CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Legile anti-Soros: Ungaria sfideaza Comisia de la Venetia

7 comentarii / 4268 vizualizări / 24 iunie 2018

Ungaria este principala prioritate a guvernului; iar din acest motiv îi va apăra pe maghiari, chiar dacă acest lucru nu este pe placul Comisiei de la Veneţia şi al reţelei organizaţiilor Soros – a subliniat Cancelaria Prim-Ministrului Viktor Orban într-un comunicat trimis vineri agenţiei ungare de presă MTI.

Comisia de la Veneţia i-a solicitat, tot vineri, guvernului ungar să revoce anumite prevederi ale pachetului de legi supranumit “Stop Soros” argumentând, conform Hirado.hu, că acestea reprezintă obstacole serioase în privinţa funcţionării organizaţiilor neguvernamentale legal constituite.

Reacţionând la intervenţia respectivă, Cancelaria Prim-Ministrului scrie că a constatat cu regret că în această privinţă Comisia de la Veneţia nu se comportă ca un for ce oferă consultanţă juridică ţărilor, ci “repetă acuzele politice binecunoscute, pe care Bruxelles şi reţeaua organizaţiilor Soros, care coordonează imigrarea, le formulează la adresa Ungariei şi doreşte să exercite presiuni politice asupra ţării”. Semnatarii au mai subliniat că guvernul maghiar îşi asumă şi în continuare legea supranumită Stop Soros şi nu o va abroga, fiindcă – precum se specifică în comunicat – legea serveşte apărării Ungariei şi permite luarea unor măsuri hotărâte împotriva persoanelor care organizează migraţia ilegală.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Comisia de la Venetia este, in fapt, un ONG cu scop anarhist, ca multe altele, de altfel, creat de miscarea neo-bolsevica finantata de oculta mondiala, cu scopul de a submina guvernele nationale alese democratic.

 2. Comisia de la Veneția a solicitat ceva unui stat suveran? Poate a vrut să recomande ceva.

 3. Daca Donald Trump va avea doua mandate, neo-bolsevismul globalist va pierde mult din intensitate si putere, asa incat ONG-ul anarhist Comisia de la Venetia se va dezintegra.

 4. Trump va avea si al doilea mandat, garantat… o sa crape de ciuda toate ne*ututele retelei media de peste Ocean

 5. Gestul Ungariei este de mare curaj si trebuie salutat cu respect si speranta. Infectia globalista neo-bolsevica denumita generic „sorosim” este extrem de toxica, producand o alinare soliciala profunda. Iata un exemplu pe care l-am citut in aceasta dimineata pe un site de stiri:

  „Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a povestit că sâmbătă i s-a cerut să plece dintr-un restaurant unde voia să ia cina, pe motiv că lucrează pentru preşedintele Donald Trump.
  Incidentul s-a petrecut la restaurantul The Red Hen, din Lexington, statul Virginia, la circa 300 km de capitala federală.

  ”Seara trecută mi s-a spus de către proprietara Red Hen din Lexington, VA, să plec pentru că lucrez pentru @POTUS şi, politicos, am plecat”, a scris Sarah Sanders sâmbătă pe contul oficial de Twitter al secretarului de presă.

  ”Acţiunile ei spun mult mai multe despre ea decât despre mine. Eu mă străduiesc întotdeauna să tratez oamenii cu respect, inclusiv pe cei cu care sunt în dezacord, şi voi continua să fac asta”, a adăugat Sarah Sanders.”

 6. Citind pasajul atribuit comunicatului guvernului maghiar, am senzatia unei asemanari pana la identificare, pastrand proportiile desigur, intre miscarea #rezist si structurile europene/sorosiste. Nici #rezist si nici structurile amintite nu sunt interesate de o abordare deschisa in discutarea problemelor majore cu care Europa se confrunta, discutii bazate pe principii si a temeiuri de legalitate, in schimb repeta aceleasi si aceleasi lozinci/sloganuri/enunturi/etc. care prind atat de bine la cei cu creierul ‘spalat’ de propaganda abundent finantata de organizatii manipulatoare de tip Soros.

  Cat despre asa-numita Comisie de la Venetia, in fapt Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept, aceasta este o structura infiintata in Mai 1990 de catre cele 18 state care alcatuiau la acea data Consiliul Europei, adica o ‘bunica’ a Uniunii Europene. Conform propriilor sale documente, aceasta structura si-a atribuit rolul de ‘furnizor’ de sfaturi legale pentru statele membre, adica un sfatuitor si atat.

  Ori, daca despre sfaturi se cunoste ca ele pot fi urmate sau nu, la libera optiune a sfatuitului, cand vine vorba despre membrii acestei structuri, lucrurile capata o noua perspectiva. Daca initial aceasta structura fusese gandita ca o elita europeana care sa emita sfaturi pentru cei dispusi sa le asculte, din ’90 cand s-a infiintat cu 18 membri a ajuns in 2016 la 61 (!!!) de membri. Si, pentru cei care sunt strabatuti de un fior intelectual cand aud doar denumirea Comisiei de la Venetia, se cuvine sa amintim aici (si) urmatorii membri ai acestei structuri:
  – Albania
  – Algeria
  – Azerbaijan
  – Kazahstan
  – Kirgistan
  – Maroc
  – Rusia
  – Tunisia
  – Belarus – membru asociat
  – Autoritatea Nationala Palestiniana (!) – membru cu statut special

  Acum, stimati cetateni, sa ne fie cu iertare dar eu zic ca e bine sa stim cam pe cine sesizeaza non-stop grupurile de ‘intelectuali fini’ organizate in ‘onegheuri’ de utilitate publica din Romania, atunci cand sunt nemultumite de faptul ca folosind armele legale ale democratiei nu obtin rezultatele pe care si le doresc (sau le-au fost transmise prin biletel de la UE/Bruxelles/servicii/etc.).

  Daca ‘strabaterile’ profunde de legalitate pe care Romania le traverseaza sunt analizate (si) de Autoritatea Nationala Palestiniana (!), Kirgistan, Azerbaijan si celelalte tari numite anterior, tari despre care se stie ca sunt adevarate ‘modele’ de democratie, stat de drept si alte virtuti ale lumii libere, eu zic ca ne aflam pe maini bune si in siguranta. Avand in vedere nivelul ridicat al democratiei din aceste tari, precum si solutionarea democratica, legala si corecta a tuturor problemelor de legalitate si constitutionalitate din aceste tari, cred ca nu trebuie sa ne mai ingrijoram aiurea, ca prostii, cand ‘onegheurile’ romanesti sesizeaza Comisia de la Venetia. Se stie doar ca legile ‘shaariei’ sunt printre cele mai democratice din cate a cunoscut omenirea pana in prezent, si nu au cum sa fie gresite caci vin direct din Coran, numai ca Romania sta destul de prost in prezent la numarul de muftii, singurii capabili sa interpreteze corect aceste legi.

  Dar sa nu ne ingrijoram, ca #rezist probabil va ‘lucra’ si la acest aspect si, pentru conformitate, ar putea declara drept muftii cativa dintre liderii de mare notorietate ai sai, lideri pe care insa nu-i putem numi caci nimeni din aceasta tara nu vrea sa-si asume nici rolul de conducator (pe fata) al #rezist si nici pe cel de ideolog sef al acestei grupari profund democratice.

  • :D

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998