CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Le baga Steaua lui Gigi bete-n roate ”uslasilor”?

0 comentarii / 1474 vizualizări / 23 noiembrie 2012

Ghinion mare pe Gigi Becali: aseară, Steaua lui s-a făcut de rîs teribil, într-unul dintre meciurile cu cea mai mare audiență pe stadionul Național, fiind călcată în picioare cu 5-1 de nemții de la Stuttgart în meciul din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa. Ea va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga, peste două săptămîni.

Ne amintim că, nu demult, Gigi dădea asigurări românilor că Steaua e la fel de bună ca Barcelona; deocamdată arată doar că poate încasa profesionist tot atîtea goluri cîte dă, în zi buna, Barca.

Necazul latifundiarului din Pipera nu e doar sportivo-financiar, însă, ci și politico-electoral. Asta, pentru că meciul decisiv al Stelei, care decide calificarea în primăvara europeană sau rămînerea acasă, după un start dătător de mari speranțe, are loc, la Copenhaga, cu doar 72 de ore înaintea alegerilor din 9 decembrie. Iar dacă roș-albaștrii și-o iau pe coajă la fel de frumos ca aseară, sunt mari șanse ca nervii milioanelor de fani să se verse, ca de obicei, pe Gigi Becali, plus USL, de astă dată, ca supliment neprevăzut. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998