CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lăzăroiu: Băsescu va veni în Mişcarea Populară după ce îşi termină mandatul

0 comentarii / 1471 vizualizări / 16 mai 2013

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a reiterat miercuri seara, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, faptul că preşedintele Traian Băsescu va veni în rândurile Fundaţiei Mişcarea Populară după ce îşi va încheia mandatul la Cotroceni.

„Este fundaţia în care preşedintele se va întoarce după ce îşi va încheia mandatul, nu ştiu dacă într-o funcţie. În momentul acesta nu este membru al Mişcării Populare. După ce îşi va termina mandatul este fundaţia în care se va întoarce”, a afirmat Lăzăroiu.
În context, preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, potrivit Agerpres, că şeful statului va participa în perioada următoare la dezbaterile publice şi evenimentele importante pe care le va organiza această fundaţie. „Domnul preşedinte a spus în mai multe rânduri că va veni alături de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Mişcarea Populară le va organiza începând din momentul în care vom avea destule filiale. În câteva săptămâni vom anunţa un program al acestor dezbateri, e o problemă de săptămâni. De asemenea, în calitate de susţinător va fi invitat la orice eveniment important al fundaţiei, doar că pentru perioada imediat următoare avem această prioritate a organizării, în special în teritoriu”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998