CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lazaroiu pe Facebook: Diaconu nu a luat voturi de la PSD, e o gogonata

0 comentarii / 1716 vizualizări / 27 mai 2014

Sebastian Lăzăroiu contestă teoria vehiculată de liderii PSD, potrivit căreia Mircea Diaconu ar fi luat voturi de la acest partid, susținînd că e o minciuna interesată a lui Ponta.

”PSD are tot interesul sa circule teoria ca ei i-au dat voturile. De ce? In primul rand pentru ca vor sa adune la modestul 37% si scorul lui Diaconu. In felul asta arata ce puternici sunt. In al doilea rand pentru ca vor sa se lipeasca de electoratul lui Mircea Diaconu in perspectiva prezidentialelor. De aici si gogonata lui Ponta ca stie el ca au fost 200.000 de buletine stampilate PSD si Diaconu (la asta in sine nu stii daca sa razi sau daca sa plangi- Ponta sugereaza ca in electoratul PSD sunt 200.000 de imbecili care dupa 25 de ani nu stiu sa voteze).

Va mai spun o data. PSD nu i-a dat nici un vot lui Diaconu. Pentru ca:

1. n-aveau de unde. Erau ei insisi in goana dupa maximizarea propriului scor

2. daca ii dadeau, ii dadeau 3%, nu 7%. Poti sa spui despre PSD ca sunt hoti, dar nu prosti.

3. Sondajele il dadeau pe Diaconu cu 5-6% chiar la începutul campaniei. Pe asta ma si bazam când va spuneam cu cateva zile in urma ca scorul lui Mircea Diaconu (plus alti cativa factori) va face ca nici un partid sa nu isi atinga obiectivul electoral. Asadar, Diaconu avea peste 5% inainte sa ii bage PSD in traista voturi. Pentru ca PSD avea el insusi acces la sondaje, n-avea motive sa i mai dea o mana de ajutor lui Diaconu.

Ca Diaconu a luat din electoratul PSD. Da, asta e corect. Cum cred ca a luat si din electoratul altor partide. Dar repet: PSD ca structura de partid nu i-a dat nici un vot lui Diaconu” conchide sociologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998