CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Israelienii contraataca: Dovezi clare de coruptie în structurile din Romania

4 comentarii / 9315 vizualizări / 6 aprilie 2016

Firma acuzată de spionaj în scandalul Kovesi contraatacă prin intermediul presei israeliene și aruncă bombe, susținînd că a descoperit dovezi foarte serioase privind corupția din guvernul și din structurile din România.

Firma Black Cube a confirmat arestarea a doi dintre angajații săi la București, potrivit unor declarații date pentru ”The Times of Israel”, dar neagă vehement orice încălcare a legii și spune că acuzațiile la adresa acestora sunt false.

Compania afirmă că a fost angajată – fără a preciza și de cine – pentru a strînge dovezi despre corupția din interiorul guvernului României și din agențiile sale. Fraza-cheie e următoarea: ”În timp ce îndeplineau această sarcină, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au făcut descoperiri semnificative”.

”Nu are sens să mai precizăm că toți angajații Black Cube respectă legislația locală la virgulă, iar acuzațiile împotriva lor sunt nefondate și nereale. Avem deplină încredere că adevărul va ieși la iveală și amîndoi vor fi eliberați în siguranță spre a reveni acasă în următoarele zile” mai spun oficialii firmei pentru publicația israeliană care, de remarcat, o numește pe Kovesi, ironic, ”Țarina Anticorupției”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Ce tupeu nesimtit au perciunatii. Mai este cineva din lumea asta sa nu stie ca israelienii sunt cei mai mari corupatori si ca profita la maxim de coruptia din tarile pe care le capuseaza?

  2. Luluta e la fel ca ăla chior și e plasată sa ascunda faptele de corupție așa ca nu e de mirare de ce nu e dreptate.

  3. un raspuns de tot rasul. l-o fi scris vreun pesedist

  4. La noi coruptia este in floare,numai cate case s-au retrocedat ilegal si beneficiarii ne rad in nas.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998