CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lazaroiu, iubita, patul si garsoniera

0 comentarii / 2308 vizualizări / 3 iunie 2011

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, e burlac, deși a fost căsătorit odată și a rezultat și un tînăr vlăstar. De atunci, el a jurat să fie mai atent în materie de femei, mai ales că nu prea are chef mult timp de aici încolo, din cîte se aude, să își bage capul iar în lațul unei noi relații.

Cel puțin, nu al uneia serioase. Pentru că noul ministru a avut, pînă nu demult, o relație care promitea, cu o colegă de baricadă politică, dacă nu de partid, anume tînăra și frumoasa deputată PDL de Neamț, Mihaela Stoica (foto). Deși lucrurile păreau să meargă foarte bine, după cum susțin niște păsărici bine informate, nu a fost să fie. Mihaela, fostă mînă dreapta a lui Pinalti la primăria Neamț, devenit în 2008 deputată, părea chitită pe o relație de lungă durată cu boemul analist, scriitor și, mai ales, devorator de cărți. Atît de pasionat, încît a locuit, în ultimii ani, într-o garsonieră din București în care aproape nu exista mobilă, ci doar maldăre uriașe de cărți. În mărunta încăpere, eruditul stătea cu burta pe carte la propriu, pentru că nici măcar pat nu exista.

Chiar și după ce și-a luat un apartament, în 2009, pe Lăzăroiu îl trăgea ața tot la garsonieră, unde își consuma amorul cu tînăra deputată. Pînă într-o zi, nu demult, cînd femeia a avut proasta inspirație să îi cumpere sociologului una bucată pat de dormit în garsonieră, în ideea că îi ușurează traiul de zi cu zi. Convins că acesta e primul pas către invadarea deplină a spațiului său privat, Lăzăroiu a zis halt, și s-a ales praful de relația cu deputata.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998