CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lăcomia omului mănâncă omenia președintelui

3 comentarii / 3828 vizualizări / 26 februarie 2017

Categoric, scandalul legat de casele lui Iohannis nu s-a încheiat. A fost doar un moment de vârf acum, când, la Pitești, justiția i-a mai ras definitiv o vilă. Din cele șase. Circul continuă. Se poate spune că domnul Klaus Iohannis a devenit procesoman. Pentru că sunt mulți oameni amărâți care se judecă în continuare cu el. Neavând altă soluție. Și iată că un nou scandal, uriaș și el, se adaugă. Este vorba de Muzeul Brukenthal. Și urmează alte și alte imobile, până când se va ajunge la uriașa cifră de 8.600.
Muzeul Brukenthal nu a aparținut niciodată Grupului Etnic German, cel care s-a transformat, aproape în totalitate, în trupe de elită SS. Și care a fost taxat, prin Convenția de Armistițiu, drept organizație criminală, motiv pentru care statele aliate au decis desființarea juridică a “grupului” și confiscarea întregii sale averi. O avere obținută cu japca. Și pe care Klaus Iohannis a preluat-o, tot cu japca, în favoarea Forumului German, pentru care a obținut, cu concursul unei judecătorii din Sibiu, dreptul la succesiunea organizației criminale. Să revenim însă. Muzeul Brukenthal, o veritabilă comora de o valoare inestimabilă a culturii române, a fost donat cetățenilor orașului Sibiu. Așa cum au fost donate multe alte averi și imobile în trecut. Astăzi, prin teribila jonglerie imobiliară, el nu le mai aparține cetățenilor orașului Sibiu. A devenit proprietatea uneia dintre bisericile către care, tot prin tertipuri juridice ce, mai deverme sau mai târziu, vor fi anulate, au fost disimulate imobilele preluate ilegal de Forumul German.
Brukenthalul nu putea aparține niciodată de drept organizației criminale naziste numită Grupul Etnic German, întrucât nu există absolut niciun act de donație al proprietarului către respectiva organizație. Dar naziștii, sub ochii nepăsători ai autorităților române, au luat de-a valma tot ce mișca, pentru a-și înzestra organizația criminală. În paranteză fie spus, au luat nu numai Muzeul Brukenthal sau actualul sediu al Forumului German – un palat care și el face parte dintr-o donație făcută de proprietar cetățenilor Sibiului, fără deosebire de etnie -, ci nenumărate alte proprietăți, unele aparținând unor familii de evrei.
Muzeul Brukenthal a fost donat pe vecie pentru cetățenii Sibiului și pentru toți oamenii care urmau să viziteze, în viitor, acest minunat oraș. Iar Klaus Iohannis a făcut ce a făcut, în perioadă în care a fost președinte al Forumului German și primar al Sibiului, și i-a dezmoștenit pe cetățenii care l-au ales.
La sfârșitul săptămânii trecute, a izbucnit scandalul Brukenthal. După scandalul palatului în care Forumul German s-a împroprietărit pe aceleași căi ilegale, imobil de o valoare inestimabilă, confiscat și el de la cetățenii Sibiului. La sfârșitul săptămânii trecute, nici nu se consumase bine scandalul imobilului din centrul Sibiului, luat și el cu japca de același Klaus Iohannis. De astă dată în beneficiul propriu și despre care justiția s-a pronunțat definitv și irevocabil, în sensul că a fost dobândit cu reacredință.
Și ce urmează? Urmează celelalte imobile personale pentru care există alte și alte procese. Dar, atenție, oameni buni, vine la rând scandalul cu cele 8.600 de imobile dobândite de Klaus Iohannis nu în nume personal, ci pe barba Forumului German și disimulate, prin procedee și ele ilegale, în proprietăți, care nu sunt locașuri de cult, ale unor biserici: Ortodoxă Romană, Evanghelica, Catolică. Aceste proprietăți, care au aparținut până în urmă cu câțiva ani poporului român, au o valoare estimată oficial undeva între 15 și 18 miliarde de euro. Ele sunt rezultatul unui oribil târg politic intern și extern și al unei combinații juridice care nu poate să rămână nepedepsit. I-au adus lui Klaus Iohannis Crucea de Fier, cea mai înaltă distincție acordată de statul german unei persoane pentru merite deosebite față de Germania și, probabil, i-au adus și înalta funcție de președinte al României.
Scandalul caselor este abia la început. Și nu se va termina ușor. Iar când se va termina, va acoperi de rușine președinția acestui domn. Și va fi, dacă mai este nevoie, încă o demonstrație că lăcomia mânca omenia. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. puscariasul srs minte cu nerusinare:

    crucea de fier e o medalie militara nazista acordata ultima data in 1945, porc abject ! stanescule , esti un mincinos nemernic! turnator la securitate, kaghebist, xenofob. mars la moscova, canalie!

  2. Abc, vezi ca faci spume la gura si ai ochii ficsi. Ia-ti tratamentul repede, ca ajungi iar in camasa de forta.

  3. Nu Crucea de Fier , ci Crucea Federala-adica tot aia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998