CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Kelemen Honor: UDMR nu doreşte să iasă de la guvernare, însă nu depinde de noi

0 comentarii / 1378 vizualizări / 20 iunie 2011

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat azi că Uniunea nu doreşte să iasă de la guvernare, dar că acest lucru nu depinde de ea.

„Eu sunt convins că nimeni nu doreşte ieşirea noastră de la guvernare – vorbesc de Coaliţie, bineînţeles că alţii doresc – şi sunt convins că toata lumea doreşte o stabilitate politică în Coaliţie şi în Guvern şi nimeni nu are interesul să intram acum într-o instabilitate politică, în discuţii despre Guvern, despre Coaliţie, despre majorităţi. Noi nu dorim acest lucru şi nu va depinde de noi”, a răspuns Kelemen, fiind întrebat dacă UDMR ia în calcul ieşirea de la guvernare în cazul blocajelor pe marginea legii privind statutul minorităţilor naţionale şi a reorganizării teritoriale.

Liderul UDMR a adăugat că nu a îndemnat la ieşirea în stradă a secuilor în cazul reorganizării teritoriale propuse de PDL. „Nu am îndemnat niciodată, au fost interpretări eu zic greşite sau manipulări subtile sau mai grosolane, depinde fiecare cum interpretează. (…) Protestul este o formă democratică, aşa cum se întâmplă în fiecare zi în România, în diferite localităţi, sunt proteste. Nu ştiu de ce s-a inflamat lumea”, a spus preşedintele UDMR, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998