CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Ipoteza spectaculoasa: ce ascunde lupta lui Iohannis contra antisemitismului

5 comentarii / 3590 vizualizări / 6 august 2021

Bătălia de dată relativ recentă a președintelui Klaus Iohannis contra așa-zisului antisemitism din România ar putea avea o explicație neașteptată, este de părere reputatul analist Cornel Nistorescu, într-un material publicat în Cotidianul.

”Nu cumva antisemitismul președintelui face parte din categoria ”Hoțul strigă hoții”? Luptă la greu împotriva antisemitismului în România ca nu cumva Israelul și evreii să ceară cercetarea și dezgroparea felului în care organizația fascistă din România (Grupul Etnic German, condamnat prin documente internaționale la încheierea Războiului Mondial și interzis prin lege) a beneficiat de bunuri ale cetățenilor evrei? Și ca nu cumva sentința privind succesiunea bunurilor Grupului Etnic German să fie reluată și cercetată? Nu cumva această insistentă preocupare a fraților Muraru și a președintelui Klaus Iohannis de a sublinia îngroșat antisemitismul din România are o asemenea explicație cinică și interesată? Nu cumva ei fac din România o țară care încă prezintă pericolul antisemit pentru a ascunde rădăcina și povestea unui abuz? Acoperim afacerea cu succesiunea bunurilor cu un îngroșat filo-semitism și cu violente atacuri la accentele anti-evreiești? Și, pentru asta, interzicem, punem plăcuțe pe statui, eliminăm personalități din cărți, de pe denumiri de străzi, facem muzee, centru european, orice ca nu cumva să re-lansăm discuția despre succesiunea Grupului Etnic German decisă la Judecătoria Sibiu, cu Klaus Iohannis primar și tot cu el președinte de onoare al FDGR?” scrie Nistorescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Statuie lui Hitler in Sibiu…

 2. Iohannis si FDGR, Iohannis si retrocedarile de case, Iohannis si consiliile de administratie (cand era inca primar si candidat la presedintie, salvat de la puscarie de Coldea si Livia Stanciu – altii au incurcat-o pentru mult mai putin), Iohannis si Schmidt, Iohannis si decoratiile spionilor chinezi… chiar mai crede careva ca asta are vreo treaba cu Romania?! Omu’ e presedintele (cu “p” mic) al ravasitoarei lui neveste – aka Carmen – si nicidecum al acestei tari… trist, dar adevarat!
  A furat case?!… A furat!
  A fost in incompatibilitate, conform legii?!… A fost!
  E presedinte?!… Este!
  … chiar mai conteaza ca este representantul unei grupari naziste, cat timp serveste alta patrie?!… NU!

 3. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 4. Multmim tataie.
  Haideti sictir!
  Altii la rand.
  Multumim de participare. Cred ca si dvs.

  • Impotentul retardat pe care-l lingi în cur nu e tataie, doar o labă tristă de moș plin de negi scoși în Adobe.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998