CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Legenda tapului ispasitor

3 comentarii / 2906 vizualizări / 1 septembrie 2021

”Îşi va pune Aaron mâinile sale pe capul ţapului celui viu şi va mărturisi asupra lui toate nelegiuirile fiilor lui Israel, toate nedreptăţile lor şi toate păcatele lor; şi, punându-le pe acestea pe capul ţapului, îl va trimite cu un om anumit în pustie.
Şi va duce ţapul cu sine toate nelegiuirile lor în pământ neumblat şi omul va da drumul ţapului în pustie.
Cel ce a dat drumul în pustie ţapului de ispăşire să-şi spele hainele sale, să-şi spele trupul cu apă şi atunci să intre în tabără.
Iar viţelul de jertfă pentru păcat și ţapul de jertfă pentru păcat al căror sânge a fost adus înăuntru pentru curăţirea locaşului sfânt, să se scoată afară din tabără şi să se ardă în foc pielea lor, carnea lor şi necurăţenia lor.
Cel ce le va arde să-şi spele hainele, să-şi spele trupul său cu apă şi numai după aceea să intre în tabără”. (Leviticul – Vechiul Testament)

Marea întrebare: își dă seama premierul Florin Cîțu că nu e altceva decît țapul ispășitor din Biblie, programat să ia decizii impopulare, dar necesare păpușarilor săi, încărcîndu-se de ”păcate”, după care va fi sacrificat fără milă și ars în foc?
Mai curînd decît își imaginează mulți? (B.T.I,)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Leviticul este in Vechiul Testament…

  2. Intrebarea nu este daca (ca)Citu isi da seama, ci daca alde Romanii si Bogdanii – care se incapataneaza sa nu priceapa ca omu’ e mort – realizeaza ca nu mai au niciun viitor! O astept, cu mare interes, pe vestala de Gorghiu – ca vad ca Turcanita, dupa ce a fost “directionata” pe o linie moarta e usor muta – aia de se visa orice, alaturi de al sau Isar, pe unde va mai scoate camasa…
    Incet, incet… pnl-ul se intoarce in traditionalul sau 15%, evacuandu-i – ma rog, ejectandu-i – pe pdl-istii resepati si alti fanfaroni, de nou rit (gen bogdanii de la inceput).
    Nu-mi place Orban – sa fie clar – dar macar asta nu si-a vandut sufletul (nu-mi aduc aminte ca asta sa fi amestecat liberalismul cu psd-ismul, in vremea usl-ului) si a-ncercat sa fie PeNeLe!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998