CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

La naiba cu criteriile de integritate. PSD: cu puscariasii inainte, mars!

0 comentarii / 2113 vizualizări / 2 martie 2016

Marian Neacșu rămâne în continuare coordonatorul național al campaniei PSD la alegerile locale, a declarat liderul social-democraților, Liviu Dragnea, azi, la Parlament.

„Da, rămâne. Este implicat foarte serios, merge și prin județe și chiar sunt mulțumit de modul cum organizează lucrurile”, a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă Marian Neacșu va coordona în continuare campania PSD pentru alegerile locale având în vedere că a fost condamnat definitiv într-o cauză penală.

Președintele PSD a explicat, conform Agerpres, că sentința primită de Neacșu este legată de o viitoare candidatură a acestuia la parlamentare și nu de munca de partid.

„Da, aia (condamnarea — n.r.) este legată de candidatură. Munca în partid nu este interzisă”, a afirmat Dragnea.

Deputatul PSD Marian Neacșu, secretar general al formațiunii social-democrate, a fost condamnat definitiv, luna trecută, de judecătorii de la ÎCCJ la șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, după ce și-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar. Instanța a stabilit în cazul deputatului PSD un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998