CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Jurnalist cu cerere-soc: Un milion de romani sa trimita 10 lei in conturile mamei mele

3 comentarii / 4227 vizualizări / 3 noiembrie 2017

Deloc relaxat după ce – conform propriilor spuse – președintele Donald Trump l-a sunat pe Klaus Iohannis și i-a cerut să rezolve problema televiziunii Nașul TV, ziaristul Radu Moraru se gîndește deja la viitor și, mai ales, la finanțarea postului.

Autotintitulat ”un mogul pe care orice ziarist sau realizator de emisiuni il viseaza”, Radu Moraru are o soluție inedită, dublată de o precizare tehnică cel puțin șocantă: donații cetățenești de 10 milioane de lei pe an în conturile mamei sale.

”Ati inteles ca avem nevoie de 1 milion de romani alaturi de noi! Ca sa ne aparati si ca sa aparam NASUL TV ! Ca nimeni, nici macar Sistemul Mafiot sa nu mai aiba tupeul sa se atinga de NOI ! Curaj oameni buni ! Ii chem pe toti crestinii sa doneze 10 lei in Conturile mamei mele ! Sint cele mai sigure Conturi ! Statul Mafiot nu poate sa mai inventeze ceva impotriva mamei mele !
Avem nevoie de bani ! Avem nevoie de 1 milion de romani care sa doneze acesti bani! Oricine isi permite sa doneze macar 10 lei/an! Visul meu este sa fim finantati de catre cei care imbratiseaza valorile NASUL TV : Credinta in Dumnezeu, Patriotismul, Iubirea de Neam si de Tara, Profesionalismul, Prosperitatea Romaniei, Romania Mare, Parteneriatul cu Administratia Crestina de la Washington, Libertatea de Exprimare, Coalitia pentru Familie! Acum ori niciodata! Ori EI, ori NOI! Ei isi fac foarte bine misiunea neomarxista! E timpul ca si VOI sa luptati alaturi de NOI! Doar 10 lei/an! Atit de simplu!” scrie realizatorul pe siteul televiziunii. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. De ce 10 si nu 100. Donati oameni buni. Mama lui Radu are grija de banii dumneavoastra.

  2. Iar n-a avut noroc Radu Moraru la cazino si a ramas fara bani de trabucuri? Sau poate l-a stors avocatul Cuculis de ultimul leu pentru procese. Dar de ce in contul mamei si nu direct in cel al postului? Nu va grabiti sa donati, ca sare cat de curand prietenul Trump cu banii si abia atunci devine mogul cu adevarat.

  3. La cati prosti sunt in tara asta, fiti siguri ca or sa dea bani milogului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998