CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Iubirea reformatorului ”Organ” cu turnatorul-alcoolic-corupt-impostor-penal ”Petrov”

10 comentarii / 9202 vizualizări / 17 octombrie 2019

Ludovic Orban se chinuie din greu să strîngă voturi pentru a-și trece guvernul prin parlament. Rînd pe rînd i-au dat cu flit PSD, UDMR, USR, PRO România, ALDE. În schimb și-a găsit un sprijin de nădejde în PMP, partidul creat și condus din umbră de Traian Băsescu. Care nu numai că e fericit să îl susțină pe Orban, dar a trecut chiar la atacarea celorlalte partide care refuză să facă același lucru. Din nefericire pentru liberali, dacă există în politica mondială o incompatibilitate absolută, aceea e între un guvern condus de Orban și un partid condus de Băsescu ”Petrov”.

Mai degrabă am fi văzut PRM-ul lui Vadim aliat cu UDMR decît să-i vezi aliați pe liderii care s-au porcăit în cel mai rău hal în istoria post-decembristă, Ludovic Orban și Traian Băsescu. În plus, dincolo de meciurile violente dintre cei doi, Băsescu aduce acum la masă și statutul de turnător la Securitate, confirmînd acuzațiile mai vechi ale lui Orban, pe care ne amintim cum îl numea în bătaie de joc, cu mîna Elenei Udrea, în documente oficiale, Ludovic ”Organ”.

Guvernul Orban susținut de turnătorul Petrov?

Păi, nu mai departe de anul trecut, Ludovic Orban declara: ”Simpatizanţii liberali în resping pe Traian Băsescu în proporţie de 80%. Pentru noi orice atingere de Traian Băsescu nu face decât să ne îndepărteze cetăţenii.”

Disperarea, goana după demnități, îl fac acum pe Orban să se ia în brațe cu Băsescu, dictatorul, impostorul, turnătorul, comunistul, coruptul, bețivul, securistul, instabilul psihic, iresponsabilul, penalul, făcătura politică, actorul de bălci șamd.
Prețul plătit pentru frăția cu Băsescu riscă să fie imens, însă, și îl va plăti nu atît Ludovic Orban, cît PNL.

Să facem o scurtă trecere în revistă a declarațiilor lui Ludovic Orban la adresa lui Traian Băsescu în ultimii 15 ani, pentru a ne face cît mai bine o idee despre nefirescul alianței PNL-PMP:

„Sunt foarte îngrijorat de noaptea trecută când am văzut că Traian Băsescu conduce sub influenţa alcoolului. Să sperăm că-şi conduce numai maşina proprie şi nu România, în ansamblul ei” (aprilie 2006)

„Traian Băsescu a fost membru FSN. Am sperat că se dezbară de FSN. Toată atitudinea lui îmi arată limpede că nu s-a dezbărat de FSN şi că nu face parte din cei care condamnă comunismul. Ceea ce-i reproşez lui Băsescu este că e continuator al politicii lui Ion Iliescu. E mai apropiat de Ion Iliescu şi de Corneliu Vadim Tudor decât de intelectuali precum Pleşu ori Dinescu sau de alţi oameni care l-au sprijinit în campanie iar acum s-au retras ori s-au dezis de Băsescu” (aprilie 2006)

”Dacă nu exista PNL, Traian Băsescu probabil era în locul lui Adrian Năstase, dând cu subsemnatul la Parchet pentru casa din Mihăileanu, iar probabil jumătate din PD ar fi fost în partidul de guvernământ, dar nu în partidul de guvernământ PD, ci în PSD, care se află încă în opoziţie” (mai 2006)

„Nu înţeleg cum preşedintele îşi poate imagina că poate să joace o scenă de teatru penibil şi ieftin, cerându-şi public dosarul de securitate. Cred că primul dosar care trebuia făcut public era al lui. Ţinând cont de poziţia pe care a avut-o înainte de 1990, a avut sigur dosar de urmărit, dacă nu cumva chiar unul de informator sau de colaborator” (august 2006)

„Nu pot să nu remarc faptul că, din nou, Băsescu s-a suit la volanul propriei maşini după ce a consumat nu numai mâncare, ci şi alte ingrediente” (septembrie 2006)

”Traian Băsescu şi-a dat arama pe faţă, a demonstrat că este un adevărat FSN-ist, adică face parte din securiştii şi comuniştii care au luat puterea după ’90, fiind infiltraţi în rândul forţelor democratice proeuropene” (septembrie 2006)

„Nici măcar comuniştii nu au reuşit să desfiinţeze PNL şi oricâtă încăpăţânare şi obstinaţie ar avea Băsescu cu mateloţii lui din PD n-au nicio şansă să desfiinţeze PNL” (octombrie 2006)

„Afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu mi se pare o nouă dezvăluire total iresponsabilă, fiind tot mai vizibilă starea psihică deplorabilă în care se află locatarul de la Cotroceni” (ianuarie 2007)

„Specialiştii în trocuri cu PSD-ul nu suntem noi, liberalii, ci Băsescu şi acoliţii săi, care l-au menţinut în funcţie un an şi jumătate pe Ilie Botoş, dar şi pe şefii serviciilor secrete numiţi de PSD. Mai mult, acum avem în fruntea SRI un om cu trecut pesedist” (februarie 2007)

„A-l lăsa pe Băsescu să se ocupe de instaurarea stabilităţii politice în România este ca şi cum ai pune lupul paznic la oi. Iniţial, la auzul invitaţiei, am crezut că este o glumă. Băsescu nu este altceva decât un izvor de tensiune, el fiind cel care a şubrezit majoritatea guvernamentală, prin tensiunile create” (martie 2007)

”Prin demisia Adrianei Săftoiu, Traian Băsescu demonstrează că este „un lup singuratic” cu care nimeni nu poate lucra. Ultimul mohican a părăsit corabia în derivă a lui Traian Băsescu.” (martie 2007)

„Băsescu e ca o placă ruginită care repetă la nesfârşit «Jos PNL!» şi «Jos Guvernul Tăriceanu!». Vreau să fie foarte clar că acest Guvern s-a născut din necesitatea de a pune capăt scandalului insuportabil iscat de Traian Băsescu şi întreţinut de camarila sa din PD” (aprilie 2007)

„Mi-e ruşine de ruşinea lui Traian Băsescu. S-a umplut de penibil. A dus instituţia prezidenţială în derizoriu. În aceste condiţii, Traian Băsescu nu mai are dreptul moral să deschidă gura în faţa poporului român” (aprilie 2007)

„Mi s-a părut că Traian Băsescu este într-o stare de instabilitate afectivă, uşor iresponsabil. A avut un discurs copiat din discursurile dictatorilor lumii, de-a lungul istoriei, de genul: «Eu sunt poporul! Cine este împotriva mea este oligarh, este mafiot, este împotriva intereselor poporului!». Este inacceptabil ca un preşedinte de stat dintr-o ţară europeană să se comporte în acest fel” (aprilie 2007)

„Eu îi cunosc pe cei de la PD. Nu au ei prea mult caracter. Au stat cu piciorul drept în Guvern şi cu cel stâng în opoziţie. Ne-au tras-o de fiecare dată când au avut ocazia, dar nu au capacitatea de a genera o astfel de campanie. În spatele acestei campanii se află alte structuri. Este evident o campanie de dezinformare, de manipulare, o campanie care încearcă să inducă nişte idei false. (…) Sunt oameni scoşi din serviciile de informaţii, după părerea mea, pentru că altfel nu se poate explica o asemenea campanie” (mai 2007)

„Băsescu a cam început să intre în vrie. Ne face numai servicii, pentru că face gafe după gafe. Mai ştim pe cineva care acuza agenturile străine, dar Băsescu seamănă aici mai mult cu Elena decât cu Nicolae Ceauşescu” (mai 2007)

„Traian Băsescu nu este altceva decât o făcătură politică care a ajuns, din păcate, în fruntea României înşelându-ne. A reuşit să devină un campion al condamnării comunismului. Cum poate să condamne comunismul un profitor al regimului comunist, un om care, în decembrie 1989, avea puşi deoparte 60.000 de dolari?. Cum poate să devină campion al deconspirării Securităţii? Trebuie să fii naiv, să fii legat la ochi, pentru a nu-ţi da seama că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii”(mai 2007)

„După ce îşi va face bagajele de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu nu o să rămână fară loc de muncă. După ce vom câştiga primătria Capitalei, vom rezerva domnului Băsescu un loc de muncă – de şef al flotilei de hidrobiciclete în Lacul Herăstru” (mai 2007)

„Cine îl susţine pe Traian Băsescu? Realitatea TV. Cine este proprietarul Realităţii? Sorin Ovidiu Vântu. Cine îl sprijină pe Traian Băsescu? Sorin Ovidiu Vântu. Nu mai este Sorin Ovidiu Vântu omul lui Traian Băsescu, ci a ajuns Traian Băsescu omul lui Sorin Ovidiu Vântu, aşa cum Traian Băsescu este omul lui Bucşaru, Vulpescu, etc. Este omul lui Elena Udrea, omul lui Dorin Cocoş. Este un impostor. Vă rog să nu salvaţi pielea lui Traian Băsescu” (mai 2007)

„Tot ce face Băsescu, face pentru imagine. L-am comparat cu un actor de bâlci care este în stare ca pentru câteva aplauze şi câţiva bănuţi în plus să facă tumbe, să se maimuţărească să facă roata, să se strâmbe, să pună mâna la ochi. A uitat să pună mâna la nas. Probabil nu-i miroase corupţia din jurul domniei sale. Dacă te uiţi la discursurile lui Băsescu sunt discursurile aproape leite discursurilor lui Mussolini şi cu discursurile pe care le rosteşte de pe o insulă apropiată SUA un domn cu barbă, care tot păzeşte insula respectivă de americani. Sunt foarte multe similitudini între personajul pe care îl joacă Băsescu şi Fidel Castro” (mai 2007)

”Noi, liberalii, construim, gândim, proiectăm, dezvoltăm, muncim, în timp ce Băsescu distruge. Vrem să dezvoltăm România, iar frâna principală în acest demers este Traian Băsescu” (mai 2007)

„Nu am nevoie de documente să demonstrez că Traian Băsescu nu este altceva decât un impostor. Cum poate Traian Băsescu să se erijeze în campionul condamnării comunismului, când a fost unul dintre profitorii regimului comunist? Cum poate să se erijeze în campionul deconspirării fostei Securităţi, când cel mai important dosar din România – al lui Traian Băsescu – încă zace în arhivele SRI? El nu este luptătorul, ci este unul dintre vârfurile de lance ale corupţiei în România, înşeală poporul în fiecare zi. Să-l lăsăm pe Traian Băsescu pe o insulă, dar nu pustie. Poate găsim nişte canibali sau papuaşi cu care să se certe Traian Băsescu” (mai 2007)

„Cred ar avea nevoie şi de un doctor care să aibă grijă de sănătatea lui pentru că, în ultima vreme, arată groaznic şi chiar nu doresc răul nimănui. Să fie sănătos, să trăiască, dar nu la Cotroceni!” (mai 2007)

”Timp de 18 ani, a fost sistematic împotriva oricărui demers de condamnare a comunismului, de eliminare din viaţa publică a celor care au făcut parte din sistemul comunist. Este complet necredibil în acest mesaj anticomunist, deoarece este unul dintre privilegiaţii regimului comunist şi primul dintre lustrabili. Băsescu nu a făcut altceva decât să fure toate temele politice ale PNL, care ne caracterizează activitatea de 18 ani. Nu îşi dă seama că încearcă să interpreteze o arie de tenor cu o voce de soprană de coloratură” (iunie 2007)

”Singurul vecin cu care nu s-a certat Băsescu este Marea Neagră”(august 2007)

”Nu înţeleg încăpăţânarea lui Băsescu de a menţine trupele în Afganistan şi în Irak. Eu ştiu că 80% dintre români sunt de acord cu retragerea acestora, dar Băsescu vrea să rămânem singurii militari de pe acolo. Pot să vă spun că România s-a integrat în UE, dar preşedintele nu” (septembrie 2007)

„Băsescu mai bine s-ar uita cât de bine a început să semene cu Iliescu şi chiar cu Ceauşescu” (septembrie 2007)

”Băsescu a comis-o din nou. După o moţiune de cenzură care a afectat soarta României, întors dintr-o vizită de la Bruxelles şi nu de la prietenii săi din Azerbaidjan şi Ucraina, i-a spus unei ziariste: «Hai că vin la tine la birou să o facem». Am un răspuns pentru domnul preşedinte, pe care mi l-au sugerat unele colege din PNL: «N-o facem cu Băsescu. De ce? Pentru că nu mai poate. Cum n-a putut să scoată nici PNL-ul de la guvernare»” (octombrie 2007)

„Preşedintele s-a dovedit un cârpaci, un dezinformator, un om lipsit de orice fel de scrupule” (octombrie 2007)

”Probabil că pe domnul Băsescu îl deranjează că am început să descopăr tot felul de ilegalităţi şi abuzuri pe care le-a comis pe timpul când era ministrul Transporturilor”. (noiembrie 2007)

”Nouă nu prea ne place să facem tot felul de lucruri unui licurici mare, aşa cum îi place lui Băsescu. Între noi şi celelelte state există o relaţie diplomatică în care nu suntem nişte copii care trebuie certaţi la fiecare pas pe care îl facem” (noiembrie 2007)

”Demisia dlui Chiuariu nu este o bucurie pentru mine. În locul domniei sale, eu nu mi-aş fi dat demisia pentru că povestea cu avizarea proiectului de hotărâre de guvern este o glumă, în niciun caz temeiul unei cercetări penale. Primul care ar trebui să-şi dea demisia, nu să ceară demisia unor oameni care şi-au făcut datoria, este Traian Băsescu, asupra căruia nu există numai suspiciunea săvârşirii unor fapte de corupţie, ci dovezi certe. Nu poate lupta împotriva corupţiei un om corupt” (decembrie 2007)

„Ce este asta suspiciune? Şi eu bănuiesc că Băsescu era beat mort când a condus maşina personală după ce a stat la şpriţ cu Becali. S-a autosesizat cineva în cazul asta?” (decembrie 2007)

”Acest Tinut al intunericului stapanit de acest Sauron trebuie sa dispara. Aveti entuaziasm, aveti curaj. De la voi astept sa transformati in cenusa Tinutul intunericului condus de acest ultim Sauron” (ianuarie 2008)

”Băsescu este ca un patefon în lumea LCD-urilor, plin de şlagăre vechi, pe care nu le ascultă nimeni.(noiembrie 2008)

”Preşedintele României nu are voie să fie membru de partid, ca atare este obligat să candideze ca independent, aşa cum prevede legea, dar el este independent precum e Hong Kong-ul” (septembrie 2009)

„Traian Băsescu ar fi în stare să behăie dacă oile ar avea drept de vot” (octombrie 2009)

”Brevetul de comandant de navă îl va ajuta pe Băsescu în viaţa de apoi să vâslească în cazanul cu smoală”(octombrie 2009)

„Este clar de ce Băsescu nu vrea să-şi respecte atribuţiile constituţionale şi să participe la instalarea unui Guvern legitim: vrea să menţină o camarilă cleptomană la butoane pentru a putea avzârli cu banul public în toate direcţiile, astfel încât să obţină finanţări ilegale pentru campania electorală” (octombrie 2009)

”Traian Băsescu va fi votat doar de drogaţi, prostituate şi ţigani”(noiembrie 2009)

„Mai avem cinci zile până când putem scăpa de dictator. Mai avem cinci zile până când o să îl trimitem acolo unde îi este locul: în cazanul cu smoală pentru că şi-a bătut joc de noi” (noiembrie 2009)

„Traian Băsescu este scos din minţi şi are un comportament anormal. Singura persoană care beneficiază de imunitate la ora actuală este preşedintele. Am cerut modificarea Constituţiei cu doi ani de zile în urmă, pe speţa numită Mihăileanu, în care sluga lui Băsescu, Kovesi, a refuzat să deschidă dosar pe speţa casei din Mihăileanu”(noiembrie 2009)
”PNL se va implica în guvernare când Băsescu şi camarila vor face casă bună cu democraţia. Regret că Traian Băsescu a fost ales prin fraudă, preşedintele României.”(decembrie 2009)

„Domnul Ponta, în loc să flecărească ca o precupeaţă, la piaţă, în loc să se ţină de codoşeli politice şi în loc să anunţe evaziv fabricări de dosare politice, trebuie să-şi readucă aminte de angajamentele electorale şi să acţioneze în acest sens dacă vrea cu adevărat să mai reprezinte electoratul care ne-a votat în 2012. Şi anume: să denunţe protocolul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu”(septembrie 2013)

„Cum e turcul, şi pistolul. Aşchia nu sare departe de gard. PMP este creaţia orgoliului lui Traian Băsescu, care a vrut să rupă Partidul Democrat, când partidul nu a acceptat comanda dată de comandant, de a o alege preşedinte pe Elena Udrea” (mai 2014)

„Este necesară excluderea din orice formă de coagulare a dreptei a oricărei cozi care să fie vârâtă de Traian Băsescu în orice construcţie politică de dreapta pentru că orice formaţiune politică de dreapta care va avea stigmatul lui Traian Băsescu va avea o capacitate redusă de a învinge PSD” (mai 2014)

”Eu am convingerea că niciodată domnul Klaus Iohannis nu va face ceea ce a făcut Traian Băsescu, și anume, să-și promoveze un Boc în partidul pe care l-a condus sau să încerce să scindeze partidul pe care l-a condus, promovând-o pe Udrea.” (decembrie 2014)

”Simpatizanţii liberali în resping pe Traian Băsescu în proporţie de 80%. Pentru noi orice atingere de Traian Băsescu nu face decât să ne îndepărteze cetăţenii. Pentru Traian Băsescu cel mai bine ar fi să se ducă să scrie cărţi, să ţină conferinţe, să lase politica activă. A fost 10 ani preşedinte, a avut toată puterea să îşi realizeze proiectele pe care vrea să le realizeze. Ceea ce face el acum nu face altceva decât să facă rău oricărei forţe care se luptă cu adevărat cu PSD” (mai 2018)

(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. basescu nu mai e relevant. mai bine ai scrie cum sistemul i-a ridicat pe barna si usr si acum ii doboara. maurul…

 2. plus ca cineva le da useristilor sfaturi proaste (agentii lui iohannis? coldea ?): nu intrati la guvernare, va mai ganditi daca votati guvernul orban, apoi apar inregistrari cu barna care zice ca intrarea la guvernare ar favoriza pnl-ul. adica usr e politicianist, nu pentru salvarea Romaniei, cum le zice numele. va asigur ca stiu oameni care sunt dezamagiti si nu mai voteaza usr, nemaimergand la vot sau (in rare cazuri) votand cu pnl.
  e mai usor sa ai manciurieni in partidele rivale care sa le dea sfaturi proaste, asa cum trump a facut cu democratii si paguboasa (pentru ei) incercare de suspendare a presedintelui americii.

 3. @asd! Wow esti chiar tu? Si nu ai bagat nimic despre Dragnea si psd? Lobotomie sau trezirea la realitate? Sau ti-a luat cineva id-ul?

 4. Un cacanar.

 5. Toata opozitia in frunte cu profesorul fara catedra ( klaun retard) este un mare rahat. Cum pleci la razboi fara gloante? S-au adunat corbii sa dea guvernul jos, dar nu au luat in calcul ce vor face dupa. Ce demonstreaza asta? Incompetenta crasa, lipsa de viziune, neseriozitate s.a m.d. Astia vor sa guverneze tara? Poate sa o duca de rapa. Unde sunt cei 238 de votanti ai motiunii?

 6. @Apreciați și că din temele de politică externă , din campania electorală, ale președintelui Iohannis și ale PNL, partid național tradițional al Brătienilor, al lui Kogălniceanu, Ghica, etc. , nu ar trebui să lipsească tema susținerii apartenenței Republicii Moldova de Uniunea Europeană și susținerea negocierilor Republicii Moldova de semnarea a acordurilor cu Uniunea Europeană, ?

 7. Cine se aseamana se aduna.A ajuns Romania-raiul interlopilor , a tziganilori si a politicienilor borfasi.Plecati cat mai puteti!

 8. Inca o dovada ca politica este cea mai mare curva !

 9. NOTA INFORMATIVA NR. 1234: Sica Scripcaru, hic, e cel mai bun prieten al meu, hic!

 10. Imre orban ,macealrul securiattii din beasov si petrov, alias Basescu traian sunt doi criminali impotriva umanitatii.Orban Ludovik nu poate decat sa continuie sa fie asemeni lui imre Orban , tatal sau un asasin securist.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998