CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Jihad pe pagina de Facebook a presedintelui Iohannis dupa ultima postare

5 comentarii / 4961 vizualizări / 12 noiembrie 2020

”Măsurile luate de Guvern, în urmă cu câteva săptămâni, pentru limitarea pandemiei de COVID-19 dau deja primele rezultate. Totuși, încă nu am reușit să îngrădim pandemia, drept urmare s-a impus recent al doilea set de măsuri, fiindcă numărul de bolnavi cu forme severe a crescut prea mult. Ne așteptăm ca efectele acestor noi reglementări naționale aflate în vigoare acum să se vadă în 2-3 săptămâni. Pentru a ajunge la acest rezultat, le-am cerut astăzi celor din Prefecturi, Poliție și Jandarmerie să implementeze aceste măsuri cu toată fermitatea și claritatea, pentru că în joc este viața cetățenilor, iar sănătatea românilor este, pentru noi toți, pe primul loc”.

Așa sună ultima postare a președintelui, pe Facebook, după ședința, fără precedent în istoria post-decembristă, cu prefecții, dedicată pandemiei. O postare în care președintele reușește să se contrazică în primele două fraze și care a declanșat imediat din partea cetățenilor un val de sute de comentarii, majoritatea absolut zdrobitoare fiind negative, și asta doar în primele 20 de minute. În următoarele ore, postarea prezidențială are toate șansele să se constitutie într-un veritabil sondaj de opinie, mai mult decît reprezentativ, am spune, la nivel național. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Klaun retard nu se dezminte; il dezminte realitatea. Faceti un exercitiu de imaginatie: ce era la gura lui daca era PSD la guvernare si eram intr-o astfel de situatie. Dar daca este ciuma galbena si guwernerul lui (nu ar mai fi!) la butoane, totul este roz si frumos. Ce comentarii poti sa mai faci despre o asa forma de viata?

  2. Oligofrenul teleghidat al lui merkel si soros trebuie sa dispara.
    D E F I N I T I V

  3. Este un oigofren ordinar. UN sclerat nemernic si un slugaci cum nici macar domnitorii fanarioti nu au fost. Incaltea, o parte din aceea chiar au fost iubitori de lumina si cultura.
    Asta?! Asta este in primul rand un om al urii, un argat naimit pe la poalele lui merke, un exponent a tot ce are mai spurcat canalizarea satanei.

  4. […] Articol preluat de pe Inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998