaurul trimis de Manole la Londra, fara a cere aprobarea Parlamentului:
  ‘Banca Angliei a fost supusă unui stres major atunci când mai multe țări și-au retras aurul din visteriile sale. Germania, Franța, Olanda, Belgia s.a.m.d. și-au repatriat rezervele de aur, astfel încât prin visteria Băncii Angliei a cam început să bată vântul. Venezuela avea si ea aurul depus la Banca Angliei .
  Justiția britanică a decis blocarea repatrierii aurului venezuelean pe motiv că … Anglia nu-l recunoaște pe Maduro ca președinte al Venezuelei, Si astfel, Banca Angliei tocmai ce-a găsit motivul să nu mai returneze Venezuelei aurul pe care-l depozitase în visteria sa.! Aurul nostru o mai fi?

 4. Las’ ca are unde lucra. Garajul lui nea Costica Voicu abia il asteapta pe renumitul jurist de talie judeteana

  • Unii au norocul în viață să nu fie bieți tiriplici ai SRI, ca Barna, Ciolacu sau Lucovid Orban.
   SRI a fost întotdeauna de talie județeană, mai pe centură, dar extravilan.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998