CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lazaroiu, alege: lista mafiotilor sau puscaria!

0 comentarii / 1584 vizualizări / 21 mai 2012

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, riscă să se confrunte cu prevederile Codului Penal după ce a slobozit cîteva declarații publice potrivit cărora ar deține liste cu firme ale unor mafioți care parazitează fondurile UE.
Întrucît ascunderea pînă în acest moment a listelor respective și, posibil, și de aici înainte, se încadrează în Cod la ”tăinuire”, sancționată cu pînă la 5 ani de închisoare, fostul ministru trebuie să aleagă: divulgarea imediată a mafioților sau pușcăria.

Concret, Lăzăroiu a declarat azi, pentru Mediafax, că, dacă premierul Victor Ponta „e curajos” şi vrea cu adevărat să pună ordine la POSDRU, îi va transmite personal lista cu firmele PSD implicate în „mafia transpartinică” a fondurilor UE de la Ministerul Muncii.
Fostul ministru a susţinut că în cazul POSDRU este vorba de „o mafie transpartinică”, din care fac parte atât firme asociate cu PDL, dar şi societăţi afiliate PSD şi PNL.

„Îi sugerez lui Ponta, dacă vrea să facă cu adevărat ordine la POSDRU, să demanteleze mafia transpartinică, care suge bani de acolo, de la POSDRU, inclusiv mafioţii lui din PNL-PSD. Domnul Ponta, dacă e aşa de curajos, să demanteleze mafia aia şi să înceapă cu mafioţii din PSD, care se ocupă de fondurile europene şi care au firme acolo, la POSDRU. Dacă vrea, îi pun eu la dispoziţie lista cu firmele”, a susţinut Lăzăroiu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998