CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6562 RON UP | 1 GBP = 5.7565 RON UP

Kovesi: ”De ce nu candidez? Pentru că nu vreau să candidez!”

22 comentarii / 1909 vizualizări / 9 mai 2023

”Nu sunt omul care să mă răzgîndesc cînd e vorba de principii. Acesta a fost stilul meu dintotdeauna: am spus o dată Nu, nu m-am răzgîndit, și nu m-am răzgîndit nici în ceea ce privește candidatura la președinție. Sunt uimită să văd tot felul de speculații, deși eu niciodată nu m-am gîndit la această variantă, este o variantă care a circulat în spațiul public și nu, nu doresc să candidez la președinție și nu voi candida la președinție. Chiar dacă am o ie, sau mă duc într-un spațiu public, sau mă duc la o biserică, sau mă duc la facultate sau am un anumit tip de discurs cînd merg în Ucraina, nu este nicio declarație politică și nu voi candida la președinție, pentru mine asta e clar.
De ce nu candidez? Pentru că nu vreau să candidez, pentru că ceea ce fac, fac cu pasiune, pentru că îmi place meseria pe care mi-am ales-o.

Eu personal, Laura Codruța Kovesi, nu am declarat niciodată, nimănui că aș avea intenția să candidez, nu m-am gîndit la acest lucru, nici nu mă gîndesc la acest lucru, acum mă amuză pentru că văd tot felul de discuții în spațiul public că anumite activități pe care le fac, le fac cu scopul acesta, dar nu am avut această intenție. Dacă e vorba să ajut România, o ajut mai mult din poziția în care mă aflu” a declarat azi Laura Kovesi, într-un interviu pentru Europa FM.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. A spus intotdeauna ca nu va candida, numai ca presa a facut intr-una aceste speculatii ca sa isi dea importanta.

 2. «Parol?… Numai dacă t-ei ținea de vorbă.»
  Căci, cum zise mucalitu’ : „nu vrea ea, dar i-ar plăcea”.

 3. Nu cred ca va candida. Daca ar deveni, Doamne fereste, presedinte va trai un calvar homeric. Asa cum i se intimpla deja lui Macron in Franta. Kovesi are dubla cetatenie ?

 4. ROMANI TREZITI-VA !!! Parlamentul Penal Criminal continua GENOCIGUL ! COPIII vostri sunt in pericol !

  ,,Marți, 09.05.2023, s-a dat pe ascuns unda verde in comisiile raportoare (Comisia pentru munca si Comisia pentru sanatate) extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023 care ar legifera zeci de motive aberante (vedeti Art 4 si Art 5 din acest proiect de lege!) pentru care Statul ar considera majoritatea covarsitoare a copiilor din Romania a fi in risc de a fi smulsi din familie chiar de catre Stat!
  Desi presedintele Comisiei pentru munca, deputatul PSD-ist Solomon, a spus (si e inregistrat audio si video cand a spus acest lucru) ca pe data de 15 mai va fi organizata o dezbatere in cadrul acestei comisii pe tema PL-x 145/2023, marti (pe ascuns!) a fost data unda verde acestui proiect de lege extrem de nociv!
  Deputatul PSD-ist Solomon (presedintele Comisiei pentru munca), alaturi de deputatul PNL-ist Tataru (presedintele Comisiei pentru ”sanatate”, sinistrul care a bagat romanii morti, goi, in saci negri de gunoi – VIDEO mai sus despre cum se pregateste confiscarea copiilor nevaccinati) si-au batut joc de milioane de parinti si de copii din Romania dand unda verde, pe ascuns, extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023.
  MAINE,10.05.2023, urmeaza votul in plenul Camerei Deputatilor, PL-x 145/2023 fiind trecut pe Ordinea de zi la nr 3! Daca se va vota in plen, atunci asta va fi (pentru cine este capabil sa inteleaga acest lucru) o DECLARATIE DE RAZBOI a partidelor din coalitia de guvernare impotriva majoritatii parintilor si copiilor din Romania.
  Iar cine nu va fi capabil sa inteleaga acest lucru, va intelege atunci cand, pe modelul Barnevernetului, ii vor fi smulsi copiii si/sau nepotii din familie pentru diverse motive aberante pe care acum vor sa le legifereze in Art 4 si Art 5 din proiectul de lege PL-x 145/2023!
  Miercuri, 10.05.2023, TOTI parintii care ne iubim copiii mai presus de orice vom fi, CU ORICE PRET, prezenti in fata Palatului Parlamentului pe parcursul intregii zile (incepand cu ora 08.00 dimineata) pentru a le cere deputatilor SA RESPINGA LA VOT extrem de nocivul proiect de lege PL-x 145/2023!
  Partidele care vor vota o asemenea nenorocire vor recunoaste, in mod public, ca ne considera dusmanii lor pe toti parintii si copiii din Romania, dusmani pe care ei vor sa-i nenoroceasca votand, prin intermediul PL-x 145/2023, pentru crearea unui Barnevernet autohton!
  Iar pentru noi, parintii si copiii din Romania, ce vor fi cei care ar demonstra, votand extrem de nocivul PL-x 145/2023, ca ne considera dusmanii lor ? ’’
  https://www.activenews.ro/stiri/CHEMAREA-PARINTILOR-in-APARAREA-COPIILOR-ORA-8-LA-PARLAMENT-CONTRA-FARAdeLEGII-PL-X-145-TRAGETI-CLOPOTELE-181951

 5. CRIMINALILOR care vor sa faca aceasta lege dictata de khazarii inchinatori la Satana si iubitori de Talmud le spun ca planul lor nu va reusi pentru ca Iisus iubeste copiii si ii va proteja chiar de parintii lor idioti, inculti si betzivi. Se vede clar ca Penalii Criminali din Parlamentul Penal Criminal vor trebui SPANZURATI pana la moarte, pentru ca desi organizatia satanista OMS a anuntat ca falsa pandemie s-a incheiat, in Romania se merge mai departe cu GENOCIDUL.
  Unde este PREASATANISTUL Daniel Trafalet, mason complice la GENICIDUL poporului roman ?
  Prin tacerea acestui scaraoschi cu barba, se face vinovat de crime pentru care va ajunge sigur in IAD la seful lui Satana.
  ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
  Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
  Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
  https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

  Vaccinarea obligatorie a copiilor face parte din planul satanist de exterminare a populatiilor.
  Inca o dovada ca Romania este condusa de khazarul Criminal, medic fara licenta, poponarul Arahat care vorbea acum cateva zile de o noua pandemie :

  ,,Militarii arestează un oficial CDC pentru crime legate de Covid

  Marinei Statelor Unite l-au arestat vineri pe directorul adjunct al CDC pentru sănătate globală, dr. Howard Zucker, sub acuzația de trădare, după ce Comandamentul cibernetic al armatei americane a interceptat mai multe apeluri Zoom în care dr. Howard Zucker a pledat pentru abolirea Constituției și reînnoirea blocajelor și a mandatelor de masca pentru a combate situația (fictivă) emergent – tulpină de Covid numită XBB.1.16. …În apogeul plandemiei, el l-a încurajat pe acum decedatul Andrew Cuomo să închidă New York-ul și să acuze penal proprietarii de afaceri care au evitat mandatele de mască de interior. El a recomandat, de asemenea, închisoare pentru cetățenii care nu respectau liniile directoare privind distanțarea socială, pe care le-a numit „legi”… Pe 15 ianuarie 2023, el a riscat să-i spună secretarului HHS, Xavier Becerra, că guvernul ar trebui să cheltuiască 16 miliarde de dolari pentru a dezvolta o „brățară inteligentă” pentru a determina starea de vaccinare a unei persoane împotriva Covid-ului și a vaccinării prin schimbarea culorilor, cum ar fi inelele de dispoziție din anii 1970. Dacă brățara ar străluci purpurie, o persoană ar fi considerată nevaccinată și pozitivă pentru Covid; în timp ce dacă era verde, o persoană era Covid negativă și conformă cu boosters. Conceptul a fost atât de absurd încât Becerra, unul dintre cei mai adânci Deep Stateri încă liberi, a numit-o o fantezie impracticabilă, deși a lăudat ingeniozitatea lui Zucker. Becerra i-a spus că timpul aplicării draconice a Covid s-a încheiat, adăugând că guvernul va folosi viclenie și subterfugiu pentru a „ține Covid în viață” în mass-media și în mintea oamenilor înspăimântați.
  Cuvintele lui Becerra, însă, nu l-au împiedicat pe Zucker să ia lucrurile în propriile mâini. În februarie 2023, nebunul a sunat la 2.000 de companii din New York, avertizându-le că servesc clienți fără mască și potențial fără stimulare… Peste o săptămână, el a convins unilateral 150 de companii să implementeze mandate de mască și să verifice cardurile de vaccinare… Diviziunea White Hat a armatei americane a devenit interesată de Zucker abia după ce acesta a spus că va renunța la Constituție pentru a proteja cetățenii împotriva „cea mai mortală boală care a pus vreodată în pericol umanitatea”.
  „Sincer, suntem în punctul de a nu spune nimic despre ceea ce se întâmplă în orașul liberal New York. Dacă vor să poarte măști s-o faca… Ceea ce ne pasă este doar un oficial care spune că protocoalele Covid-19 înlocuiesc Constituția Statelor Unite. Pur și simplu, asta este trădare. Plandemia Deep State a fost dezvăluită ca fiind falsă, dar unii dintre acești criminali sunt atât de obsedați de ea încât vor face orice pentru a mai speria oamenii. Și asta făcea Zucker”, a declarat o sursă JAG… Pe 12 aprilie, ARCYBER a accesat un apel CDC Zoom, în cadrul căruia Zucker i-a rugat pe Becerra, Walensky și alți oficiali ai sănătății regimului să recunoască ceea ce îi spuseseră asociații săi OMS: Covid-19 se întorcea cu putere și era atât de transmisibil încât doar proaspete ordine de a rămâne acasă ar împiedica „virusul ucigaș” să devasteze lumea ca pe o ciumă biblică. Nebunul Zucker l-a implorat pe Walensky să-i ceară lui Biden să ceară „noi restricții normale” pentru a proteja Statele Unite de alte calamități legate de Covid.
  Zucker a spus: „La naiba cu Constituția. La naiba cu Donald Trump. Avem nevoie de izolare!”
  Următoarea sa propoziție a explicat adevăratul său imbold: „Cum putem face oamenii să facă ceea ce vrem dacă nu îi putem controla?” Retorica lui incendiară a fost aparent prea mult pentru Deep Staterii care fugiseră literalmente pe dealuri pentru a evita arestarea militară; Walensky și Becerra au încheiat apelul.
  Vineri, 30 aprilie, generalul Eric M. Smith a trimis un pluton de recunoaștere USMC pentru a-l aresta pe Zucker la moșia sa regală din suburbia bogată Buckhead din Atlanta, Georgia. La momentul arestării sale, Zucker a negat faptele greșite și a spus că are dreptul să o sune pe Rochelle Walensky sau Joseph Biden.
  „Howard Zucker s-a învinețit puțin, dar asta pentru că a încercat să se opuna arestarii”, a spus sursa noastră. „A primit ceea ce merita și va răspunde pentru crimele sale…’’
  CRIMINALILOR din Parlamentul Penal Criminal, Guvernului Criminal si CLONEI CRIMINALE de la Cotroceni le spun ca Dumnezeu nu doarme: https://www.activenews.ro/ucraina/Riposta-fulgeratoare-a-lui-Dumnezeu-in-Ucraina-VIDEO-181312

  • Spurci locul, cacatule !

  • Trimiterile la diverse articole ce le dai nu justifică psihopatiile personale pe care le adaugi de la tine şi nu îţi justifică delirul turbat şi agresiv, diavole care vorbeşti întruna de Satana şi de moartea altora.
   Ospiciu scrie pe tine, dar nu vă mai ţin nici acolo, căci s-a umplut locul de îndrăciţi sociopaţi ca tine.

 6. Raportul scris de Pilat, guvernatorul Iudeei, către Tiberiu, împăratul Imperiului Roman, imediat după Răstignire.

  2 Când am sosit şi am intrat în sala de judecată am găsit pe Naulius care mi-a istorisit cuvintele auzite de Iisus la Siloan. El mi-a zis: „Niciodată nu am citit în cărţi sau în lucrările filozofilor, ceva ce ar semăna predicilor lui Iisus. Unul dintre evreii răsculători, dintre care sunt atâția în Ierusalim, l-a întrebat dacă este cu cale de a da tribut Cezarului, Iisus a răspuns: „Daţi Cezarului cele ce se cuvin Cezarului, şi lui Dumnezeu, cele ce se cuvin lui Dumnezeu”.
  Tocmai din cauza înţelepciunii lui, eu am îngăduit Nazarineanului libertatea, pentru că era în puterea mea să-l arestez şi să-l trimit la Pretoriu, dar aceasta ar fi fost împotriva dreptăţii ce a caracterizat totdeauna pe Romani. Omul acesta nu era nici tendenţios şi nici răsculător, şi eu l-am ocrotit cu protecţia mea, poate necunoscută lui. El avea libertatea să lucreze, să vorbească şi să facă adunări şi să ţină predici poporului şi să-şi aleagă ucenicii, neîmpiedicat de niciun mandat pretorian. Dacă s-ar întâmpla însă, ferească-ne zeii, aceasta este doar o presupunere, dacă s-ar întâmpla, zic eu, ca religia strămoşilor noştri să fie înlocuită de religia lui Iisus, lucrul acesta s-ar datora acestei nobile toleranţe şi prea marii indulgenţe pe care le îngăduie Roma. Pe când eu, mizerabil nenorocit, voi fi fost poate instrumentul pe care creştinii îl numesc „Providenţă” prin care să vină peste noi această soartă şi destin. Dar libertatea aceasta nemărginită, dată lui Iisus, a indignat tare pe evrei; dar nu pe cei săraci, ci pe cei bogați şi puternici. Într-adevăr, Iisus era foarte aspru cu cei din urmă (cu bogaţii) şi de aceasta a fost pentru mine un bun motiv de a nu tulbura libertatea Nazarineanului.
  Fariseilor şi cărturarilor le zicea: „Voi sunteţi pui de viperă, voi vă asemănaţi cu mormintele văruite”; alteori indignat de îngâmfatele lor postiri şi dăruiri ale bogaţilor le spunea că „doi bani ai unei văduve sărace sunt mai preţuiţi înaintea lui Dumnezeu”, decât darurile lor bogate. În fiecare zi se făceau plângeri la sala de judecată contra abuzurilor evreilor bogaţi. Eram informaţi că vreo nenorocire o să i se întâmple acestui om; căci nu va fi fost pentru prima oară, când Ierusalimul să-şi omoare cu pietre pe cei care erau numiţi de ei „profeţi”. Şi dacă Pretoriul le va refuza plângerea, ei vor face apel la Cezarul!
  Conduita mea a fost aprobată de senat, şi mi s-a promis o întărire de soldaţi, după terminarea războiului cu Parţii, fiindcă altfel, eu nu eram în stare să preîntâmpin o răscoală. M-am hotărât apoi să iau o măsură, care făgăduia mai mult, pentru a stabili liniştea în oraş, fără a supune Pretoriul la concesiuni umilitoare. Am scris lui Iisus, invitându-l la o convorbire cu mine, în sala de judecată, şi el a venit.
  Precum ştiţi, Nobile Suverane, în venele mele curge sânge iberic amestecat cu sânge roman, care nu cunoaşte frica şi este nesupus emoţiilor; mă plimbam prin curtea palatului meu, când Nazarineanul apăru şi, când am dat cu ochii de el, mi s-a părut ca şi cum o mână de fier mi-ar fi legat picioarele de pământ şi tremuram, fără voia mea, ca un vinovat, deşi Nazarineanul era calm şi liniştit ca un nevinovat.

  • Ci diversiuni si bolnavi schizo-demenţi idioti si furibunzi ca tine, insetati de minciuni.

 7. Iata planul pe care khazarul poponar Arahat il pune in practica:

  ,, Un e-mail al epidemiologului Neil Ferguson din Marea Britanie (un fel de Anthony Fauci sau Raed Arafat), către colaboratorii săi, a fost spart. Epidemiologul se adresa colaboratorilor săi cu privire la o posibilă închidere a Marii Britanii, de la jumătatea lunii iulie 2021.
  ”Subiect: Etapele următoare – izolarea permanentă a Regatului Unit (privat și confidențial)”
  ”Având în vedere decizia iminentă și anunțul care urmează să fie făcut în cursul zilei de astăzi de către prim-ministru cu privire la prelungirea cu patru săptămâni a restricției de izolare a Regatului Unit, avem acum o fereastră de oportunitate relativ scurtă pentru a finaliza următorii pași în acest proces.
  Este esențial ca totul să rămână pe drumul cel bun și să ne amintim cu toții obiectivul nostru comun. Sarcina a fost dificilă și va fi și mai dificilă, dar dacă rămânem uniți și putem convinge majoritatea țării că acționăm din motive întemeiate, putem trece la a doua parte a „planului”: pe scurt, o închidere permanentă a țării începând de joi, 15 iulie 2021, din cauza unei creșteri a numărului de noi „variante” indiene și nepaleze ale „virusului” (care, după cum știm, este doar un nou nume pentru febra fânului).
  „Virusul” a fost deja foarte profitabil și de succes pentru noi și nu există nicio limită pentru ceea ce putem face în plus în ceea ce privește banii și reputația. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că avem cooperarea deplină și completă a guvernului și a mass-mediei în acest domeniu și să folosim argumentul că „este prea riscant să continuăm în timpul verii”. Putem „modela” creșterea acestor variante pe baza, de exemplu: Proteste împotriva închiderii (aceasta ar fi o idee foarte bună de promovat, având în vedere evenimentele recente). Meciurile de fotbal de la Euro din Anglia și Scoția.
  Acolo unde populația crește în timpul lunilor de vară – stațiunile balneare (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness etc.), parcurile tematice (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of adventures etc.), precum și zona rurală și atracțiile turistice. Dacă reușim să transmitem mesajul că, din această cauză, „variantele” vor fi multiple și că vor distruge complet NHS dacă nu sunt abordate corespunzător și imediat, publicul ar trebui să accepte, iar această acceptare și caracterul neîndoielnic al maselor va fi crucială pentru a trece „linia de sosire” și astfel ne vom fi jucat rolul nostru în schimbarea țării. Apoi, va fi de datoria altora să limiteze, în cadrul planurilor Kalergi, WEF/ Schwaab, din alte motive, cum ar fi mediul și deficitul de apă (2022-2023), penuria de alimente (2023-2024) și finanțele globale și inflația în masă (2024-2025), culminând cu finalizarea planului Kalergi global comun ONU/ OMS/ WEF pentru 2025.
  Deși știm că va exista rezistență la acest lucru, trebuie să ne asigurăm că orice rezistență este menținută la un nivel minim absolut, iar acest lucru se aplică tuturor straturilor societății – de la omul sau femeia obișnuită de pe stradă până la parlamentari și Lorzi. În timp ce peste 70% dintre noi susțin acțiunile noastre (datorită modificărilor efectuate de Yougov), avem un grup vehement de așa-numiți „pro-libertate” care sunt hotărâți să ne învingă cu orice ocazie. Lansarea noului canal GBNews nu a făcut decât să pună gaz pe foc, așa că planul meu este de a pune cât mai multă presiune pe rețelele de socializare din Marea Britanie pentru a începe imediat următoarele proceduri, pentru a ne proteja pe noi și ceea ce facem:
  Blocați/ banați/ ștergeți toate postările și utilizatorii care contravin consensului științific.
  Pentru site-urile web, restricționarea/ interzicerea accesului la grupul de mai sus, inclusiv anularea oricăror conturi. Pentru cei care se opun izolării și pentru liderii lor de grup, datele lor să fie transmise poliției și să fie arestați pentru incitare la ură, violență și nesupunere civilă (există deja o prevedere în acest sens în Legea 2020 privind coronavirusul).
  Pentru orice părinte/tutore care declară în mod deschis că familia sa nu va fi vaccinată, copilul/ părintele vârstnic va fi îndepărtat definitiv din casă și/ sau persoana va fi îndepărtată de pe proprietate, indiferent cine deține proprietatea sau are drepturi de moștenire.’’ ‘’

  • jigodie cretina.
   Arafat e palestinian.

   • De aceea il face si pe Arafat astfel, desi doctorul nu e pe invers si dobitoc ca el.

 8. ,,Aici, pe scurt, dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor: …Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației …
  Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el ( in virus ) și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” Complet aici: https://www.incorectpolitic.com/despre-depopularea-prin-vaccinare-a-lasilor-si-fricosilor-care-vor-ceda-si-ca-prostii-vor-accepta-vaccinul-fragmente-dintr-un-interviu-cu-jacques-atalli/

  Iata ce contine vaccinul ucigas:
  ,,- Formaldehidă/Formalină – Otrăvire sistematică foarte toxică și cancerigen; – Betapropiolactonă – Substanță chimică toxică și cancerigenă. Poate provoca moartea/rănirea permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. – Timerosal (mercur) – Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea de oxidare-reducere, degenerarea celulară și moartea celulară. Legat de tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism; – Ser fetal bovin – Recoltat de la fetuși bovini (vaci) prelevați de la vacile gestante înainte de sacrificare;- Culele fibroblastice diploide umane – celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru; – Celule de rinichi de maimuță verde africană – pot transporta virusul SV-40 care cauzează cancer, care a contaminat deja aproximativ 30 de milioane de americani ; – Acetonă – Poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului și nervilor; – ADN de la Circovirus tip-1 porcin (porc) ; – Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fetuși avortați)’’
  https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

  • Textul pe care îl dai între ghilimele nu provine din expunerea de la linkul pe care îl dai.
   Enormităţile dintre ghilimele îţi aparţin probabil, tu fiind un bolnav psihopat idiot sau un diversionist.
   Pe IncorectPolitic e o expunere coerentă şi adevărată, nu demenţa ta, pusă parşiv sau dement între ghilimele, derutant.

  • ca fiind prost?

 9. iar link-urile pe care le dai nu îţi suţin schizo-demenţele, şobolane turbat.

 10. Ăsta e situl demenților scăpați de la Mărcuța? (Sau un experiment SRI…? ;))

 11. Ceva imi da cu virgula: oare numai Platitii Posedati au acces la acest site ca sa raspunda cum numai ei pot ?
  Nu mai sunt oameni inteligenti in Romania care sa-si spuna parerea despre unele informatii CARE INCEP ACUM SA RAZBATA PANA SI IN PRESA VANDUTA, sau acestia asteapta informatii de la Arahat, Gheorghitza Muitza si alte exemplare nevertebrate, pentru ca mesajele subliminale de la tv i-au facut ZOMBI si nu pot suporta sa afle decat mincinile ?
  Adevarul despre toate va iesi la lumina si Platitii Posedati nu-l vor putea opri, iar inteligentii care asteapta mura in gura fara sa-si spuna parerea, probabil de frica, vor suferi mari traume psihice cand vor vedea ca regele este gol. Frica este de la diavol si curajul de la Dumnezeu.
  Chiar nu merita sa ma strofoc intr-atat incat sa-i informez pe romanii autosuficienti care stiu totul si nimic.

  Asa mi s-a intamplat si cu multi vaccinati carora le-am tot spus sa nu se vaccineze dar s-au vaccinat,
  ca apoi sa-mi spuna multi ca le pare rau ca nu au vrut sa asculte ce le spuneam.
  Stiu ca am fost cinic dar raspunsul pentru ei a fost ca fiecare este liber sa-si aleaga ce doreste – viata sau moartea. Voi ati ales varianta calduroasa, in cazanul cu smoala, pentru ca vaccinatul este MARKAT, adica are in el Numarul Fiarei. Deschideti Bluetooth-ul si o sa va apara un cod fara marca telefonului, etc.
  Acela este codul tau de vaccinat marcat, care exista in calculatorul Cabalei, si la un simplu ,,Delete” o mierlesti instant. Daca esti vaccinat si nu ai cod Bluetooth, esti marcat cu alt sistem care poate fi citit doar cu un detector de radiofrecvente. Nici Dumnezeu nu-i mai ajuta pe vaccinati pentru ca a fost alegerea voastra sa va vindeti sufletul.

  M-am lamurit ca nu exista ziaristi cinstiti si neplatiti in Romania.
  Promit sa nu va mai deranjez cu nicio postare.

  • Prost, nesimtit si ticalos, caci iti bati joc cu nesimtenie si continuu de ceilalti, care nu sunt „Platiti”, cum le zici, doar ca asa iti casuna tie in halucinatiile tale schizo-satanice, de vorbesti intruna despre dracu.

 12. De aceea nu te vezi „confirmat”.
  Si nu te vei tine de cuvant, caci esti bolnav si vrei sa te dai in stamba.

  • Dar asta o stii prea bine, fiind pe moment singurul psihopat pe aici, iar tu stii ce esti. Esti chiar ceea ce acuzi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998