CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Klaus Iohannis urmează să ceară demisia ministrului Lucian Bode

6 comentarii / 3475 vizualizări / 1 noiembrie 2022

,„Cu privire la aspectele privind standardele de etică în teza de doctorat cu titlul: „Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context european actual”, susținută de dl. Lucian‐Nicolae Bode în anul 2018, la Universitatea Babeș‐Bolyai din Cluj‐Napoca, sub îndrumarea coordonatorului Prof. Univ. Dr. Adrian Liviu IVAN, Comisia de etică a UBB constată o serie de abateri de la bunele norme de publicare: erori de citare și unele fragmente plagiate. S-au reținut ca existând fragmente plagiate în 3 din cele 4 puncte ale sesizării nr. 14390/18.10.2022, alte fragmente plagiate fiind identificate în urma analizei interne a UBB. Fragmentele identificate ca având o problemă de tip plagiat reprezintă aproximativ 1923 de cuvinte din 65.000 cuvinte ale tezei (2.95 %)” (Comisia de etică a Universității Babeș‐Bolyai din Cluj‐Napoca )

Klaus Iohannis – 2014: ”Oriunde în lume un politician care este prins că a plagiat și numai trei rânduri este obligat să se retragă din politică”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. „Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen“.
  (Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să plece)

  • Sa dea pe urma Bode „din casa” si sa spuna cum le-a bagat bani in desage prietenilor lui Iohannis.

 2. Care este adevarul? U.M Digi 24 spune ca UBB a confirmat ca nu a plagiat.

  • Daca n-ai fi prost, ai cunoaste! Daca n-ai fi inutil, ai avea treaba! Plimba vaca, nu te retine nimeni.

 3. ORIUNDE IN LUME…mai putin in romanistan.Coordonatorul ivan este rectorul Academiei SRI ?!!

  • Adrian Ivan adus rector la ANI adus de Helvig ca sa “reformeze” scoala doctorala, dupa abominabilele doctorate ale unora gen Tudose, Ciolacu etc. Se dovedeste el insusi un plagiator – conform Legii 1/2011, conducatorul de doctorat raspunde, “in solidar”, cu plagiatorul…riscand ridicarea abilitarii (dreptul de a mai coordona doctorate).
   Ar fi interesant de vazut cate dintre tezele coordonate de Adrian Ivan sunt plagiate! – sa stim cand i se retrage dreptul de a conduce doctorate

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998