CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Klemm a luat-o rau pe aratura: ”Atacul la presedintele Trump reprezinta antisemitism”

4 comentarii / 3573 vizualizări / 6 august 2018

Ambasada SUA în România condamnă în mod categoric recenta vandalizare a Casei memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmaţiei, printr-un comunicat postat azi pe pagina de Facebook. Numai că formulările din comunicat ridică serioase semne de întrebare, dat fiind că se vorbește de atacuri antisemite la președintele Trump, de fapt o simplă înjurătură de tipul celei admirate de dreapta românească și de președintele Klaus Iohannis, ca să nu mai vorbim că numele lui Merkel și Putin sunt omise, ca din întîmplare.

Reamintim că pe pereții casei memoriale au fost scrise, zilele trecute, de către persoane necunoscute, scandaloase mesaje antisemite sau obscene, precum ”WC public antisemit pedofil”, ”Nazi jidanu zace în iad cu Hitler” şi ”M…e Merkel plus Trump şi Putin”.

”Declaraţiile denigratoare la adresa laureatului Premiului Nobel, Elie Wiesel, a preşedintelui Trump şi a altor lideri reprezintă un atac antisemit impardonabil (s.n.) şi un afront revoltător la adresa victimelor şi supravieţuitorilor Holocaustului. Facem apel la denunţarea de către toţi a acestui gest şi luarea de atitudine ori de câte ori au loc manifestări ale urii sau prejudecăţii. Ambasada îi încurajează pe cei care au informaţii despre această faptă să ofere sprijin autorităţilor care o investighează” se arată în comunicatul ambasadei conduse de Hans Klemm. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. „ia-o sus mai clema!”… propozitie de opozitie gnosologica…

  2. O sa fie greu, bombleturile au fost aruncate dinainte si pot exploda oricand, mai ales ca nici eu nu sunt un maestru zen iar puterile mele sunt spre zero; de aia mutarea energiei negaive de la o tinta (una sugerata ostil sau eu) la alta e un gest de conservare. Dar voi face tot ce pot!

  3. Ma refeream la pozitii spontane, la celelalte fac tot ce mi-am propus, pentru ca mi-e frica ca daca sar pe unii se supara altii mai sinceri si generosi si nu pot da vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Oricum ele se stiu, ca au fost ascultate in klunile astea mai mult ca „Vocea Americii”. Iar cine are probleme foarte mari „de constiinta” sa isi aminteasca tot binele facut.

  4. Romania, ca de obicei, tara dublei masuri.

    Pentru „Muie Trump”, „Ambasada îi încurajează pe cei care au informaţii despre această faptă să ofere sprijin autorităţilor care o investighează”.

    Pentru „Muie PSD”, Iohanis condamna faptul ca „persoane care îndrăznesc, atenție, să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați în plină zi de poliție”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998