CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Irinel vrea sa ajunga la clanta primariei

0 comentarii / 1450 vizualizări / 3 ianuarie 2012

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.
„Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani”, afirmă Columbeanu într-un filmuleţ difuzat pe internet.

Columbeanu a precizat ulterior, într-o intervenţie la RTV, că regretă că „problema se pune doar pentru Capitala ţării şi nu şi pentru alte zone”.
„Consider că stăm pe o mină de aur nu numai la Roşia Montană şi nu ţine decât de câteva capete luminate – nu că m-aş considera eu printre ele – pentru a transforma acest aur de sub noi, şi mai ales din minţile noastre, în rezultate concrete, care să se vadă în viaţa noastră”, a afirmat Columbeanu, conform Mediafax.

Omul de afaceri a precizat că va candida independent şi că printre atuurile sale în cursa pentru fotoliul de primar sunt „un pic de inteligenţă”, precum şi lipsa apartenenţei la vreun partid politic.

El a mai afirmat, potrivit aceleiaşi surse, că doreşte să transforme Capitala într-un „centru de afaceri curate”.

„Nu cred că maidanezii sunt printre priorităţile bucureştenilor, dar sunt una dintre problemele care trebuie rezolvată cu omenie, nu cu câinoşenie. Cea mai mare problemă este a noastră, a tuturor locuitorilor Bucureştiului, iar din acest punct de vedere cea mai bună soluţie ar fi o colaborare cu prieteni de-ai noştri din alte ţări. Nu e vorba neapărat de o înfrăţire fizică, dar este nevoie de o conectare la circuitele economice aducătoare de beneficii pentru municipalităţi cu oraşe un pic mai avansate decât noi”, a spus Columbeanu.

Irinel Columbeanu s-a aflat în atenţia publicului în ultimul an ca urmare a divorţului de Monica Gabor.

Columbeanu deţine companii care derulează afaceri în domenii precum construcţii şi comunicaţii.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998