CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Itele scandalului de la Cluj duc la amanta lui Boc

0 comentarii / 5275 vizualizări / 10 noiembrie 2011

Scenariul potrivit căruia arestările de la Cluj și tot scandalul aferent au menirea de a-l ”frăgezi” pe premier și a-l face să lase locul altuia la cîrma guvernului prind contur. Ultima bombă e cea potrivit căreia turcii aflați în arestul DNA Cluj sunt parteneri de afaceri cu celebra Liliana Călin, amanta de acum cîțiva ani a premierului.

Conform presei de azi, la DNA Cluj sunt audiate mai multe personaje implicate în scandalul din administrația locală, respectiv Simion Mureşan, de la Electrogrup (firmă care a montat camerele de supraveghere în Cluj, având contract cu Primăria), Călin Mihai Stoia de la firma de salubritate Brantner Veres şi Mustafa Bekar, managerul firmei Kiat (care a câştigat la licitaţie dreptul de a moderniza o parte din drumurile judeţene din Cluj).

Cel mai interesant aspect e faptul (semnalat și aici) că aceștia din urmă, turcii de la Kiat, sunt parteneri de afaceri într-o altă firmă cu Liliana Călin Bogdan, cea dată în vileag acum patru ani de cotidianul Cancan drept amantă a premierului Emil Boc, după ce au fost surprinși în ipostaze care depășeau binișor cadrul familial.

După cum relata Cancan la vremea respectivă, Liliana Călin, asociată cu turcii, care dau acum cu subsemnatul la DNA, în cadrul firmei „King Industrial Entreprises SRL”, avea, în fapt, misiunea de a atrage contracte bănoase, de zeci și zeci de milioane de euro, pentru cuplul de turci, prin trafic de influență pe lîngă administrația locală, controlată de iubitul Emil Boc.

Acum, asociații amantei premierului sunt la un pas să ajungă după gratii grație procurorilor lui Daniel Morar, iar ancheta ar putea scoate la iveală lucruri de neimaginat cîndva. Asta, desigur, dacă Emil Boc nu va pricepe, finalmente, mesajul. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998