CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Iritare: ies în strada si adeptii familiei traditionale?

2 comentarii / 2424 vizualizări / 14 decembrie 2017

Disperare în rîndul adepților așa-zisei familii tradiționale din România: după ce alte două state, Austria și Australia, au legalizat în ultimele zile căsătoriile gay, iar PSD a uitat de promisul referendum național, Alianța Familiilor din România lansează, printr-un comunicat de presă, ideea unor proteste.

”Au fost cei 3 milioane de români care au semnat pentru revizuirea Constituției păcăliți? Ori înșelați? Prin tergiversarile lor, parlamentarii români boicotează dreptul constituțional al românilor să decidă, la fel ca și irlandezii și australienii, soarta căsătoriilor homosexuale în țară lor. Curtea Constituțională a României a decis că această chestiune deosebit de serioasă va fi decisă de Curtea Europeană de Justiție, nu în România de români. Suveranitatea românilor de a-și decide instituțiile sociale a fost astfel uzurpată în favoarea unei instituții supra-statale anti-creștine și seculare care nu are nimic în comun cu valorile noastre. E vremea să fim revoltați” se arată în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cum adica „asa-zisei familii traditionale” ? Asta este familia (doua persoane de sex biologic opus in masura sa procreeze) . Orice altceva nu este familie !!!!

  2. Foarte bun spirit de observatie Domnu Dan Costache..Si iritat(in partea dorsala) cred ca este cel care a scris acest articol nu cei care au votat pentru familia traditionala…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998