CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lenea lui Crin, ”rezolvata” magistral de presa lui Voiculescu

0 comentarii / 1581 vizualizări / 26 octombrie 2011

Ne-am liniștit: proverbiala, de acum, lenevie a președintelui PNL, Crin Antonescu, nu e un defect, ci ”ambalajul” unui produs politic destinat măreției, aidoma glorioșilor bărbați de stat care au creat România modernă.

Concluzia aparține publicației ”Ghimpele”, din trustul de presă al lui Dan Voiculescu, aceasta scoțînd la lumină cîteva fragmente dintr-o lucrare a reputatului istoric Ioan C.Scurtu, din 1992. Ideea este că, potrivit lucrării amintite, și marele Ion I.C.Brătianu, considerat de mulți cel mai grozav politician român din istorie, era un leneș, ca și urmașul său de azi la șefia liberalilor.

”Prin felul său de a fi, Ion I. C. Brătianu dădea impresia unui om leneş, extrem de comod. Stătea aproape tot timpul prăvălit într-un fotoliu sau întins pe o canapea. Se culca devreme, dormea după-amiaza, când era minstru nu trecea cu zilele pe la minister, preferând să-şi cheme colaboratorii la el acasă. Cel mai adesea era văzut cu o carte în mână, de regulă o carte de istorie” scrie istoricul Scurtu despre marele bărbat de stat.

”Dacă atacul la lenea lui Crin va fi eficient, spuneam, rămîne de văzut. Sigur e, însă, că Brătianu NU se răsucește în mormant văzîndu-și gomosul urmaș. Dimpotrivă, dă să se oprească din perpetua răsucire pe care i-o prezumă fanii lui Băsescu.” concluzionează, la rîndul ei, gazeta lui Voiculescu.

O singură mică și malițioasă obervație ne-am permite, pe adresa lui Crin Antonescu: să aibă grijă să nu pățească, în relația cu ”micul Titulescu” de la PSD, ce a pățit Brătianu, care a murit în 1927 după ce a luat gripă de la adevăratul Titulescu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998