CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

La miezul nopții va cădea o stea? SUA, la cîteva ore de incapacitatea de plată, pe mîna Ucrainei

25 comentarii / 3477 vizualizări / 30 septembrie 2023

Agitație fără precedent în SUA la această oră: la miezul nopții expiră anul fiscal american, iar în absența unui nou buget votat de congres, guvernul intră în incapacitatea de a mai face plăți. Pînă acum, din cauza banilor pentru Ucraina, congresmenii nu s-au pus de acord pe buget, iar o soluție provizorie de a continua plățile pe termen de 30 de zile a căzut ieri la vot. Azi, e ziua decisivă: fără o soluție a disperării, de mîine guvernul american nu mai poate face plăți.

Camera Reprezentanților a eșuat ieri în adoptarea unei legi temporare de finanțare (Rezoluția Continuă), o procedură specială care ar fi putut evita intrarea guvernului în incapacitate de plată în următoarele 30 de zile, începînd de mîine, cu 21 de membri republicani ai Congresului votând împotriva legii.
Finanțarea guvernului expiră în această noapte, iar fără un acord convenit între Camera și Senat, toate funcțiile federale considerate „nonesențiale” vor fi temporar suspendate, iar milioane de americani ar rămîne fără salarii. Legea respinsă ar fi dat mai mult timp congresmenilor să găsească sprijin pentru cele 12 proiecte individuale de bugetare.

Într-o declarație pentru Fox News, congresmenul republican Eric Burlison a spus: „De decenii, Camera a neglijat îndatoririle sale. Nu a reușit să adopte legi privind alocările bugetare și, în schimb, a ales să amâne problema. Refuz să particip la acest joc. ”Rezoluțiile Continue” cu termene lungi permit Camerei să evite responsabilitatea până când devine politic toxic să facem altceva decât să aprobăm proiecte de lege privind cheltuielile masive scrise de lideri, pe care nimeni nu are timp să le citească. Promisiunile făcute trebuie să fie păstrate. Nu voi sta deoparte și să văd cum țara mea se degradează.”

Congresmena Mary Miller a spus la rîndul ei: „Am votat împotriva ”rezoluției continue” deoarece nu voi face parte din procesul de amânare a finanțării guvernului până la sărbători, când ”insiderii” din Senat și Camera vor conveni să treacă pe furiș un pachet masiv cu finanțare pentru Ucraina în spatele ușilor închise”.

La această oră, bătălia e în toi în Capitoliu, existînd varianta adoptării unei rezoluții continue cu termen redus de la 30 la 14 sau chiar 7 zile. Dacă nu va fi votată, de mîine administrația Biden intră în colaps financiar. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

25 Comentarii

 1. Sa insemne asta ca Razboiul din Ucraina se termina din lipsa de bani?

  • Americutza nu-si permite sa traiasca fara razboi. Pelicanu american are nevoie de un dusman si face bine si la MIC (military industrial complex). Fara, se scufundaseu.

   • Corect. Bine spus,

 2. Retragerea americanilor înseamnă împingerea aliaților la inaintare,sa acopere deficitul,proști cum suntem probabil luăm un împrumut de la fmi ca sa finanțăm Ucraina,atat de proști suntem!

 3. B.Fulford a tot spus si eu am postat articolele lui, dar acest blog si alte siteuri au alergie la adevar si multe informatii au fost ascunse publicului, motiv pentru care si SPANZURATOAREA va fi la fel de reala ca si acest moment de incapacitate de plata a Republicii Comuniste America.
  S-a fasait si acest al treilea razboi mondial biologic programat de Cabala odata cu programarea primelor doua, inainte de 1871.
  Acum Platitii Paduchiosi o sug in tacere…cate clipe efemere…
  Sa aveti sapun de acasa pentru ca funia este gratis !
  Santajul satanistilor:
  ,,MTG: Joe Biden tratează Ucraina drept al 51-lea stat. Democrații Casei tratează Ucraina drept al 51-lea stat. Iar Senatul, inclusiv Mitch McConnell, tratează Ucraina drept al 51-lea stat. Democrații Camerei sunt gata să închidă guvernul NOSTRU dacă nu îl finanțăm pe cel al Ucrainei.’’ https://twitter.com/i/status/1708161497807872279 Dar SUA va intra in faliment si va fi dezmembrata in patru, asa cum se stie de mult timp. https://pbs.twimg.com/media/F7SdqW-WEAAbwnV?format=jpg&name=small Care mai aveti dolari schimbatii sua cumparati urgent ceva cu ei, pentru ca in foarte scurt timp vor fi fara valoare si o sa le dati cu piciorul pe strada sau ii veti arunca la gunoi. Dezmatul din Ucraina se va incheia pentru ca satanistii nu mai au cum spala bani si nici ce spala.

  • in timp ce tu ii mananci din tur toate dejectiile pline de basini

  • de o sa plesnesti

 4. Vax. În fiecare an se joacă aceeași comedie ofilită. Luni o să fie totul OK.

 5. Preşedintele Joe Biden trebuie să primească spre promulgare o lege privind cheltuielile bugetare până la duminică la ora locală 00:01 (04:01 GMT).

 6. Boală lungă moarte sigură!
  S-a votat extinderea traficului de arme, droguri și spălare de bani prin UCRAINA, dar compania SUA nu are cum să supraviețuiască încă 45 de zile.
  Până la jumătatea lunii octombrie, prăbușirea va fi totală și iremediabilă.
  Numerele arată realitatea: 3+3+5=11=2 ( 9/11 etc. SATAN ) și 9+1= 10 = DUMNEZEU.
  Satana crede că L-a păcălit pe Dumnezeu, dar greșește.
  Satana va pierde și va lua mulți americani cu el!

  • dar tie nu ti-a spus nimeni, pentru ca nu mai exista nici o speranta pentru 3+3+5, minus infinit.

 7. Pana cand? Nici macar pusculiota partenerului strategic nu e sac fara fund. Trebuie o data sa invete si unchiul sam sa-si vada de finantele lui, sa nu-si mai bage nasul peste tot.

 8. Se vede ca tradatorul republican Kevin McCarthy este o clona. https://twitter.com/i/status/1708210727503175928
  Tradatorii Republicani si-au facut treaba si de aceasta data ca si pe 3 noiembrie la vot sau pe 6 ianuarie.

 9. ,,Congresmanul democrat Jamaal Bowman este interogat de poliția Capitoliului după ce a tras alarma de incendiu înainte de votul Camerei. ‘’https://twitter.com/i/status/1708194033716150376
  ,,Deputatul american Bowman „nu și-a dat seama că va declanșa o alarmă de clădire” atunci când a tras alarma de incendiu, spune purtătorul de cuvânt al său. „Congresmanul regretă orice confuzie”, spune ea.’’ https://twitter.com/aliifil1/status/1708194960967692446/photo/1
  A crezut ca apasa pe butonul de la automatul de cafea, desigur.

  • Si tu ai tras apa dupa ce ai cazut in WC, iar acum esti in hazna. Ce e nou e in toate astea?

 10. ,,Deputatul democrat Jamaal Bowman tocmai a încălcat 18 USC 1512(c)(2), întreruperea unei proceduri oficiale. Iată ce s-a întâmplat.’’ https://twitter.com/i/broadcasts/1mrGmyqVXkLGy

  ,, § 11.430 Alarme false.
  O persoană care provoacă cu bună știință transmiterea unei alarme false de incendiu sau alte situații de urgență către sau în cadrul oricărei organizații, oficial sau voluntar, pentru a face față situațiilor de urgență care implică pericol pentru viață sau proprietate, comite o contravenție.’’
  https://www.law.cornell.edu/cfr/text/25/11.430

  • Il cheama Muiehai

 11. „Platiti paduchiosi o sug in tacere”Bine zis ,Mihai ,numai ca nenorocitii doar o sug dar nu tac.Fac bale la gura,turbatii dracului.

  • de la iudeo-masonul Benjamin Fulford

 12. … Și n-a căzut nimic, dragi nePUTINcioși :)
  Rusia va continua să își toace armata și economia într-un război pierdut dinainte, fiindcă nu poate concura nici măcar în vis cu NATO.

  • iar scabia ti-a manca sula, asa ca o sugi de zor pe-a lui Zelensky

  • „Congresul SUA a votat o măsură care evită paralizia financiară a administraţiei federale americane dar în acelaşi timp elimină un ajutor financiar de şase miliarde de dolari pe care administraţia preşedintelui Joe Biden dorea să-l ofere Ucrainei”
   Chiar ca sugi pula lui Zelensky pe aici!

 13. ramane Izreal fara stipendii:
  -oi,oi,
  vai,vai!

 14. ,,Să începem cu situația cu bugetul SUA. Primul lucru pe care oamenii trebuie să-l înțeleagă este că sistemul actual din SUA este stricat și nu poate fi reparat, ci doar înlocuit. Guvernul SUA are, potrivit St. Louis Fed și alții, aproximativ 250 de trilioane de dolari în datorii și datorii nefinanțate. Adică 735.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie și copil din țară. Înseamnă că dacă toată lumea și-ar cheltui întregul venit fără să mănânce, să plătească chirie etc., pentru a plăti datoria, ar dura 23 de ani.
  https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/Consumer-Spending-Gap-091523.jpg
  Graficul de mai jos ilustrează modul în care americanii trăiesc în datorii, adică în afara contactului cu realitatea fizică din 2006. Următorul grafic arată că doar 22% din activitatea economică din SUA se bazează pe realitatea fizică. Restul sunt YouTuberi, „consilieri financiari”, avocați etc. Propria mea experiență este o metaforă cea prin care vor trece americanii și alți oameni occidentali pe măsură ce are loc falimentul dictaturii corporative. La Forbes, am primit un salariu mare și trebuia să produc doar 18 povestiri pe an. Combinația dintre salarii mari și cota scăzută de muncă a distrus sufletul și, prin urmare, am fost un hedonist decadent. Anul trecut, ca liber profesionist, am scris peste 100 de articole și am publicat patru cărți și m-am simțit grozav, având suficient timp pentru joacă. Aceasta este ceea ce este pe cale să treacă întregul Occident când heroina pe bani fiat este întreruptă. În cazul în care nu credeți că va fi întreruptă, uitați-vă la ceea ce se întâmplă cu fântâna fiat-ului Consiliului Rezervei Federale. Aceștia sunt nevoiți să concedieze sute de angajați din cauza pierderilor fără precedent. Asta înseamnă că tot teatrul politic kabuki din Washington DC se va încheia în curând. Un alt lucru de remarcat este că sistemul fiat a extras bani de la americanul mediu din 1971, când dolarul american a fost scos de pe standardul aur. În acele zile, înainte ca KM să preia sindicatul lucrătorilor auto, montatorul de mașini obișnuit câștiga destui bani pentru a deține o casă și o mașină, plus întreținerea unei familii.
  Acum, un venit mediu, care câștigă 71.214 USD pe an, nu își poate permite locuința cu preț mediu în 99% din cele 575 de județe examinate. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/Breakdown-of-US-Economy.jpg http://theeconomiccollapseblog.com/homes-are-unaffordable-in-99-percent-of-u-s-counties/ De aceea, nimic mai puțin decât o revoluție, urmată de un jubileu, va restabili prosperitatea și ordinea americanilor obișnuiți și altor sclavi occidentali cu datorii. Nu vă înșelați, o revoluție a început deja în cel mai rău mod cu putință, cu haosul și dezordinea. În unele semne recente ale acestui Target a fost forțată să închidă nouă magazine în patru state din cauza furtului și a criminalității. Între timp, în majoritatea orașelor din SUA au loc jefuiri în masă, Philadelphia fiind cel mai recent exemplu. https://www.startribune.com/theft-crime-spur-target-close-nine-stores-four-states-minneapols-san-francisco-portland-seattle-nyc/600307683/ https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/fed-operating-losses-1.jpg https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/City-center-Philadelphia-riots-.mp4?_=1 În San Francisco, între timp, NUMAI 3% DIN RESTAURANTE NU AU FOST VANDALIZATE ÎN ULTIMA LUNĂ. https://www.dailywire.com/news/only-3-of-san-francisco-restaurants-have-not-been-vandalized-in-past-month-survey Singura speranță pare să fie legea marțială. Cu toate acestea, un alt lucru de înțeles este că armata americană lucrează acum pentru chinezi, indiferent dacă își dau seama sau nu. Războiul civil nedeclarat din Occident se intensifică, în ciuda unui armistițiu bugetar de 45 de zile care menține Corporația SUA în afaceri pentru moment. Punctul important de remarcat este că nu sunt trimiși bani în Ucraina; adică mafia khazariană nu are bani de mită politică din acea sursă.
  „Acum, că emisiunea falsă Biden nu va trimite mai multe fonduri către spălătoria ucraineană, acest lucru se poate termina destul de repede. Fără ajutorul SUA, Europa se va retrage foarte repede. Vor să iasă și ei”, spun surse CIA.În orice caz, MI6, pălăriile albe CIA și societățile secrete asiatice sunt acum pe deplin pe calea războiului.Iată, de exemplu, reacția MI6 la rapoartele că Meghan Markle, despre care sursele spun că a înlocuit-o pe Hillary Clinton ca „regina” sataniștilor din SUA – urma să fie „numită” senator pentru California pentru a o înlocui pe decedată Diane Feinstein. https://www.dailymail.co.uk/news/article-12578609/Meghan-Markle-considers-run-office-Duchess-Sussexs-frame-Californian-Senator-Dianne-Feinsteins-seat-senator-died-aged- 90-White-House-ultimate-aim.html Se pare că Markle, care neagă că este satanist, a refuzat slujba. Cu toate acestea, confirmarea publică a unei schimbări în puterea Marii Britanii poate fi văzută în primul ministru britanic Rishi Sunak care a contramandat ordinele de a trimite trupe britanice în Ucraina. https://www.irishnews.com/news/uknews/2023/10/01/news/pm_insists_no_plan_to_send_british_troops_for_training_in_ukraine_here_and_now_-3660604/ De asemenea, auzim de la societățile secrete asiatice că o epurare a început în Japonia și în alte părți ale Asiei de Est. Iată un mesaj din partea asiaticilor:
  Scopul asiaticilor pentru 2024 este să pună capăt definitiv răutăților și haosului de nedescris generate de cacofonia poluantă a bărbaților al căror apetit nesățios este egalat doar de înclinația lor de a distruge totul în jurul lor.’’ https://www.karmaweather.com/news/yearly-chinese-horoscope/predictions-2024

  • si sa incheiem cu faptul ca mananci dupa aceea toti cacatii posibili de pe drums

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998