CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Kovesi, Udrea si poseta Chanel de 5.600 de dolari

4 comentarii / 5289 vizualizări / 15 februarie 2019

Să recapitulăm: Elena Udrea afirmă public că, de-a lungul timpului, atît ea cît și alți politicieni i-au făcut diverse cadouri de valoare Laurei Kovesi, pe atunci șefă la Parchetul General, ori la DNA. Printre acestea, blănuri, poșete, bijuterii etc. Lucruri scumpe, mult peste suma de 200 de euro admisibilă legal, și pe care procuroarea ar fi trebuit să le declare. Care lucru ar face obiectul unui denunț depus deja la Parchet.
Laura Kovesi declară, la rîndul ei, că nici vorbă de așa ceva: ”Sunt fabulații”.
Care să fie adevărul?
Nu știm, va trebui să așteptăm sfîrșitul anchetei.
Numai că, o sursă de maximă încredere, ne-a dezvăluit în ce consta unul dintre aceste daruri, primit cu martori.
O elegantă poșetă Chanel, făcută cadou de cuplul Elena-Dorin Cocoș cu ocazia Crăciunului din 2011, care costa un fleac de 5.600 de dolari. Dar, cine știe, poate Udrea o fi uitat și poșeta i-a fost oferită, de fapt, lui Kovesi în tranșe mai mici de 200 de euro fiecare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Ca și licitațiile. O lucrare de 3 milioane euro se împarte în 10 lucrări de 29.900, atribuite cu încredințare directă aceleeași firme (vezi primăria Voluntari, de Crăciun).
    Ce face DNA? Se ocupă de găinării

  2. Cadourile au fost facute ca semn de adanca pretuire, deopotriva pentru eruditia in stiinte juridice a Dr. Kovesi, pentru exceptionala si indelungata cariera in magistratura, precum si pentru probitatea sui impartialitatea ireprosabile.

    Bineinteles, cadourile au fost facute absolut dezinteresat, atat de catre familia Cocos cat si de catre Ghita, un tanar ambitios ce trebuia incurajat la inceput de cariera.

  3. nu suntem tampiti,!!!!cine vrea sa vada..se uita cu atentie la fosta sefa DNA, cerceii pe care ii poarta sunt model de copii,cred ca,ii are din copilarie

    • Și frustrările lui Kovesi sunt tot din copilărie. Nu-i ușor să crești în casă de securiști iar la maturitate să ajungi din baschetbalistă împărțitoare de dreptate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998