CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lazaroiu adinceste misterul angajarii la TVRM: ”E un proiect mult mai mare”

0 comentarii / 1490 vizualizări / 7 decembrie 2011

Informația difuzată ieri în exclusivitate de Inpolitics privind numirea lui Sebastian Lăzăroiu la șefia trustului de presă al Universității ”Spiru Haret” a făcut valuri uriașe, lipsind, însă, exact o declarație din partea subiectului știrii, greu de găsit în această perioadă.

Iată, însă, că o reacție a acestuia a fost obținută, pînă la urmă, cu ajutorul Facebook (vezi și aici). Una în măsură să ridice încă și mai mult cota de spectaculozitate a informației.
Concret, întrebat dacă știrea privind angajarea în slujba lui Aurelian Bondrea e reală, Lăzăroiu a confirmat și a plusat: ”E vorba de un proiect mult mai mare. Un proiect de societate. O să vorbesc mai mult la timpul potrivit. Restul sunt povești”.

Declarația lui Lăzăroiu tinde să confirme speculația că în spatele numirii sale la șefia TVRM ar putea sta, de fapt,o activitate politică în beneficiul unui partid existent deja (Bondrea e foarte apropriat de UNPR) sau, foarte posibil, pe cale de apariție (noul partid al lui Geoană?). (B.T.I.)

P.S. Întîmplător sau nu, ieri, ”Spiru Haret” a scăpat de cea mai mare belea posibilă, cu ajutorul senatorilor puterii: proiectul de lege care dădea studenţilor ale căror studii nu erau recunoscute de Ministerul Educaţiei un termen de cinci ani pentru a parcurge examene speciale de selecţie în vederea intrării în licenţă a fost respins de Senat, cameră decizională în această privinţă, în condiţiile în care proiectul fusese adoptat tacit de Camera Deputaţilor. Zeci de mii de absolvenți din întreaga țară scapă, astfel, de stresul reexaminării.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998