CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Joc politic abil: Firea ”muta” cu Iohannis in scandalul apei

8 comentarii / 4259 vizualizări / 31 ianuarie 2019

Scandalul apei ia amploare și apar jocurile politice: primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, își manifestă stupefacția față de informațiile contradictorii furnizate de oficialități și anunță că a declanșat o anchetă a primăriei, a trimis o scrisoare pe această temă președintelui Klaus Iohannis, în calitate de șef al CSAT, și a sesizat, totodată, SRI, cerînd lămuriri.
De asemenea, Firea a mai declarat pentru România TV că, în funcție de informațiile furnizate de SRI, ar putea cere rezilierea contractului cu firma franceză Apa Nova, responsabilă cu apa din București.
”Cum de există în București doar în sectoarele 5 și 6 asemenea probleme? Ieri ni se spunea de către minister că apa nu este bună, azi ni se spune că ea este potabilă. Ori e periculoasă, ori e potabilă! Ori e conformă, ori nu e conformă. Nu trebuie să inducem panică în populație, nu vreau decît să apăr populația” a declarat primarul general.
”Dacă rapoartele SRI și al CSAT vor confirma că analizele Apa Nova au fost eronate, cu siguranță voi solicita rezilierea contractului” a spus Firea.
Interesant de remarcat, ieșirea la rampă a primarului general semnifică introducerea mai degrabă politică, în ecuația ”guvernamentală” a scandalului apei, a președintelui Iohannis și a SRI, două entități deloc dragi partidului de guvernămînt. Ceea ce echivalează cu o minge ridicată la fileu împotriva PSD și a lui Dragnea. (B.T.I.)

foto: B365.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. pe firea cu radetul a durut-o undeva ca romanii inghetau in case pentru ca ea aloca banii pe concerte , nu pe reparatii. acum nici daca spune adevarul nu o credem.

 2. Madam Firea o face pe artista fiindca vrea sa se detaseze de PSD care ii dauneaza, acum, la procente!Daca USR si-ar pune un candidat bun (daca li s-ar da permisiunea) ar bate-o la scor pe Gabita de la Bacau!

 3. „Dacă rapoartele SRI și al CSAT vor confirma că analizele Apa Nova au fost eronate, cu siguranță voi solicita rezilierea contractului”.

  Ce competenta are CSAT-ul si SRI-ul cu privire la calitatea apei potabile? Se fac analize chimice la Cotroceni? De cand stabileste SRI-ul cat clor sa se adauge in apa pentru consumul casnic?

  In fapt, Firea a dorit sa indice ca se afiliaza la Iohannis, nu ca ar interesa-o sa rezolve problemele edilitare ale orasului.

  In concluzie, pacaleala, demagogie si politicianism de prost gust la Firea.

 4. Hmm! Pai daca CSAT si SRI au ajuns sa faca analize la apa, inseamna ca-i vorba de o tentativa de nationalizare a Apa Nova. Interesant e de vazut ce concern israelian sau american va furniza apa dupa aceea.

 5. Parhanghele, unde esti bah? Scoti apa din Logan sau dormi?
  Scoala bah ca pana te trezesti tu se muta toata pesedeaua la pontanac si ramai doar cu Larguta, Dragnea si Codrin. Daca-i mai prinzi si p-astia, liberi

  • Am auzit că s-a transferat și Georgian, da’ am zis să nu vă mai umilesc, securiști proști ce sunteți.
   Vă umiliți singuri. :))))))))))

  • Sau te referi la prefață Coldea, Tudose, postfață Maior? :)))))))))))))))))))
   Doamne, ce prost ești! :))))))))))))))

 6. Firea muta cum ii spun securistii care au pacalit-o ca va lua inca un mandat…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998