CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Lasconi, mesaj – cheie către membrii USR: ”Lucrurile sunt de cele mai multe ori altfel de cum par. E doar începutul!”

19 comentarii / 2631 vizualizări / 7 noiembrie 2023

După aproape două zile de tăcere de la anunțul oficial al USR că Biroul Național ar fi luat act de retragerea la cerere a Elenei Lasconi de pe listele pentru PE, primărița din Câmpulung iese la rampă cu un text extrem de interesant, în care apar mesaje cu bătaie lungă. Un mesaj în care nu pomenește absolut deloc despre așa-zisa sa retragere – confirmînd ori infirmînd, lucru extrem de nefiresc – dar în care își avertizează colegii useriști că ce s-a întîmplat ”e doar începutul”.

Iată principalele mesaje date de Lasconi într-un text postat pe grupul intern al useriștilor și difuzat de Victor Ciutacu la RTV:

1) Deschidere părintească totală, sfărîmătoare de inimi, ce mai, cu anunțul că pleacă la Paris și se ocupă toată săptămîna de împăcarea cu rebela sa fiică. Nu doar că nu-i reproșează nimic, dar spune că cea mai mare suferință e să asiste la criticile la adresa fetei. Mesaj impecabil de părinte!
2) ”Știu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistență. Va veni şi timpul lor.” Deci, se vor spune lucruri curînd…
3) ”Analizați cu precauție tot ce vedeți și auziți săptămâna asta în spațiul public. Eu nu mint și nu am intrat în politică ca să mă fandosesc”.
4) Cuplat cu mesajul de mai sus e ”minciunile şi intoxicările încă nu s-au oprit. Mai urmează. E doar începutul. Dar, o să facem lumină.”
5) ”Tot în aceste zile am primit oferte: „cap de listă” te miri pe unde de la aproape toate partidele (de unele nici nu auzisem)”. Mesaj că are loc berechet de refugiu și nu atîrnă de USR!
În fine, poate cel mai important mesaj, în opinia noastră:
6) ”Să tragem aer în piept înainte de a lua poziție pentru sau împotriva cuiva/ceva

pentru că lucrurile sunt de cele mai multe ori altfel de cum par”.

Textul integral al mesajului:

„Nu știu ce s-a întâmplat la interviul ăla, dar s-a întâmplat. Mare păcat. Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea. M-am așteptat la orice mai puțin la faza cu Oana. Pur și simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linșajul de care are ea parte zilele acestea și cine știe câte de acum înainte și la cât suferă întreaga mea familie.
Înainte de funcții, care vin și pleacă, fiica mea este și va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Așa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în brațe.
Ce se întâmplă acum nu e o PROBLEMĂ atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea și știu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta. Folosesc această cale de comunicare în primul rând pentru a vă cere iertare vouă, colegilor care s-au simțit dezamăgiți
de declarațiile mele din ultimele interviuri și îmi doresc din toată inima să înțelegeți că a răni pe cineva prin cuvintele folosite este ceva ce nu încape niciodată în sufletul meu iar dacă asta s-a întâmplat vă rog în consecință să mă iertați! În egală măsură vreau să le mulțumesc celor care n-auîncetat să creadă în mine și care mi-au trimis mesaje de susținere înțelegând apăsarea perioadei pe care o traversez!
În cele mai negre momente mesajele sau postările pe care le-am citit au contat enorm. M-au făcut să înțeleg cât de puternică și totuși fragilă este ființa umană. Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conștientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid.
Nu a fost în van și aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranță. Îmi pare rău dacă există colegi care au simțit că declarațiile mele au sabotat într-un fel acest efort. Știu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici și can-can, altele cu consistență. Va ven și timpul lor.
Analizați cu precauție tot ce vedeți și auziți săptămâna asta în spațiul public. Eu nu mint și nu am intrat în politică ca să mă fandosesc.
Tot în aceste zile am primit oferte: „cap de listă” te miri pe unde de la aproape toate partidele (de unele nici nu auzisem).
În acești trei ani în care ne-am cunoscut, ne-am ajutat, nu mi-am pierdut entuziasmul pentru că SUNT TARE MÂNDRĂ să fac parte din această echipă. Sunteți faini, sunteți vii și foarte important vreți să faceți treabă.
Am convingerea că o să fie bine. Orice se poate gestiona dacă suntem uniți. Chiar și problemele personale. Așa că, mergem înainte!
Cred că la fel de important este să tragem aer în piept înainte de a lua poziție pentru sau împotriva cuiva/ceva pentru că lucrurile sunt de cele mai multe ori altfel de cum par. E important să avem încredere unii în alții. Eu am. Chiar și în aceste momente în care simt că nu mi se mai ia „bolovanul de pe piept.”
Acestea fiind zise, nu lăsați garda jos că nu aveți de ce. Urmează un an greu și sunt sigură că o să fie bine. Am ținut să vă transmit acest mesaj pentru că minciunile și intoxicările încă nu s-au oprit. Mai urmează. E doar începutul. Dar, o să facem lumină. Cu cât e lupta e mai grea cu atât învățăm mai mult și devenim mai puternici. Am învățat pe pielea mea. Și încă ceva, îmbrățișați subestimarea!

V-am spus, cred, de fiecare dată când ne-am văzut. Nu contează ce trâmbițează unii și alții despre procentele pe care le avem, sondaje etc dacă muncim cu entuziasm pentru crezul nostru. E o binecuvântare că suntem diferiți, dar cu toții avem aceeași Românie în inimă.
Vă mulțumesc! Încredere! Elena Lasconi”. (B.T.I.)

foto: Facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. Un subiect de mare importanță.

  • un important

 2. Cui îi pasă de Lasconi?
  Și cum a ajuns din protevistă primăriță?? Au ales-o telespectatorii, ca pe madam Pandele?

  • Esti plictiseala insasi.

  • lipsa unui abtibild pe verso CI nu e o dovada ca nu a votata la referendum si nici un comunicat oficial

   • Just, dar atunci este infracțiune, fiindcă nu ai voie să dezlipești colantul.

    Ar fi bine să citești legile că să nu-ți mai dai cu părerea de-a prostu’

    • Cine pizda ma-tii a zis ca a dezlipt ea colantul in ziua votarii sau ca a votat bcu CI. Stai in haznaua ma-tii de cretin.

    • Frauda la vot, prevăzută de art. 387 Cod Penal, nu include şi fapta de a da jos timbrul autocolant de pe spatele CI, mai ales dacă votarea s-a încheiat, ci e infracţiune să dai jos timbrul şi astfel să mai votezi o dată. Acţiune completă. Fapta consumata. Căci este infracţiune, textual: „Fapta persoanei care votează: a) fără a avea acest drept; b) de două sau mai multe ori; c) prin introducerea în urnă a mai multor buletine de vot decât are dreptul…“
     Cum adică e infracţiune dacă la o zi sau o săptămână după încheierea votării eu dau jos timbrul autocalant de pe CI (eventual să nu ştie anturajul că am votat)? Fir-aţi ai dracului de cretini aburitori mâncători permanent de căcat!

     • Nu este infractiune, dar nici un gest moral. Nimeni nu da jos autocolantul de pe buletin a doua zi dupa incheierea votului. Nu ai nimic de ascuns. Doar faptul in sine ca dai colantul jos arata ca esti un mizerabil si ca exista o organizatie care ti-ar putea face rau daca afla ca ai participat la un proces democratic (adica USR-ul).

 3. Fumigene pentru a ascunde adevaratele probleme ale Romaniei si a brava in fata eshafodului care chiar va veni Criminalilor, Tradatorilor si Jefuitorilor Penali !
  Can-canuri de doi bani cu si asa-zisul partid de 0,0002 bani, partid de iezuiti poponari facut la comanda Vaticanului satanist.
  USR voia sa bage in Parlamentul Penal Criminal Tradator si Jefuitor legea poponarilor in care sa nu existe Barbat si Femeie, pentru ca ei sunt barbati si desigur nici femei ci doar niste RETARDATI dezaxati care si-o sug reciproc, si casatoria intre DEZAXATI.
  Mi-a placut replica unui primar mai putin penal, care se intreba : ,,Si eu cui o sa-i spun sa sarute mireasa ?’’
  USR voia sa introduca poponareala si in scoli si sa-i invete pe copiii de gradinita masturbarea si alte asemenea, asa cum fac ei si satanistii din mUE cu copii lor sau cu copiii rapiti pe fata de la familiile celor IDIOTI.
  Orice OM are dreptul la legitima aparare a lui si a membrilor familiilor sale.
  Numai idiotii isi vaccineaza copii sau stau ca boii si se uita la criminali cum le iau copiii din maini.
  USRistii ar trebui sa se ascunda in tunelurile de sub Gaza ca sa nu puna mana pe ei Curtea Martiala, pentru ca romanii sunt hotarati sa predea autoritatilor militare orice parlamentar, guvernant sau primar criminal care a participat la GENOCIDUL cu 5G si la cel cu ,,vaccinul” ucigash.
  Sa nu creada politrucii criminali ca daca nu vor veni la usa lor militarii si politia militara ca sa-i ia, romanii vor sta cu mainile in san.
  Avem listele tuturor CRIMINALILOR din politica, din spitale si din Mass-media.
  Avem si statele de plata de la Guvernul Criminal si de la Fundatia Soros.
  Noi romanii va legam fedeles si va predam autoritatilor ca pe niste sobolani imputziti ce sunteti.
  Crime ati facut STREANG veti primi, NAPARCILOR !
  Codul Nuremberg si Conventia de la Geneva 1949 reprezinta baza legala care va va premia pe eshafod.
  Cititi-le sa aflati ca nu aveti scapare, SCURSURILOR !
  Voi sunteti cu un picior in IAD si va arde de balaceli electorale in fata poporului roman IDIOT…
  O sa va treaca pofta in scurt timp.
  Sapun sa aveti ca funia este gratis !

  • tu esti cacatul inutil si fumigena de basini, vierme de hazana.

 4. Băi mihai nu ești tu poporul.

  • Gaga: Ai dretate, ca eu nu sunt IDIOT !

   • un bou cu basini la cap

 5. Mult zgomot pentru nimic.

 6. nulitate politica.

 7. Lasconi e „candidatul manciurian”,
  Manciuria este o regiune din Nord-Estul Chinei.
  Din această regiune provine poporul manciurian, care a cucerit China și din rândul căruia provine dinastia …

 8. „Lasconyy”
  -uite cum halesc netotii,vitele
  pleava!
  (probabil ca in Romani sint vreo 15 de lascaronyix d-astia)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998