CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Jurnalist Radio China International: Iohannis trebuie bagat in camasa de forta

10 comentarii / 4703 vizualizări / 3 decembrie 2020

Jurnalistul sibian Dan Tomozei, de la postul Radio China International, critică în cuvinte extrem de dure prestația președintelui Klaus Iohannis, afirmînd, într-o postare pe Facebook, că acesta trebuie băgat în cămașa de forță și internat la spitalul de psihiatrie.

”Președintele deșertăciunilor devine pe zi ce trece un pacient care trebuie băgat în cămașa de forță și tratat în izolatoarele psihiatrice, necum să conducă o țară pe care o face țăndări, numai și numai pentru a da satisfacție șefilor de la Berlin, Bruxelles sau Washington. Iohannis este capabil de absolut orice numai să fie lăsat să domnească liniștit peste o țară pe care, la final de mandat sau de viață, o va lăsa exact așa cum este ca președinte … o deșertăciune!” afirmă Tomozei.

”Înconjurat de lingăi, de cățeluși și trupeți disperați să parvină, de o masă degenerată uman, Iohannis este înghițit de lumea paralelă, cu forța cu care tragedia sufocă România!
O Românie în profundă criză, din care valorile, tradițiile, cultura și credința, sunt ostracizate la nivel de stat, pentru a promova și impune degenerați rujați, pensați, în rochii și cu tocuri! Nimic, absolut nimic nu rămâne în urma acestui ordinar plantat președinte cu pretenții de rege, dar cu un comportament de frustrat din tagma minorităților la modă în noua ordine mondială.” mai scrie ziaristul RCI. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. tomozei,tomozei …fix inainte de parlamentare pentru china international din capul lui, nici sa fie injurat nu merita

  • Retardatul Iohannis merită din plin. O muie!

  • Pe bune? Tomozei scrie aproape zilnic, de mult timp.

 2. Tu esti jurnalist ma, jeg pesedist?! Ar trebuie sa fii tu cel bagat in camasa de forta, idiotule!

  • Jeg e mă-ta; idiot ești tu, securist.

  • Da ma! Nu ziarist! Cum nici tu nu esti om! Esti un untermensch! Stii ce inseamna? E alinttul dat de naziști celorlalte națiuni! Asa ca precum un melc treci încet inapoi sub casa in mizerie savureaza-ti propria scârnă si lasa-ma in pace!
   P.s cand te vei duce in iad pentru ca acolo e locul tau, adevăratul Socrate va cere o derogare de la Dzeu sa coboare si el si sa iti faca un turul Franței sau un DirtySanchez, pt ca i-ai spurcat numele!

  • Da, este jurnalist si este chiar din Sibiu, orasul bunelor maniere, deci omul e chiar civilizat in exprimare in fata realitatii, nu stiu ce te-ai declansat asa.

 3. Trebuie bagat, dar cine sa o faca? Slugile slugoiului sef?

 4. Merita bagat sin in camasa de forta dar la Jilava.

  • .. .. și cu o mască de fier pe față pentru restul zilelor lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998