CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Kovesi – atac taios la Curtea Constitutionala

1 comentariu / 3350 vizualizări / 25 februarie 2016

Procurorul șef al DNA, Laura Kovesi, a atacat azi, Curtea Constituțională, cu prilejul bilanțului anual al instituției, în discursul său ea vorbind despre atacurile venite de la cei care încearcă modificarea procedurilor de investigare, îngreunînd activitatea anchetatorilor.

”Am trecut împreună un an greu. A fost un an în care, datorită anchetelor noastre am fost atacați în mod constant. S-a încercat și se încearcă modificarea procedurilor și a posibilităților de investigare. Munca noastră i-a neliniștit pe mulți din cei ce se credeau de neatins. Munca noastră i-a deranjat pe cei care credeau că funcția este o garanție a intangibilității. Dar noi am continuat cu corectitudine și profesionist. Și acesta a fost cel mai bun răspuns” a spus Kovesi.

Reamintim că, în ultimul an, parlamentul și guvernul nu au umblat la legislația ținînd de actitivitatea justiției, în schimb CCR a declarat zeci de articole din Codurile penale ca fiind neconstituționale, incluzînd două care influențează devastator activitatea DNA, art.318 și art.142. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Parca aduce la privire cu Ana Pauker…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998