CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Judecatorii spun pas: eliberarea lui Nastase nu se discuta mai devreme de 12 februarie

0 comentarii / 1727 vizualizări / 10 ianuarie 2013

Judecătoria Sectorului 4 a respins azi cererea de preschimbare a termenului pentru judecarea cererii de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase din penitenciar, astfel că data pentru această cerere rămâne 12 februarie.

Judecătoria Sectorului 4 a stabilit, ieri, pentru 12 februarie, discutarea solicitării de eliberare condiţionată din închisoare a fostului premier Adrian Năstase, după ce acesta a primit aviz favorabil din partea Comisiei de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava.
Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Sectorului 4, Cristina Maria Cristea, a declarat pentru Agerpres că avocaţii au depus o cerere de preschimbare a termenului de judecată. Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a declarat în cadrul unei emisiuni tv că a depus cererea de preschimbare a termenului de judecată deoarece, dacă dosarul se va discuta în luna februarie, atunci nu s-ar mai ţine cont de toate zilele câştigate de Adrian Năstase ca urmare a prestării unei activităţi intelectuale în penitenciar şi ar fi pierdute şi cele şapte zile, cât a stat internat în spital. Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv în cazul lui Adrian Năstase, constatând că s-a împlinit termenul de o treime din pedeapsă, fiind luate în calcul şi activităţile desfăşurate de fostul premier, precum şi faptul că acesta a publicat trei cărţi.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998