CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lazaroiu, sfaturi de campanie lui Macovei: ”Ocupa-te de Educatie si Sanatate”

1 comentariu / 1633 vizualizări / 6 august 2014

De unde poate lua voturi Monica Macovei? Explica, pe Facebook, sociologul Sebastian Lăzăroiu, care susține că aceasta ar trebui să lase deoparte exact tema Justiției, deja fiind asociată cu aceasta.

Paradoxal, dar Macovei nu ar trebui sa aiba ca tema principala de campanie justitia si anti-coruptia. Pentru ca este deja asociata cu acest domeniu si deja pare ca asta o limiteaza (ca asta e singurul lucru la care se pricepe). Ar trebui sa vorbeasca mai mult despre educatie si sanatate, doua teme care sunt mai apropiate de cotidianul familiilor din Romania.

Avand in vedere ca viitorul presedinte va fi puternic constrans de partidele parlamentare (poate fi demis in cazul suspendarii cu doar 30% din electorat), Macovei trebuie sa arate ca are curajul si determinarea sa reziste presiunii pe care partidele politice o vor face asupra presedintelui.

Nu trebuie sa se inregimenteze in niciun partid, chiar daca va accepta sprijinul oricarui partid politic. Independenta fata de partide este un atu. In schimb, are nevoie de un grup de sprijin format din figuri publice cu notorietate, neinregimentate politic.

Campania ar trebui sa stea sub semnul zicalei ‘buturuga mica rastoarna carul mare’.” mai scrie fostul consilier prezidențial. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Newsnext
    cares nothing but accurancy

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998