CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Las Fierbinti intra in politica

6 comentarii / 2835 vizualizări / 3 august 2020

Scena politică se îmbogățește cu nume noi: Partidul Republican înființat de Alexandru Coita anunță azi intrarea în rîndurile sale a unei actrițe din serialul Las Fierbinți și din emisiunea ”În puii mei”, a lui Bendeac. Și nu oricum, ci direct în funcția de președinte al organizației de București.

”Actrița noii generații, Lorena Luchian, face pasul spre politica mare și preia organizația de București a Partidului Republican. Noul șef al organizației de București a Partidului Republican a lansat și o invitație tuturor tinerilor valoroși de a se alătura proiectului” se arată într-un comunicat de presă.
Pe lîngă emisiunea „În puii mei”, Lorena Luchian a jucat şi în serialul ”Băieți de oraș”, alături de Mihai Bendeac, ”Camera Cafe” în filmele „Fetele lui domn profesor”, „Las fierbinţi”, „Killer’s queen”, „Bruiaj” ori „Closer to the moon”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Chiar nu inteleg – articolul e electoral, ori critic?! Ciociolina a ajuns parlamentar si nu s-a clatinat universul…Reagan a fost actor si n-o fi avut numai roluri in costum…avem multi actori in politica si nu s-a mai ofuscat nimeni…de ce-o fi onorabil Caramitru pentru ca a avut „sansa” rolurilor decente, ca asa era morala comunista, ba si-a luat si rolul de la Revolutie in serios, inducand in eroare milioane de oameni, iar aceasta doamna trebuie infierata pentru rolurile jucate?! E plina politica mondiala si autohtona de actori si nici macar nu se apropie de nimicnicia securistilor (ilegal) intrati in politica…pana nu apare vreo lege care interzice participarea actorilor la jocul (!!!!!) electoral, eu zic sa ne prefacem ca respectam drepturile omului…pana nu se face de ras, niciun politician nu e de blamat…sa asteptam, zic…

  2. Ce-are Sulla cu prefectura ? Lorena Luchian este actritza dar , putea fi la fel de bine tractorista sau…centurista . Importanta-i meseria pe care-o practici la intrarea in politica sau – vorba lui Pitis – CE SI CUM GANDESTI ? P.S. Ala de-i presedinte in Ukraina { tara vecina si…pretena } ala n-a fost tot actor de comedie ?

    • Sulla chiar a inventat prefectura…in rest, exact asa!

  3. Tara sufera din cauza neprofesionistilor si incompetentilor in toate domeniile, dar tanara generatie merge inainte cu acelasi model: cu cat mai incompetent, cu atat mai preeminent. Oare Alex Coita n-a invatat la scoala despre principiul lui Peter ? Asteptam ca sefi de organizatii politice si parlamentari sa fie absolventi de Oxford si Cambridge, nu asbsolventi de UNATC, cu performante in seriale TV. Ce sa cauti in politica daca nu ai cunostinte de drept, de economie, de sociologie, ci doar dictie si histrionism?

    • Draga Otileea, pareloloaga neinformata ce esti!
      Fata asta, Lorena Luchian, este licentiata in drept. Poate asta iti destupa mintea si iti ucide incrancenarea. Si a si lucrat in administratie. Si cu siguranta are un discurs mai bun decat 60% dintre politicieni, semn ca toaaate studiile o ajuta. boo!

  4. Draga Otileea. Fata asta este licentiata in drept. Poate asta iti destupan mintea si iti ucide incrancenarea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998