CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

La Bruxelles, Iohannis cere mai mulți bani de la UE pentru înarmare și pentru Ucraina

12 comentarii / 2683 vizualizări / 27 octombrie 2023

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, la reuniunea Consiliului European şi la Summitul Euro în format extins care s-au desfăşurat ieri și azi la Bruxelles, nevoia continuării sprijinului pentru Ucraina, atât timp cât va fi necesar, pronunțîndu-se, totodată, pentru necesitatea unei viziuni clare şi unitare la nivel UE asupra situaţiei din Orientul Mijlociu şi susţinând, conform Agerpres, importanţa evitării escaladării conflictului.

Iohannis s-a pronunţat în favoarea revizuirii bugetului UE, revizuire care să reflecte noile provocări presante ale Uniunii, cu accent pe cheltuielile pentru Apărare, susţinerea competitivităţii, a cercetării şi inovării, precum şi necesitatea sprijinului pentru Ucraina.
Consiliul European a avut o primă discuţie de orientare cu privire la procesul de revizuire a Cadrului Financiar Multianual 2021-2027, pe baza propunerii Comisiei Europene din iunie 2023, pentru a răspunde nevoilor urgente de la nivelul UE şi pentru a oferi un sprijin financiar suplimentar pentru Ucraina, dar mai multe state se opun planului alocării de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina, astfel că discuțiile se vor relua în viitor pe subiect.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. ZoiAnus Retardatus Negustor de copii pentru ADRENOCROM vrea bani pentru Ucraina pentru ca si el are afaceri cu rapirea si vanzarea copiilor pentru fermele de ADRENOCROM din Ucraina, asa ca si pentru el exista interesul sa fie finantata ilegal Satania poponarului Paduchios Belinsky din banii europenilor.
  Clonatul Retardat ZoiAnus crede ca va apuca sa cheltuie banii furati de la romani si de la europeni, dar il si vad atarnind pana la pamant la cat e de lung si de prost, in streangul binemeritat, pentru GENOCID, Inalta Tradare si JAF din avutia nationala.
  Pentru ca este o clona teleghidata nu are discernamant, asa ca procesorul sau 486 nu-i poate anticipa viitorul.
  Clonele expirate sunt lichefiate in acid si inlocuite, dar el nu apuca cei trei ani de functionare si primeste streang fara sapun.
  Acelas lucru il vor primi toti TRADATORII CRIMINALI si JEFUITORI din poliTICHIA romaneasca de rahat, dar unii au un neuron si 1/4 care ii ajuta sa priceapa ce ii asteapta.
  Deja poponarul Arahat s-a ascuns ca si poponarul Gheorghitza Muitza Doua Organe, numai retardatii ca ZoiAnus Clonatus care se crede Tuta Muta Kamon Momaiul, se crede imun la streang.
  Cand a fost spanzurat actorul satanist care a impuscat directorul de imagine la filmari, i-am uita numele idiotului, si-a dat pantalonii jos si s-a trantit cu curul de pamant ca sa nu-l duca pe eshafod.
  A fost o scena tragicomica, la care militarii au ramas uimiti, dar l-au luat pe sus si l-au pus in streang in timp ce ctretinul zbiera ca nu este vinovat de pedofilie, desi fiica sa a declarat in instanta ca a violat-o cand avea 10 ani.
  Aceste naparci ,,cur a joase” isi arata cujajul si demnitatea in fata eshafosului.
  Sa vezi ce ,, Luminile rampei” va fi cand vor merge la spanzuratoare politrucii retardati ai Romaniei… Cascadorii rasului…

  • mergi la spanzuratoare retardatul dracului

   • Poate faci tu primul pas

    • ZOAIE

    • Si pe noi ne pupi in kiur

 2. ai Zoi in Anus de la Satana

 3. ,,Medicii primesc bonusuri uriașe pentru a vaccina copiii – Acum ei încep să folosească Metaversul, sau realitatea virtuală, pentru a administra cu ușurință vaccinurile otrăvitoare – VIDEO
  Într-un mini-documentar postat de scriitorul Greg Reese pe blogul său, se dezvăluie sumele uriașe pe care le primesc medicii din America drept bonus pentru a vaccina copiii. De asemenea, într-un video de promovare a vaccinării copiilor se vede cum medicii apelează la realitatea virtuală pentru a administra cu ușurință copiilor vaccinurile otrăvitoare, astfel încât micuții să nu se mai opună.
  Mai jos oferim transcrierea videoului mini-documentar, care poate fi vizionat aici: De mulți ani medicii primesc bonusuri pentru aplicarea celui mai recent protocol de terapie medicamentoasă, care conține medicamente despre care se știe că sunt periculoase, cum sunt statinele și antidepresivele. Iar acum știm că companiile de asigurări plătesc medicii pentru a ne vaccina complet copiii. Acest program de stimulare a vaccinării bebelușilor poate fi găsit în broșura dedicată acestei teme Blue Cross Blue Shield. Se precizează că, pentru fiecare pacient sub vârsta de doi ani care primește cele 24 de vaccinuri prescrise în prezent, valoarea plății pentru acel medic este de 400 de dolari. Pentru a fi motivați suplimentar, sunt plătiți pentru fiecare sută de pacienți vaccinați și trebuie să vaccineze un anumit procent din totalul pacienților sau nu primesc nimic. Regulile Blue Cross Blue Shield spun că un medic trebuie să vaccineze 63% dintre pacienți pentru a se califica. În medie, un medic pediatru american are aproximativ 1500 de pacienți și ar trebui să aibă 945 dintre ei complet vaccinați pentru a fi plătit. La 40.000 pentru fiecare sută de copii injectați cu otrăvurile mortale, suma se ridică la 360 de mii de dolari. Din acest motiv, majoritatea pediatrilor nu vor oferi îngrijire familiilor care nu se supun complet celui mai recent protocol de vaccinare pentru copii. Vorbim de peste un sfert de milion de dolari, care înseamnă mai mult decât salariul mediu anual al unui pediatru. Cercetările arată că riscul de deces al unui copil crește cu peste 5000 la sută când este inclus în programul actual de vaccinare. Medicii încep acum să folosească realitatea virtuală (Metaversul) pentru a putea administra cu ușurință aceste otrăvuri copiilor, care știu instinctiv ce este mai bine pentru ei atunci când se opun injectării:’’ https://youtu.be/VgCPMkNlkSI

  • faci mizerie de ZOAIE, satanizatule.

  • Articolul integral e aparut ieri pe ActiveNews sub titlul
   „Medicii primesc bonusuri uriașe pentru a vaccina copiii – Acum ei încep să folosească Metaversul, sau realitatea virtuală, pentru a administra cu ușurință vaccinurile otrăvitoare – VIDEO”
   N-ai ce face cu viata ta, nu-i asa, bolnavule?

 4. “Situaţia construcţiilor şi a străinilor în România”
  Interpelare de azi, 26 octombrie 2023, a senatorului av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ
  Preşedintele Partidului S.O.S. România:

  “Având în vedere faptul că în România, aproximativ jumătate din populaţia ţării a ales calea pribegiei, fiind la nivel mondial ţara cu cea mai mare migraţie pe timp de pace şi ţara cu cei mai mulţi copii născuţi în afara graniţelor ţării, situaţie ce este cauzată de guvernările Dvs., este uimitor cum se dezvoltă într-un ritm alert construcţiile de blocuri şi ansambluri rezidenţiale, având în vedere că românii nu se întorc.
  Întrebarea legitimă este pentru cine se construiesc aceste apartamente, dacă românii nu se întorc, nu mai vorbim de puterea de cumpărare a românilor, întrucât preţul acestor locuinţe este astronomic faţă de veniturile românilor?
  Câţi străini intră anual în România, câţi rămân, pe ce perioade de timp şi care sunt ţările din care provin aceştia? Vă solicit să îmi remiteţi situaţia cu privire la străinii din România pe ultimii 10 ani, defalcat pe fiecare an şi ţările de origine.
  Câte locuinţe s-au construit în România în ultimii 10 ani, defalcat pe fiecare an în parte şi pe judeţ?
  Câte locuinţe sunt cumpărate şi câte sunt închiriate, câţi cumpărători sunt străini şi câţi români, defalcat pe fiecare an în parte şi pe fiecare judeţ?
  Câte locuinţe sunt nelocuite? Vă solicit să îmi remiteţi situaţia acestora pe ultimii 10 ani, defalcat pe fiecare an şi judeţ în parte.
  Câte locuinţe sunt deţinute de cetăţenii străini? Vă solicit să îmi remiteţi situaţia pe ultimii 10 ani, defalcat pe fiecare an şi judeţ în parte şi ţara de origine a acestor proprietari/chiriaşi.
  Având în vedere conflictul dintre Ucraina şi Federaţia Rusă, câţi cetăţeni ucraineni au intrat în România de la începutul conflictului până în prezent, defalcat pe fiecare an, câţi locuiesc în România, sub ce formă, câţi au achiziţionat locuinţe? Vă solicit să îmi remiteţi un raport cu situaţia acestora, pe judeţe.
  Având în vedere conflictul dintre Israel şi Palestina, în fapt extinderea conflictului din Orientul mijlociu, vă solicit să îmi comunicaţi câte persoane preconizaţi că vor veni în România pentru a se refugia de războiul de acolo? Există vreo înţelegere cu Israel în acest sens? Câţi cetăţeni ai statului Israel se vor muta în România? Unde vor fi cazaţi, ce judeţe vor primi cu prioritate cetăţenii israelieni? Dar din ţările arabe?
  Suntem pregătiţi pentru valul de refugiaţi din ambele tabere? Cum veţi manageria conflictul dintre cele două tabere, care se va extinde şi între ele în România, deja având mitinguri de ambele părţi care au împărţit România în două?
  Care este riscul de atentate în România?
  Cum se respectă şi se va respecta art. 3 alin. 4 din Constituţie?:
  (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.
  Interpelare în Senatul României, adresată:
  Domnului Ion-Marcel Ciolacu
  Prim-ministrul României
  Domnului Adrian-Ioan Veştea
  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei
  Domnului Marian-Cătălin Predoiu
  Ministerul Afacerilor Interne”

  • Cetefege. Ce te f grija de construcții?

 5. Johanis viitorul președinte al consiliului UE

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998